she1982 20.06.07, 10:54 Jak się ubrać na plażę? Jestem w 28tc. Zakryć czy odkryć brzucho? Jedno czy dwu częściowy kostium? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.stalowa Re: w czym na plaże? 20.06.07, 11:25 Wyjelas mi to pytanie z ustWlasnie za niedlugo wyjezdzam na wakacje i mysle,ze zabiore ze soba moje stroje kapielowe;glownie bikini i do tego kilka pareo.Nie wyobrazam sobie siebie w stroju jednoczesciowym-cizowym-te stroje sa po prostu okropne Odpowiedz Link Zgłoś
kopalnia.diamentow Re: w czym na plaże? 20.06.07, 11:32 W moim przypadku również kostium dwuczęściowy i chusty (pareo). Czasem zamiennie z koszulką na ramiączkach. pozdrawiam, k.d. Odpowiedz Link Zgłoś
siasiunia1 Re: w czym na plaże? 20.06.07, 11:43 jak wyjezdzam na dzialke i ide sobie na plaże to zakladam dwuczęściowy kostium i taką cieniuteńką sukienusię ciążową (siega do kolan i zawiazywana na sznureczki). Opcja z chustami tez jest super Lepiej zakrywac brzuszek (delikatna naciagnieta skóra wystawiona na promienie sloneczne)No i miłego wypoczynku zycze Odpowiedz Link Zgłoś
anangaa Re: w czym na plaże? 21.06.07, 23:19 Ja w 22 tc. paradowałam po plaży w kostiumie dwu częściowym. Nie zakrywałam brzucha bo po co jeszcze dodatkowe grzanie. Do tego krem z filtrem i przebywałam na plaży 10 -12 i po 16. Oczywiście nie leżałam cały czas plackiem. Trochę na słońcu, w cieniu i w morzu Odpowiedz Link Zgłoś