reewa Re: polecono mi Was 11.07.07, 16:58 Nie martw się,wszystko będzie ok Ja też pierwszą dzidzię straciłam,teraz jestem w 22 tc.Byliśmy przedwczoraj na usg,widzieliśmy naszego synka (nawet nam pomachał)) Wierzę,że teraz już będzie dobrze)) Trzymam kciuki za nasze maleństwa) Pozdrawiam gorąco) Odpowiedz Link Zgłoś
ewsien79 Re: polecono mi Was 11.07.07, 17:12 Nie martw się.My o dziecko staraliśmy się 5 lat.Pierwszą ciążę straciłam w zeszłym roku.W tym roku od 6 tygodnia miałam plamienia.Ciągle szpital, dom, szpital, dom.Leżenie.Nie chodzę do pracy już od 10 maja. Teraz jest 5 tydzień ciąży i powoli zaczynam mieć nadzieję, że na 100% będzie dobrze.Na usg wszystko jest ok.Plamienia od dwóch tygodni ustały. Trzymaj się i będzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
waryszka Re: polecono mi Was 11.07.07, 17:20 dziekuje dziewczyny! mój mąż wierzy w to ze bedzie ok, dzieki temu forum ja nabieram nadziei! będąc w poniedziałek na usg słyszałam serduszko mojego Słoneczka! Byłam taaaka szcześliwa Odpowiedz Link Zgłoś