vicki1x Re: Wczesne objawy ciąży-poradźcie proszę! 03.09.07, 21:35 Witam wszystkie starające. Jeżeli chodzi o moje objawy to przy pierwszej ciąży bolały mnie na początku tylko piersi. Teraz starałam się o kolejną i dręczy mnie pewna sprawa - @ spodziewam się na 11 września ale od kilku dni mam takie objawy jak: bóle podbrzusza , wzdęcia, ciągle latam siku, mam napady gorąca, a dzisiaj zaczęły mnie boleć piersi. Robiłam sobie wczoraj test ale wyszedł negatywny. Wiem że to za wcześnie tylko jestem w takiej nietypowej sytuacji że mam okazję zmienić pracę i muszę wiedzieć do końca tygodnia czy jestem w ciąży czy nie. W środę idę więc zrobić badanie krwii - ale może którać z Was mi coś doradzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
agulka1001 vicki 03.09.07, 21:49 a jak Cię bolą piersi?tzn ja mam wrazenie takiego mrowienia, jakby szpileczki (ale nie szczypania),tylko na sutkach! Odpowiedz Link Zgłoś
vicki1x Re: vicki 03.09.07, 21:59 no cóż - mam takjakby pełniejsze i gruczoły mnie bolą najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
j.h.c3 Re: vicki 03.09.07, 22:30 Te pełniejsze piersi i lekko bolące to może być objaw ciąży.U mnie zaczyna się 4 tydz i to jedyny objaw(oprócz braku @)Testy mi nie wyszły przed terminem @. Odpowiedz Link Zgłoś
angelika783 Re: Wczesne objawy ciąży-poradźcie proszę! 04.09.07, 08:30 To niekoniecznie są objawy ciąży.... ja miałam dokładnie takie same i jak się okazuje, dostałam @..... Ale.... wydaje mi się, że nie ma reguły.... Jeśli jesteś - życzę Ci wszystkiego najlepszego!! Odpowiedz Link Zgłoś
ubytek Re: Wczesne objawy ciąży-poradźcie proszę! 04.09.07, 21:51 Bardzo miło czytać, że nie ja jedyna przeżywam tak to wszystko Angelika głowa do góry! trzymam kciuki za Ciebie! ja nadal czekam... Odpowiedz Link Zgłoś
vicki1x Re: Wczesne objawy ciąży-poradźcie proszę! 12.09.07, 00:35 Hejka. Dziś mam termin @. Piersi nadal mnie bolą strasznie - jak zdejmę stanik to tak jakbym miała worki cukru przywiązane do piersi Ale wszystko okaże się w najbliższych dniach. Chociaż nie robię sobie już nadzieji to byłoby miło. Odpowiedz Link Zgłoś