mocpytan 06.08.07, 21:23 forum.blox.pl/2007/08/Nowe-forum.html tam możecie skomentować. mi się niestety nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kobieta741 Re: nowy wygląd forum 06.08.07, 22:08 m i tez się nie podoba to "ulepszone" forum. NIe mam swoich ulubionych buuuu... juz sie wpisałam z żalami - ciekawe czy ktoś to czyta i bierze pod uwage... Odpowiedz Link Zgłoś
zaga25 Re: nowy wygląd forum 07.08.07, 10:05 Ciekawe czy można z tym coś zrobić. Nie to że brzydkie to jeszcze okropnie wolno chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
anew3 okropne!Dziewczyny dopisywac sie prosze! 07.08.07, 11:51 Po co zmieniac cos co bylo dobre???To co mnie interesuje jest tylko na jednej ppolowie ekranu.Literki sa duzo mniejsze.Co narobiliscie? Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia979 Re: nowy wygląd forum 07.08.07, 20:02 hejka mi tez nowy wyglad tego forum WCALE mi sie nie podoba nawet sygnaturki mi sie schrzanily , musze ciagle wklejac - po napisaniu nowego postu. nawet w ustawieniach mam zmienione ale to nic nie dalo bo jest niby cos nie tak.... -- malenstwo w brzuszku coreczka Paulinka syneczek Dominik Sylwia i Mariusz Odpowiedz Link Zgłoś
fruzia27 Re: nowy wygląd forum 09.08.07, 12:10 Zaraz się dopiszę - mi też się nie podoba - zdecydowanie mniej przejrzyste i czytelne! Odpowiedz Link Zgłoś