pusia4 12.08.08, 09:41 Witam wszystkie dziewczyny z Rzeszowa i okolic które oczekują swoich dzidzi,może podzielimy się wrażeniami i doświadczeniami.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwosia2008 Re: Do oczekujących z Rzeszowa..... 12.08.08, 10:00 Witam Ja jestem bardziej z okolic niż z Rzeszowa termin mam na październik jestem w 31 tc Odpowiedz Link Zgłoś
pusia4 Re: Do oczekujących z Rzeszowa..... 12.08.08, 10:33 to ja o 9 tygodni młodsza jestem od ciebie Masz już wybrany szpital w którym będziesz rodzić??? Odpowiedz Link Zgłoś
iwosia2008 Re: Do oczekujących z Rzeszowa..... 12.08.08, 11:02 Tak, raczej tak tylko, że nie będzie to żaden ze szpitali Rzeszowskich, bliżej mam do Strzyżowa, mniej osób i miło i przyjemnie. Leżałam tam z infekcja dróg moczowych na ginekologii (oddział połączony z porodówką gin-poł) i jestem zadowolona z opieki. A Ty który szpital wybrałaś ? Odpowiedz Link Zgłoś
pusia4 Re: Do oczekujących z Rzeszowa..... 12.08.08, 16:22 No ja chcę rodzić w szpitalu na Szopena...prawdę mówiąc nie wiem jakie są opinie o tym szpitalu a dokładnie o oddziale położniczym,ale tam pracuje lekarz do którego chodzę...więc zawsze jakaś znajoma twarz . Aaa też jestem z okolic Rzeszowa i mogłabym wybrać szpital w Strzyżowie, ale jakoś nie odpowiada mi...słyszałam różne opinie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewa1qaz Re: Do oczekujących z Rzeszowa..... 14.11.08, 19:29 Jestem zapisana do przychodni na Szopena.Do którego ginekologa najlepiej się wybrac?Jaką ma opinię? Za 2 tyg.wybieram się na pierwszą wizytę,to będzie ok.8 tyg.bo chcę byc pewna,że serduszko mojej kruszynki będzie już pulsowałoJak ja nie mogę doczekac się tej chwili.Jestem taka szczęśliwa od chwili,gdy zobaczyłam dwie kreseczki a zarazem pełna niepokoju.Tak bardzo chciałabym,żeby teraz się udało. Powodzenia przyszłe i obecne mamusie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ina771 dołączam do was:) 12.08.08, 11:18 Termin mam na 20 października. Ja zamierzam rodzić na Rycerskiej, moja pani ginekolog bardzo poleca ten szpital. Znacie może jakieś opinie na jego temat? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
iwosia2008 ina771 12.08.08, 11:40 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=50484 - forum październikowe otwarte forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=65861 - i zamknięte musisz napisać podanie A co do Rycerskiej, to i ja słyszałam dobre opinie. Z tym, że tam rodzi dużo osób, powiedzmy 2-3 na dobę, przez co może być rutyna i mniejsze zainteresowanie pacjentem Odpowiedz Link Zgłoś
ewa1qaz Re: Do oczekujących z Rzeszowa..... 14.11.08, 12:51 Witam wszystkie oczekujące z Rzeszowa i okolic)) Mieszkam tu dopiero od 3 miesięcy,więc nie potrafię doradzic ,które szpitale cieszą się dobrą opinią ,ani jaki ginekolog jest godny ,aby go odwiedzicProszę więc o porady . Jestem w 5 tyg ciąży a do ginekologa pójdę za 2-3 tygodnie.Bardzo się boję tej wizyty,ponieważ ponad rok temu miałam stwierdzoną ciążę martwą Staram się jednak byc dobrej myśli i póki co jestem szczęśliwą mamusią mojego malusia))) Serdeczne pozdrowionka!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sabik2 Re: Do oczekujących z Rzeszowa..... 16.11.08, 12:05 witam, również dołączam się. U mnie juz 33 tydz. i mam nadzieję ze dotrwam do planowaego terminu porodu bo dzidzia cos sie wierci i jakies skurcze sie pojawiają. do jakich lekarzy chodzicie? Odpowiedz Link Zgłoś