marzenafiuk81 25.07.07, 07:48 Dziewczyny nie wiem czemu ale bardzo bolą mnie sutki ale tak bardzo że koszulka nocna nawet mi przeszkadza. Co to może zaczyć? Do planowego @ jeszcze 3 dni ale mam nadzieję że nie przyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nadave Re: Bolące sutki 25.07.07, 11:35 Oj ja bym coraz bardziej myslala, ze to ciaza.... chociaz niebardzo sie znam... Trzymaj sie!! Musi byc dobrze!! Odpowiedz Link Zgłoś
marzenafiuk81 Re: Bolące sutki 25.07.07, 11:46 Bardzo bym chciała ale się boję o tym myśleć żeby nie zawieźć się. Poczekamy zobaczymy w piatek jest termin @ ale test chyba zrobię w sobotę rano pod warunkiem że wcześniej nie przyjdzie @ Odpowiedz Link Zgłoś
nadave Re: Bolące sutki 25.07.07, 12:05 My doszlismy do wniosku, ze test robimy dzis. Tak sie boje!!!!!! Wiesz, ja juz zglupialam do reszty! Przejrzalam dlugosc moich cykli i sa rozne, co mnie denerwuje strasznie.Od lutego sa co 27, 28, 26, 29, 27 dni i badz tu czlowieku madrym! A dzis jest 29 dzien cyklu dlatego sie zdecydowalismy na test. Normalnie modle sie o dwie kreseczki, nawet slabiutkie. Do wieczorka! Odpowiedz Link Zgłoś
marzenafiuk81 Re: Bolące sutki 25.07.07, 12:12 Obowiązkowo daj znać jak Ci poszło !!!! ale czy nie lepiej poczekać do rana? życzę Ci (i sobie też) dwóch upragnionych kreseczek . Pozdrwiam i trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
nadave Re: Bolące sutki 25.07.07, 12:17 Pewnie, ze lepiej poczekac do rana, ale kiedy ja juz nie moge... Kupie test, gdzie sa dwa w opakowaniu, takze drugi na rano. Jejku! Jaka mam treme! Pewnie, ze dam znac Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
de_la_hoya Re: Bolące sutki 25.07.07, 13:26 Mnie w 2 tygodniu ciąży już sutki bolały a zaraz potem całe piersi... Ja miałam łatwiej, wiedziałam kiedy zaszłam. Odpowiedz Link Zgłoś
abi19822 Re: Bolące sutki 25.07.07, 13:34 hej mam pytanko, czy w 2 tyg ciazy oprocz bolacych piersi moga byc bole brzucha-tak jak przed okresem???pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aleks2539 Re: Bolące sutki 25.07.07, 16:07 ja miałam (nadal mam) bóle brzucha, normalnie czułam że za chwilę zacznie mi się okres, piersi to samo i zamiast @ przyszły dwie kreski Odpowiedz Link Zgłoś
777_7s Re: Bolące sutki 25.07.07, 17:29 Też mnie bolą i mało mi nie wyskoczą Są wielkie jak armaty Tylko pytanie czy to ciąże czy na miesiączke POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś