Dodaj do ulubionych

wózek firmyGRACO

07.07.07, 17:39
czy któraś mama kupiła może wózek Quattro Tour Deluxe chcę go kupić i szukam opini
Obserwuj wątek
    • prune3 Re: wózek firmyGRACO 08.07.07, 10:33
      Witaj, widzę, że nikt nie odpowiada na twoje pytanie, więc może ja ci pomogę,
      chociaż dokładnie tego modelu nie miałam.
      Przerobiłam przy pierwszym dziecku (siedem lat temu) dwie spacerówki tej firmy
      (nie pamiętam nazw, ale były to raczej droższe modele... jeden chyba voyager
      lux)- taka była moda wink- i raczej bym ich nie polecała. Skrętne kółka sprawiały
      problemy, blokady na nich b. szybko się powyrabiały, a cały wózek b. szybko
      stawał się taki "rozklekotany".
      Być moze od tego czasu wiele się zmieniło, a twój wybrany model jest inny, więc
      spróbuj może wyszukać coś na ten temat na forum zakupy.
      Ja tym razem, po obejrzeniu w sklepie różnych wózków, na razie skłaniam się ku
      quinny speedi.
      Pozdr.
      • aszyku Re: wózek firmyGRACO 08.07.07, 15:40
        dzięki za opinię twojego modelu nie ma już w sprzedaży może poprawili jakość pozdrawiam
        • 19amatata02 Re: wózek firmyGRACO 08.07.07, 21:36
          nie polecam ci tego modelu jako głeboki wózek jest taki dziwny klekocze sztywny
          zadna rewelacja szwagierka sie go po pół roku pozbyła
          • nieztejbajki Re: wózek firmyGRACO 08.07.07, 22:08
            słyszałam od kuzynki ze stanów, że tam wózki tej firmy to najgorszy szajs.. nie wiadomo dlaczego u nas sa tak drogie i uważane za dobre.
            • ewa-krystyna Re: wózek firmyGRACO 09.07.07, 07:43
              ja mieszkam w Kanadzie i wozki Graco sa jednymi z najpopularniejszych tanich
              wozkow... osobiscie uwazam,ze sa wyjatkowo beznadziejne,chociaz model o ktorym
              piszesz jest jednym z drozszych... jak dla mnie ich wozki sie wyjatkowo zle
              prowadza,sa bardzo sztywne i ciezkie,na pewno nie polecilabym dla noworodka,
              czesto slyszalam o odpadajacych kolkach ... jak wozki Graco kazdemu odradzam,to
              uwazam,ze ich lozeczka turystyczne, hustawki i foteliki samochodowe sa na prawde
              dobre i godne polecenia...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka