tysia.w 12.10.07, 11:22 Dziś jestem w 44 d.c. nie mam @ ale test ciążowy wyszedł ujemny...myślicie ze jest jeszcze szansa na to że jestem w ciąży??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnrek Re: Brak @ a test ujemny... 12.10.07, 11:27 Nie sądzę, możesz zrobić betę HCG z krwi. Jeśli wynik będzie negatywny, to czas na wizytę u lekarza, to nie jest zdrowy objaw. Odpowiedz Link Zgłoś
albyion Re: Brak @ a test ujemny... 12.10.07, 12:10 Nie zniechęcaj się, ani nie martw, że coś jest nie tak. Przy pierwszej ciąży i mnie test pokazał wynik ujemny - a dwa tygodnie później na USG dowiedziałam się, że będę miała dziecko . Obecnie mam powtórkę z rozrywki... Proponuję wizytę u lekarza i głowa do góry. Odpowiedz Link Zgłoś
malenka07 Re: Brak @ a test ujemny... 12.10.07, 15:33 Dwa lata temu w pazdzierniku zrobilam 3 testy ciazowe roznych firm (jeden w dniu spodziewanej miesiaczki, drugi 4 dni, a trzeci 10 dni pozniej) wszystkie byly ujemne. Ale beta pokazala co innego)) Pewnie, ze to mozliwe, wiec koniecznie sprawdz! Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
tysia.w Re: Brak @ a test ujemny... 12.10.07, 15:55 No to nie trace nadziei...dzieki za słowa otuchy Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gambo Re: Brak @ a test ujemny... 12.10.07, 16:07 Hej, moja koleżanka dowiedziała sie o ciąży w 12 tygodniu. Miała często nieregularne okresy raz co 35 dni raz co 45 dni, a że niezabezpieczali sie bo myśleli o dziecku zrobiła sobie test i nic- negatywny. Więc czekała na ten okres, ale nie przychodził i poszła do ginek. i ciąża Więc nic straconego Odpowiedz Link Zgłoś