corkaswejmamy Re: zawieszone w próżni- ale jazda! 08.01.09, 14:22 wedle życzenia- dla tych, które nie wiedza gdzie mają dołączyć ( styczeń? luty?). Nie jestem tym, kim innym wydaje się, że jestem. Ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
gootica Re: zawieszone w próżni- ale jazda! 08.01.09, 14:33 Wątek dla mnie idealny jak ta lala Odpowiedz Link Zgłoś
corkaswejmamy Re: zawieszone w próżni- ale jazda! 08.01.09, 14:36 no ba! Toż pod ciebie min zakładany! Ale my stukniete jesteśmy, hahahahahahha Ale to dobrze. Lepiej śmiać i płakać! Tylko, że teraz dziołchy " z zewnatrz" wejdą w wątek, przeczytaja i dalej wiedzieć nie będą o co kaman Bo z treści wątku i postów nic nie wynika. I na koniec nas wyrzucą Odpowiedz Link Zgłoś
gootica Re: zawieszone w próżni- ale jazda! 08.01.09, 14:40 o rany ja juz nie mogę ze śmiechu, rozbawiłas mnie do łez ale przynajmniej wesoło, nie ma co się smęcić pokłony chylę, ze pode mnie wątek założonyJa się z niego nie wypiszę dopóki, ani w jedna ani w druga stronę nic mi nie będzie wiadomo. Duża buźka dla Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
green_naranja Re: zawieszone w próżni- ale jazda! 08.01.09, 14:51 co prawda nie wiem do konca, w czym rzecz, ale ja tez zawieszona w prozni jestem, nie wiedzac gdzie moje miejsce, czy w lipcu czy w sierpniu Odpowiedz Link Zgłoś
corkaswejmamy Re: zawieszone w próżni- ale jazda! 08.01.09, 14:55 no, to doskonale do nas pasujesz My zawieszone w próżni pomiedzy styczniem i lutym, a potem to czort wie kiedy jeszcze zawieszone bedziemy. My tak lubimy się zawieszać Witaj koleżanko i zawieszaj się dalej z nami póki się nie odwiesisz Odpowiedz Link Zgłoś
gootica Re: zawieszone w próżni- ale jazda! 08.01.09, 14:59 hahahaha ja zawiechę mam totalną ciekawe jak długo przyjdzie mi czekać na odwiechę Odpowiedz Link Zgłoś
corkaswejmamy Re: zawieszone w próżni- ale jazda! 08.01.09, 15:03 gootica, pamietaj. Dobra zawiecha nie jest zła. Gdybyś wczoraj mnie się posłuchała to być takiej zawiechy nie miała. O zrymło mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
gootica Re: zawieszone w próżni- ale jazda! 08.01.09, 15:08 A co wczoraj mi pisałaś, bo ja juz starą sklerotyczką jestem ;P zebym się na luty jeszcze nie zapisywała? eee wszystkie znaki na ziemi i niebie przepowiadaja jednak skok na lutowe, ale jak @ jeszcze we mnie nie trzasnęła to sama widzisz że do zawieszki musiało dojśc Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: zawieszone w próżni- ale jazda! 08.01.09, 15:33 gootica ten skok na lutowe to mi się z Małyszem skojarzył Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: zawieszone w próżni- ale jazda! 08.01.09, 15:42 Właśnie mąż do mnie zadzwonił i się spytał "Co ci tak wesoło?" Pewnie pomyśł, że się...najarałam! Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: zawieszone w próżni- ale jazda! 08.01.09, 15:07 Boska Joanno! Dobry wątek Odpowiedz Link Zgłoś
