dorcia7880 Re: Szpiczasty brzuch na chłopca czy na dziewczyn 26.07.08, 16:00 To jest moja pierwsza ciaza, w ktorej ogolnie rosnie tylko brzuch- jest szpiczasy- bede miala chlopca, a do terminu zostal tydzien- juz nie moge sie doczekac- Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
inessa71 Do: dorcia7880 26.07.08, 16:04 A moja to druga ciąża, przy piewszej brzucho okrąglutki i urodziła sie dziewczynka, a teraz mam wcięcie w talii i brzucho szpiczasty a USG niby pokazuje dziewczynkę, gino powiedział że na 99 % się nie myli. Więc juz sama nie wiem. Ludzie też ówią jak mnie widzą że taki jak na chłopca Jutro zaczynam 33 tydzień Odpowiedz Link Zgłoś
meggie28 Re: Do: dorcia7880 26.07.08, 18:59 Ale jak to zamierzasz wyjaśnic, ze szpiczasty to na chłopca?? Że niby siusiak wpływa na szpic, czy co? Bo normalnie nie mogę w to uwierzyć, ze ludzie wierza w takie zabobony... Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia7880 cd... 26.07.08, 21:10 Nie mam zamiaru nikomu nic tlumaczyc i nigdy nie twierdzilam ze szpiczasty brzuch definitywnie oznacza chlopca, opisalam tylko jak to jest u mnie. Dziewczyny czytajcie dokladniej odpowiedzi, poniewaz czasami moga byc niepotrzebne klotnie, a przeciez nie powinnysmy sie denerwowac.... Odpowiedz Link Zgłoś
kamisa7 Re: Szpiczasty brzuch na chłopca czy na dziewczyn 26.07.08, 16:01 A ja ma szpiczasty i będzie dziołcha. Odpowiedz Link Zgłoś
meggie28 Re: Szpiczasty brzuch na chłopca czy na dziewczyn 26.07.08, 16:01 Ja myslę, ze na fałdkę tłuszczu która się wcześniej wyhodowała Odpowiedz Link Zgłoś
titerlitury Ani na dziewczynę, ani na chopaka 26.07.08, 16:36 raczej szpiczasty to na jeża Naprawdę wierzycie w takie gupoty? Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Ani na dziewczynę, ani na chopaka 26.07.08, 17:04 titerlitury napisała: > Naprawdę wierzycie w takie gupoty? Dokładnie to samo pytanie miałam zadać..... Odpowiedz Link Zgłoś
alicja0000 Re: Ani na dziewczynę, ani na chopaka 26.07.08, 17:07 A ja się zastanawiam co to znaczy spiczasty brzuch??? w życiu takiego nie widziałam. Ja noszę synka a brzuch mam okrąglutki ... Odpowiedz Link Zgłoś
meggie28 Re: Ani na dziewczynę, ani na chopaka 26.07.08, 18:58 Ja chyba będę miała szpiczasty brzuch- bynajmniej mam teraz- możesz go sobie zobaczeć na fotoforum o brzuchach Odpowiedz Link Zgłoś
vivianna_82 Re: Ani na dziewczynę, ani na chopaka 26.07.08, 19:18 ja mam brzuch bardzo zprzodu - tzn ze rosnie mi tylko brzuch a nie naokolo mnie to cieszy wieczorem jak np sie podnosze z pozycji lezacej i napinaja sie miesnie brzucha, to normalnie robi mi sie tki stożek, piramidka jakby wiele osob mowi ze taki brzuszek to raczej na chlopca. Pnoc tez ladnie wygladam, nie mam problemow z cera itp... ale lekarz juz dwa razy nam mowil ze bedzie dziewczynka... mam nadzieje ze sie nie myli, bo jakos mimowolnie przybywa mi rozowych rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Ani na dziewczynę, ani na chopaka 27.07.08, 10:59 A to można mieć brzuch z tyłu? Odpowiedz Link Zgłoś
vivianna_82 Re: Ani na dziewczynę, ani na chopaka 28.07.08, 13:36 chodzilo mi o to, ze brzuch mi rosnie w postaci takiej pileczki, a nie rozlewa sie na boki... Odpowiedz Link Zgłoś
robin2510 Re: i na chłopca i na dziewczynkę 27.07.08, 08:34 Ja całą ciążę wyglądałam super , super cera , włosy , wyładniałam, wszyscy mówili że 100% chłopak , usg -dziewczynka , do tego brzuch piłeczka z przodu i spiczasty ..... w domu prawie 3-letnia pannica!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alicja0000 Re: jak wygląda? 28.07.08, 09:57 pokażcie mi link do szpiczastego brzucha... moze ja też taki mam a nie wiem.Mi też nie rośnie po bokach...tylko w przód ale pewnie dlatego, że to 24 tc dopiero. Odpowiedz Link Zgłoś
meggie28 Re: jak wygląda? 28.07.08, 14:11 fotoforum.gazeta.pl/72,2,883,80887116,82432004.html teraz jest troszkę większy ale nadal zachowuje szpic )) Odpowiedz Link Zgłoś
embeel Re: jak wygląda? 28.07.08, 14:37 hm...kurcze blade, ja tam niczego spiczastego nie widze jak napisałas szpic to wyobrazalam sobie stozek, trojkat... Odpowiedz Link Zgłoś
meggie28 Re: jak wygląda? 28.07.08, 16:34 Nie,no trójkątnego brzucha to też nie widziałam, ale na pewno mój brzuszek nie należy do okragłych z profilu. Tak jakbym w srodku nie miała piłeczki, tylko ktos palcem wypchnął Odpowiedz Link Zgłoś
zabcia35 Re: jak wygląda? 29.07.08, 17:16 A jakież to ma znaczenie czy jest spiczasty czy okragły??? To jest kompletna bzdura i nie ma dla niej żadnego uzasadnienia Odpowiedz Link Zgłoś
embeel zabcia 29.07.08, 17:59 Zabciu, mysle, ze dziewczyny maja poprostu poczucie humoru...moja tesciowa glosila wszem i wobec, ze bedzie chlopiec, wrozac ze sposobu, w jaki 'sie nosze'...a tu panna... PS. nie wiem, czy dotarl do Ciebie moj email i co o tym myslisz, ale jak cos, to pisz... Odpowiedz Link Zgłoś
zabcia35 Re: zabcia 29.07.08, 18:26 embeel kochana zaraz sciagam pocztę w takim razie. A co do poczucia humoru to pewnie znaczny procent dziewczyn tak własnie traktuje ten temat z przymrużeniem oka, ale wierz mi że znam takie co śmiertelnie powaznie o tym mówią Odpowiedz Link Zgłoś