kwiatek75x 25.04.07, 16:25 jestem 12 tc i pojawily mi sie zoltawe uplawy, martwie sie tym w sobote wizyta u lekarza czy ktoras ma podobnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aanetkaw74 Re: sluz, uplawy 25.04.07, 20:12 ja takie miałam 5 dni temu jestem w 5 tc przeraziłam się ale po 2 dniach zazywania luteiny mi ustąpiły. patrz może czy kolor się nie nasila a jeśli tak to nie czekaj na sobotę Odpowiedz Link Zgłoś
iwanni Re: sluz, uplawy 26.04.07, 09:51 Ja mam prawie od poczatku ciazy zoltawe uplawy a teraz jestem w 36 tyg.Lekarz pobieral mi 3 razy probki do badania i wyszly ok.Moze niektore z nas tak maja.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aanetkaw74 Re: sluz, uplawy 26.04.07, 10:04 moje w sumie też są leciutiko zoltawe choć raczzej cytrynowe (sory za szczegóły) ale tamte po wyschnieciu po prostu były żółte nie żółtawe, sory nie chciałam cie praestraszyc. Odpowiedz Link Zgłoś
tolka6 Re: sluz, uplawy 27.04.07, 21:04 Wiesz, ja tez jestem w 12 tyg i lekkie upławy mam cały czas ale mój lekarz powiedział że nie widział jeszce ciężarnej bez upławów a nawet mnie uprzedził że około 13 tyg mogą pojawić się nieco brązowawe poniewaz wtedy kształtuje sie już całkowicie łożysko. Dokładnie nie wiem jak to jest ale myślę że ty własnie w to weszłas więc się nie martw jesli to nie żywa krew. Pa, pa całuję trzymaj się zdrowo. Odpowiedz Link Zgłoś