gootica Re: zawieszone w próżni- ale jazda! 08.01.09, 15:08 maiwlys, jaja tu sa jak berety Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: zawieszone w próżni- ale jazda! 08.01.09, 15:09 gootica napisała: > maiwlys, jaja tu sa jak berety Włąsnie widzę/czytam i się śmieję na głos sama do siebie, dobrze, że nie mam szefa za plecami, ale i tak z boku musis to wygladac dziwnie Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: zawieszone w próżni- ale jazda! 08.01.09, 15:09 O ja! Ale się usmiałam )) Ja tu nie dlatego żem zawieszona, ale za wami przyleciałam się od was uzależniłam chyba czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
corkaswejmamy Re: zawieszone w próżni- ale jazda! 08.01.09, 15:14 no, i dobrze, żes się uzależniła Sylwino. A patrz, mamy nowa zawiechę-koleżankę. Ale coś zamilkła. A ja czytam jej nick i wyszlo mi mniej więcej tak: green najarana i myslę sobie- ależ ma dziwny nick. Odpowiedz Link Zgłoś
green_naranja Re: zawieszone w próżni- ale jazda! 08.01.09, 15:19 ...jaranie rzucilam po rzuceniu okiem na test, choc zdarzylo mi sie pociagnac kilka "machow " pare razy.najwiekszy problem to bylo jednak porzucenie innego nalogu, alkoholowego mianowicie kolezanka zamilkla, bo w biurze siedzi i udaje, ze pracuje;/ Odpowiedz Link Zgłoś
gootica Re: zawieszone w próżni- ale jazda! 08.01.09, 15:16 Zaraz powstanie kolejny wątek "uzależnione w próżni". Ja juz ze smiechu nie wytrzymuje tu w tej pracy. Co ja bym bez Was zrobiła? hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: zawieszone w próżni- ale jazda! 08.01.09, 15:19 green odezwij się tys najarana czy nie najarana bo my od rana "najarane" chyba!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gootica Re: zawieszone w próżni- ale jazda! 08.01.09, 15:24 mi już tu palma odbija, głupawę mam nieziemską a gdzie tu jeszcze do 17.00 w pracy wysiedzieć...gadam z Wami i co chwila do wc latam sprawdzic małpisko i juz mi się w głowie kręci od tego latania. A w biurze myślą, ze rozwolnienia dostałam hahahah Odpowiedz Link Zgłoś
green_naranja Re: zawieszone w próżni- ale jazda! 08.01.09, 15:26 ...a mozna byc zawieszona, jesli sie nie na "testowanka" czeka, tylko juz na akcje koncowa? Odpowiedz Link Zgłoś
gootica Re: zawieszone w próżni- ale jazda! 08.01.09, 15:31 oczywiście, wszystkie zawieszenia mile widziane Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: zawieszone w próżni- ale jazda! 08.01.09, 15:31 a to pytanie do autorki wątku, ale chyba nie będzie miała nic przeciwko, zawieszone to zawieszone ale może lepiej nie czytaj wątku skoro udajesz że pracujesz bo ja tu co jakis czas parskam śmiechem na klawiaturę, ale jak już wczesniej napisałam zbyt wiele osób tego nie widzi więc mogę, ale jak Ty zaczniesz tak parskac to...h... Odpowiedz Link Zgłoś
corkaswejmamy Re: zawieszone w próżni- ale jazda! 08.01.09, 15:38 no, najarana ale jarząca. Zatrybiła, że o testowanka chodzi A zawieszona możesz być z dowolnego powodu. Zobacz. Gootica zwieszona pomiedzy stanowiskiem pracy a klozetem. Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: zawieszone w próżni- ale jazda! 08.01.09, 15:39 corkaswejmamy napisała: Zobacz. Gootica zwieszona pomiedzy stanowiskiem > pracy a klozetem. Nie nmo, nie wytrzymam, własnie się popłakałam! I tak parsknęłam, że głową o biurko stuknęłam! Odpowiedz Link Zgłoś
