aniesiak 10.08.07, 21:29 Czy wynik testu ciążowego robionego przed terminem spodziewanej @ ( 2 dni wcześniej) może być nieprawdziwy? Nie wytrzymałam, zrobiłam wczoraj i niestety jedna kreska Jeszcze się łudzę... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monalisa.pl Re: Test ciążowy przed @ ? 11.08.07, 08:00 hehe pociesze cie bo ja robilam tydzien temu i 1 kreska(na 3 dni przed @) a wczoraj juz wyszly 2 kreski(2 dni po @) powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
aniesiak Re: Test ciążowy przed @ ? 11.08.07, 08:12 Gratuluję!!!! i nie powiem żebym nie zazdrościła... ale ... też jeszcze mam nadzieję, bo temperatura wciąż się utrzymuje na wyższym poziome, a dziś jest termin @. Wiec może jednak? Co prawda mój mąż twierdzi, że somatyzuję... Na wszelki wypadek wstrzymam sie na razie przed robieniem kolejnego testu. Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Test ciążowy przed @ ? 11.08.07, 10:06 Moja koleżanka dopiero w tydzień po okresie zobaczyła dwie kreski Odpowiedz Link Zgłoś
keyti77 Re: Test ciążowy przed @ ? 11.08.07, 11:19 Zobaczyłam 1 dzień przed spodziewaną @. Wszystko zależy od danej osoby i jakości testu )). Odpowiedz Link Zgłoś
aniesiak Re: Test ciążowy przed @ ? 12.08.07, 07:05 zrobiłam jeszcze raz i są dwie kreseczki!!! Dwie kreseczki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
frytka.es Re: Test ciążowy przed @ ? 12.08.07, 15:45 Gorace gratulacje!Tez przeszlam podobny stres.Czasami cierpliwosc poplaca,ale trudno o to przy upragnionej ciazy.Wszystkiego naj...! Odpowiedz Link Zgłoś
ewciapo Re: Do aniesiak! 12.08.07, 10:53 To gratulacje.Ja jestem w podobnej sytuacji jak Ty byłaś.Zrobiłam test dzień przed @ i nic nie wyszło,ale będę próbowała w połowie tyg.nie chcę się dołować,bo każdy zrobiony test żle na mnie wpływa.A powiedz mi czy miałaś jakieś objawy @,bo mnie brzuch trochę pobolewa i się boję,że jednak nic z tego! Odpowiedz Link Zgłoś
aniesiak Re: Do aniesiak! 12.08.07, 18:45 Witaj! Po zrobieniu testu, tego wcześniejszego byłam już prawie pewna, ze już nic z tego ... ale tliła się jakaś nadzieja. Objawy cały czas miałam na @ - bóle piersi, bóle podbrzusza, zmiany nastroju. Test zrobiony przed terminem @ nic nie wykazał, ale temperatura ciała mierzona rano cały czas utrzymywała się na wyższym poziomie, dla mnie to jest ok 37.4, więc kiedy w spodziewanym terminie @ nie pojawił się, kupiłam test i następnego dnia rano( czyli dziś) cały świat zawirował... Tak więc wszystko może się jeszcze zmienić. Mierzysz temperaturę? To jest dobry wskaźnik, bo zawsze przed @ obniża się znacznie, więc żeby się nie dołować i nie robić za wcześnie testu spróbuj tego. Trzymam kciuki i głowa do góry!!! Odpowiedz Link Zgłoś