swietlik14 08.02.08, 10:20 Dziewczyny naczytałam sie właśnie sporo o castagnusie i jestem ciekawa Waszych opinii ? czy brałyście z jakim skutekiem i od którego dnia cyklu zaczęłyście pozdrawiam Was. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monia_82 Re: castagnus 08.02.08, 10:41 Ja brałam castagnus, przez 90 dni (chyba nic nie pokręciłam bo dość dawno to było) na uregulowanie cyklów bo miałam niesamowite rozbieżności. Niestety mi akurat nie pomógł ale z tego co pamiętam, dużo kobitek wypowiadało się o jego działaniu bardzo pozytywnie. Pozdrawiam Monia 37tc :o) Odpowiedz Link Zgłoś
andziabuzka1 Re: castagnus 08.02.08, 11:51 Czesc.Tez slyszalam o cudownych wlasciwosciach castagnusa i dlatego zaczelam go zazywac w ty cyklu.Zaczelam go brac w 15dc,a dzis jest 33dc i jak narazie @spoznia mi sie o jeden dzien,wiec zobaczymy czy cos z tego bedzie.Zaczelam go brac na dolegliwosci przedmiesiaczkowe i jak narazie jest ok.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
swietlik14 Re: castagnus 08.02.08, 12:02 cześć a powiedz mi czy nie trzeba brać tego od pierwszego dnia cyklu ? pozdrawiam i trzymam za Ciebie kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
alela1 Re: castagnus 08.02.08, 12:11 ja bralam castagnus przez 3 miesiace, ze wzgledu na podwyzszona prolaktyne, zamiast bromku. teraz jestem w 7.5 tyg. ale nie wiem czy to dzieki tym tabletkom Odpowiedz Link Zgłoś
andziabuzka1 Re: castagnus 08.02.08, 12:35 Ja czytalam,ze mozna go brac w dowolnym dniu cyklu,ale mozesz zaczac od 1dc jak wolisz.Ja biore po 2tabl dziennie rano(jesli wazysz do 60kg-to 1tabl,powyzej 60kg-to 2tabl).My z mezem staramy sie juz 1,5rroku i nic,ale moze w tym cyklu sie uda,zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
swietlik14 Re: castagnus 08.02.08, 12:55 My staramy się od 11 cykli. Castagnus zaczne brać od nastepnego cyklu chyba razem z oeparolem. Ten cykl sobie daruje bo mam 22 dnia cyklu zbadać progesteron i nie chce zamącić tym castagnusem. Daj znać co u Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
andziabuzka1 Re: castagnus 08.02.08, 14:57 Dam napewno znac.Jutro prawdopodobnie testuje po raz drugi.Pierwszy test w 30dc-wynik negatywny,a jutro bedzie 34dc(2dno spoznienia),o ile nie nadejdzie @ Odpowiedz Link Zgłoś
lukka Re: castagnus 16.02.08, 13:24 Zarówno w pierwszą jak i w drugą ciążę zaszłam po trzymiesięcznej kuracji castagnusem - w pierszym cylku po odstawieniu tabletek. Wcześniej było 10 m-cy (pierwsza ciąża) i 6 m-cy (druga ciąża) bezskutecznych starań. Oceńcie same skuteczność P.S. miałam PMS i objawy zbyt wysokiej prolaktyny Podrawiam, lukka 7 t.c. Odpowiedz Link Zgłoś
karin33 Re: castagnus 16.02.08, 20:17 Ja podejzewam, że równiez mam podwyższoną prolaktyne ponieważ z jednej piersi przy ucisku brodawki pojwia się biała kropla.Dopiero wybieram sie na jej badanie.też czytałam o dobrych łąściwościach na prolaktynę i zastanawiam się czy też nie zaczać brac.czy nie zaszkodze. Odpowiedz Link Zgłoś