gootica Re: zawieszone w próżni- ale jazda! 08.01.09, 15:43 AAAAAAAAAAAAAAAAAA teraz popłakałam się!!!!! patrza na mnie jak na czuba, przestańcie już!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: zawieszone w próżni- ale jazda! 08.01.09, 15:44 a ja wlsnie dostałam ataklu smiechku Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: zawieszone w próżni- ale jazda! 08.01.09, 15:28 A w biurze myślą, ze rozwolnienia > dostałam hahahah Powiedz, że to jelitówka na wypadek jak zaczniesz wymiotowac jak się okazę że jesteś w ciąży to wszyscy nadal będą myśleli że cie jelitówka trzyma! Rany ja chyba tez mam nieziemską głupawkę! Naprawdę na temat głupawki można pracę doktorską napisać Na szcześcia ja tylko pół godziny jeszcze, roboty nie ma, nudy straszne, dobrze, że jesteście Odpowiedz Link Zgłoś
green_naranja Re: zawieszone w próżni- ale jazda! 08.01.09, 15:24 moge byc najarana, wyziewami z klimatyzacji raczej co prawda, no ale jednak Odpowiedz Link Zgłoś
corkaswejmamy Re: zawieszone w próżni- ale jazda! 08.01.09, 15:29 ty sie nie śmiej bo zostaniesz najarana już na zawsze. No chyba, że sięodwiesisz to ci darujemy. Albo nie bądź żydem i zapodaj co żeś sama jarała. My też chcemy. Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: zawieszone w próżni- ale jazda! 08.01.09, 15:32 Ja nie mam klimatyzacji ale grzejnik chodzi wię cmoże od grzejnika jestem najarana? Odpowiedz Link Zgłoś
gootica Re: zawieszone w próżni- ale jazda! 08.01.09, 15:35 buuu a ja nie mam grzejnika, bo w ogrzewanie padło i w szaliku siedzę jak bezdomna więc czym się najarałam? oto jest pytanie... Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: zawieszone w próżni- ale jazda! 08.01.09, 15:38 może zapachem perfum z szalika? Mój jest przesiąknięty Ja tak zazwyczaj rano jak przyjde do pracy to przez pół godziny w kurtce chodzę i zawsze mnie się wszyscy pytaja "To spóźniłas się dzisiaj?" Odpowiedz Link Zgłoś
gootica Re: zawieszone w próżni- ale jazda! 08.01.09, 15:41 bardzo możliwe dodatkowo z feromonami, które działają jak pies na jeża ale widac mi działają na głupawicę Odpowiedz Link Zgłoś
corkaswejmamy Re: zawieszone w próżni- ale jazda! 08.01.09, 15:43 ja ci powiem czym aromatem z klozetu-tak często tam ganiasz Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: zawieszone w próżni- ale jazda! 08.01.09, 15:45 corkaswejmamy napisała: > ja ci powiem czym aromatem z klozetu-tak często tam ganiasz U mnie w klozecie to na pewno gootica by się najarała "zapachami" może ja od tego? Ale chyba nie, bo jakiś odświeżacz tam wstawili więc to na pewno od grzejnika u mnie Odpowiedz Link Zgłoś
corkaswejmamy Re: zawieszone w próżni- ale jazda! 08.01.09, 15:48 no, ale dla mnie wytłumaczenia ni ma ja to taka naturalnie najarana. Wada fabryczna Odpowiedz Link Zgłoś
corkaswejmamy Re: Ale poszłyście! :) Ta ilość wpisów! :) 08.01.09, 15:45 Bo to taki mądry watek... Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: Ale poszłyście! :) Ta ilość wpisów! :) 08.01.09, 15:48 Przez ten wątek, styczniowy umrze śmiercią naturalną a tam przecież jeszcze testowac mamy co niektóre! Corkaswejmamy Ty to mądra bo już nie musisz w styczniowym Odpowiedz Link Zgłoś
