homojomera 14.02.08, 20:19 dziewczyny, może naiwne pytanie, ale kiedy najlepiej robic test? ja juz nie potrafie się doczekać! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rybka0203 Re: kiedy testować? 14.02.08, 21:38 hej ja radze poczekac az sie nie pojawi okres, ja tez sie nie moglam doczekac choc termin okresu jeszcze nie nadszedl i zrobilam test i to jest okropne uczucie patrzyc na ta jedna samotna kreske rozczarowanie i smutek, tak wiec nastepnym razem bede czukac i zrobie test dopiero gdy okres nie nadejdzie Odpowiedz Link Zgłoś
spaska Re: kiedy testować? 14.02.08, 23:06 najlepiej od pierwszego dnia spodziewanej @.wczesniej nie ma sensu bo test najprawdpodobniej pokaże jedną kreseczkę nawet jak będziesz w ciązy.Więc lepij poczekać zeby móc cieszyć sie od razu Odpowiedz Link Zgłoś
alfa156 Re: kiedy testować? 15.02.08, 11:17 CZekaj bo najgorzej jest nie jak nie zobaczysz kreski, ale jak ją zobaczysz, potem przyjdzie okres i już jej tam nie będzie. moja koleżanka tak właśnie kilka dni temu miała. CZekaj .... Odpowiedz Link Zgłoś