corkaswejmamy Re: Ale poszłyście! :) Ta ilość wpisów! :) 08.01.09, 15:49 wcale nie umrze, rodzić się bedzie!!!!!!!!!!! A ja niewykluczone, że jeszcze gdzies tam w styczniowym zawitam Mnie tak łatwo sie nie pozbędziecie, wracam jak bumerang Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: Ale poszłyście! :) Ta ilość wpisów! :) 08.01.09, 15:51 A no tak, przecież Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Teraz mnie nie rozśmieszajcie 08.01.09, 15:52 bo musze do klienta odpisać i aż się boję co mu nawypisuję Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: Ale poszłyście! :) Ta ilość wpisów! :) 08.01.09, 15:46 kamila my juz nad tym nie panujemy, to się rozprzestrzenia (dobrze napisalam?) Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: Ale poszłyście! :) Ta ilość wpisów! :) 08.01.09, 15:48 Ło matko! Aż strach się bać, co się z Wami dzieje! Aż współczuję Waszym dzieciom Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: Ale poszłyście! :) Ta ilość wpisów! :) 08.01.09, 15:49 Kamila uciekaj stąd bo dla dziecka narkotyki niewskazane, a my tu jaramy na całego a Tobie nie wolno! Odpowiedz Link Zgłoś
corkaswejmamy Re: Ale poszłyście! :) Ta ilość wpisów! :) 08.01.09, 15:58 współczujesz naszym dziecią? kurna chata Odpowiedz Link Zgłoś
gootica Re: Ale poszłyście! :) Ta ilość wpisów! :) 08.01.09, 15:50 o kuźwa łzy mi lecą ze śmiechu podejrzewam, zem się "kretem" najarała, bo ostatnio sporo tego do klozetu wsypali... Odpowiedz Link Zgłoś
corkaswejmamy Re: Ale poszłyście! :) Ta ilość wpisów! :) 08.01.09, 15:55 ta, kretem, to tak to się teraz nazywa. Ja od wigilii nie piję nic a nic no przeci w ciązy miałam być. To za kare dziś urżnę sie jak świnia Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: Ale poszłyście! :) Ta ilość wpisów! :) 08.01.09, 15:57 Jak dzika świnia Ja uciekam do domku a wy uważajcie żeby was na odwyk nie wywieźli Odpowiedz Link Zgłoś
corkaswejmamy Re: Ale poszłyście! :) Ta ilość wpisów! :) 08.01.09, 16:02 to ty juz idziesz? uuuuuuuuuuuu lipa. Odpowiedz Link Zgłoś
gootica Re: Ale poszłyście! :) Ta ilość wpisów! :) 08.01.09, 16:39 ja bym chetnie się dzis urżnęła, bo idziemy do kolegi na imieniny, ale jutro rano do pracy ech...życie Odpowiedz Link Zgłoś
green_naranja Re: Ale poszłyście! :) Ta ilość wpisów! :) 08.01.09, 16:36 ech, no az tak najarana to ja nie jestem, by sie wyziewami z pracowego klopa ekscytowac...no a ze tu jednak wiekszosc testuje w zawieszeniu, to ja zmykam za kaamilka, w obawie przed skrzywdzeniem dzieciecia Odpowiedz Link Zgłoś
corkaswejmamy Re: Ale poszłyście! :) Ta ilość wpisów! :) 08.01.09, 17:37 idź, idź, jeszcze dzieciaka ci pozarażamy Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: Ale poszłyście! :) Ta ilość wpisów! :) 08.01.09, 22:06 Ależ się wyspałam dziołszki Ciekawe czy będę mogła teraz zasnąć na noc? Spałam od 17.30 do 21 Jaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
anaanek Maiwlys 09.01.09, 10:45 Ty sie melduj na styczniowych testowaniach bo tam watek pomału bez was zamiera Odpowiedz Link Zgłoś
corkaswejmamy jakl się macie dziewczyny? 09.01.09, 16:23 gootica, odpróżniłaś się? czy też odwiesiłaś już? Odpowiedz Link Zgłoś
gootica Re: jakl się macie dziewczyny? 09.01.09, 17:09 ja cały czas zawieszona.... Odpowiedz Link Zgłoś
gootica Re: jakl się macie dziewczyny? 09.01.09, 17:11 i skacze po wątku styczniowym, lutowym i próżniowym. Dobrze ze na każdym z Wami tak wesoło Dziś zrobiłam sobie dzień wolny i spałam az do 11.00, i znów mi się spać chce Odpowiedz Link Zgłoś
corkaswejmamy Re: jakl się macie dziewczyny? 09.01.09, 17:27 to ty gootica na lutowe za często nie sięgaj bo wiesz... Jeszcze @ wylooka i będziesz miała najazd czerwonych. Odpowiedz Link Zgłoś
gootica Re: jakl się macie dziewczyny? 09.01.09, 17:28 hahaha dlatego na lutowym się jeszcze nie udzielam, bo @ brak. Przyczajkę ma straszna, sama nie może sie zdecydowac kiedy uderzyć Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys gootica 09.01.09, 18:53 gootica napisała: Dziś zrobiłam sobie dzień wolny i spałam az do 11.00, i znów mi si > ę > spać chce Ty, a wpadłam na taki pomysł niesamowity....a może Ty w ciąży jesteś? skoro tak ci się spać chce? U mnie kurcze to akurat żaden objaw bo mi się chce wiecznie spac! Odpowiedz Link Zgłoś
corkaswejmamy Re: gootica 09.01.09, 19:09 maiwlys, ty to jednak ten łeb nie od parady masz. Gootica to nam po prostu zaciązyła i po prostu głupa przed nami udaje. Może nie wie z kim i wstyd jej się przyznać, hahahaha. Gadaj stara jak to z tobą jest, e? Bo cosik Ty nam sie podejrzana wydajesz. Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: gootica 09.01.09, 19:14 NO ja to jednak mądra jestem, nawet nie wiedziuałam! Ale że coś jest u gooticy na rzeczy to już wiemy Odpowiedz Link Zgłoś
corkaswejmamy Re: gootica 09.01.09, 19:17 Ty, ale Ona za to niewiadome ojcostwo to się chyba nie obrazi, co? Bo wiesz, ciężarne to różne schizy mają Odpowiedz Link Zgłoś
gootica Re: gootica 09.01.09, 21:20 hahahaha ale się uśmiałam, az mi z lekka pms zlazł taaa, w ciąży moze i jestem, ale urojonej Odpowiedz Link Zgłoś
gootica Re: gootica 09.01.09, 21:30 już bym chciała sie odwiesic, a tu jajco wielkie, niech już ten zmasowany atak czerwonki mnie nawiedzi, bo mnie coś strzeli zaraz!aaaaaaaaaaa jak ja nienawidzę takiej zawiechy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
corkaswejmamy Re: gootica 10.01.09, 11:11 To ty kochana powinnas niby dziś @ dostać? To nie czekaj na nią. Po kiego? Może nieproszona nie przylezie. Odpowiedz Link Zgłoś
gootica Re: gootica 10.01.09, 11:14 No dzis mam dostac, ale wiesz daje jej poślizg jakies 3-4 dni w maxie. Teraz to mój 26dc. Nie testuje, bo juz 2 testy zmarnowałam czekam na małpę ;P Odpowiedz Link Zgłoś
corkaswejmamy Re: gootica 10.01.09, 11:50 szczerze Ci 2spółczuję. Takie czekanie jest najgorsze. Mnie zawsze to męczy. Ale przynajmniej nadzieja jakas jest. Trzymam kciuki. Zatanawiam się jeszcze co z ang80. Ona testować 7 miała. A tu zamilkła tak nagle. Odpowiedz Link Zgłoś
gootica Re: gootica 10.01.09, 11:55 No właśnie, na styczniowym wątku zapytałam gdzie dziewczyny, bo juz niecierpliowścią czekam na ich 2 krechy, a tu cisza... Odpowiedz Link Zgłoś
jesse_82 Re: gootica 10.01.09, 14:21 >Zatanawiam się jeszcze co z >ang80. Ona testować 7 miała. A tu zamilkła tak nagle. Zawiesiła się! Niech jej któraś maila puści na odwieszkę. Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: gootica 10.01.09, 14:29 A może nie ona, ale system, komputer jej się zawiesił i nie wiem biedna jak się z anmi skontaktowac a my tu wszystkie czekamy! Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: gootica 10.01.09, 14:28 A może ty jednak zatestuj dzisiaj, o ile pamiętam kaamilka testowała dokładnie w dzień, w którym miała dosatć @ i były krechy jak się patrzy A jak dzisiaj nic nie będzie to wtedy poczekasz? Podziwiam, ja bym nie wytrzymała, ja już dzisiaj chciała poleceć po tesy (specjalnie nie kupowałam bo zrobiłabym już teraz pewnie) kupię dopiero w środę po południu Odpowiedz Link Zgłoś
gootica Re: gootica 10.01.09, 14:46 maiwlys ja się już nie chce rozczarowywać, robiłam jakieś 3 dni temu test i oczywiście negatywny póki nie ma @ wole jeszcze trochę żyć nadzieją, chociaz podejrzewam, ze to już niedługo Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: gootica 10.01.09, 15:34 no ale skoro to dziś miałas dostać @ to może za wcześnie robiłaś po prostu? ALe nie namawiam i trzymam kciuki, może spotkamy się na wrzesniówkach? Kto wie?!? Odpowiedz Link Zgłoś
gootica Re: gootica 10.01.09, 15:38 U mnie wygląda to tak, ze @ dostaje od 25 dc do 29dc, tak więc jeszcze trochę czasu, bo dziś 26dc Odpowiedz Link Zgłoś
jesse_82 UWAGA! 10.01.09, 17:44 Zmiana charakteru zawieszki! Aktualnie dryfuje między styczniowym testowaniem i wrześniówkami, albo - jak kto woli - między testowaniem w "wielkim uchem" w łazience. Pierwszy raz w życiu zapach kawy wywołał u mnie mdłości zakończone, cóż, oddaniem treści żołądkowej. Jutro rano na pewno strzelę sobie kawkę tylko po to, żeby znowu się pochorować Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys corkaswejmamy 10.01.09, 19:42 Piekna ty sprawdz gazetowego bo juz sie odpowiedzi nie moge doczekac Odpowiedz Link Zgłoś
jesse_82 Maiwlys 10.01.09, 20:07 Tak sobie potem pomyślałam, że żeby się nakręcić i wyhodować ciążę urojona wystarczy najeść się czegoś lekko nieświeżego - rozmowa z wielkim uchem gwarantowana i już sobie można wmawiać mdłości ciążowe No to już szukać przeterminów w lodówce!! Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: Maiwlys 10.01.09, 20:12 To może ja sobie tez ostatnio uroiłam, że rzygnąć mi się chciało od zapachu kawy I herbata bez cukru mi smakowała, ale można sobie wkręcić rzeczywiście, może najem się czegoś przeterminowanego, rano będę wisiała nad kibelkiem, @ sie przestraszy że to ciąża i nie przyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
gootica Re: Maiwlys 10.01.09, 20:18 A ja mam dzisiaj jazdę na żółty ser, normalnie chyba z pół kilo już zjadłam, jutro bedzie mnie bolała wątroba, ale ja sobie wkręcę, ze to jajnik i objaw ciazowy hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys gootcia 10.01.09, 20:21 ja to kurcze nie mogę sobie nic wkręcić, bo ja to mam takie przeróżne zachcianki normalnie, zawsze, codziennie od zawsze że potrafie jeść przysłowiowe ogórki kiszone i zagryżć ptasim mleczkiem po czym wypić pół litra coli, spać też mi sie ciągle chce normalnie więc cholerka nic a nic nie mogę podciągnąć Odpowiedz Link Zgłoś
jesse_82 Re: gootcia 10.01.09, 20:24 Ooooo! Ja też usypiam na siedząco. To nic, że za oknem plucha, ogólnie depresyjnie. To nie gra żadnej roli - na pewno w ciąży jestem DD Odpowiedz Link Zgłoś
gootica Re: gootcia 10.01.09, 20:29 hahaha ja cały dzień dzisiaj spiąca chodze i tez nieważne, ze wstałam za wczesnie, tej mysli nie dopuszczam, bo to musi być ciąza Odpowiedz Link Zgłoś
anulkabal Re: Maiwlys 10.01.09, 20:31 Ja będąc z moim synkiem w ciąży mogłam jeść ser ,,tonami''. A jak okazało się, że zabrakło go któregoś sobotniego wieczoru (wtedy jeszcze mieszkałam w małym miasteczku i w sobotę sklepy czynne były do 18) to mój mąż rad nie rad musiał jechać do odległego o 30 km. miasta. HAHA Odpowiedz Link Zgłoś
gootica Re: Maiwlys 10.01.09, 20:34 Anulka, ja was Kochane proszę...nie wkręcajcie mi tu, bo i tak juz jestem tak wkręcona, ze zaraz mleko z piersi mi będzie leciało hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
gootica Re: Maiwlys 10.01.09, 20:36 A no i dodatkowo powiem dziś mojemu, że dziewczyny z forum powiedziały ze na 100% jestem w ciazy...chyba baranka wywinie hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
anulkabal Re: Maiwlys 10.01.09, 20:40 Jak z radości to proszę Cię bardzo Tylko nie za wysoko, bo będzie później chodził z głową w chmurach a ktoś musi myśleć też o tych bardziej przyziemnych rzeczach jak nam się to nie udaje życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys A mawiają 10.01.09, 23:52 że nie ma wróżek na forum, a tu proszę Wywróżyłysmy ciąże i to nie jedną Czy ktoś i mi wywróży? ale ja nie mam żadnych objawów - -uprzedzam! Odpowiedz Link Zgłoś
jesse_82 Jak nie masz objawów 11.01.09, 00:19 to inny patent - DLACZEGO NIE WARTO BYĆ W CIĄŻY? Ja już nie chcę być zafasolkowana (właśnie mi się odwidziało), bo: znowu przytyję 15 kg i potem połowa mi zostanie, zrobią mi się nowe rozstępy, nie ma fajnych ciążowych ciuchów, będę musiała zrezygnować z obcasów, znowu mąż mnie będzie wyciągał z wanny jak zdechłego wieloryba, przez 4 miesiące będę miała mdłości a tu cholera nie sezon na maliny (przez 4 miesiące we mnie tylko maliny wchodziły, czujecie? ale to lato było), no i nie będę musiała urodzić. Dawajcie dalej Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: Jak nie masz objawów 11.01.09, 09:25 Dobry patent, już to przerobiła dwa dni temu i wczoraj. Powiedziałam sobie "generalnie to co mi odbiło, ja to w ogóle nie chce być w ciąży, nie zalezy mi na tym" Może takie myślenie pomoże...kto wie Odpowiedz Link Zgłoś
mmadziulek Re: Jak nie masz objawów 11.01.09, 16:29 jesse_82 popłakałam się ze śmiechu!! Zwłaszcza z tego zdechłego wieloryba )))))) Dzięki Ci kobieto za ten post bo już dawno tak się nie uśmiałam! Odpowiedz Link Zgłoś
corkaswejmamy Re: Jak nie masz objawów 11.01.09, 16:38 cześc dziewczyny? Nadal zawieszone? Odpowiedz Link Zgłoś
gootica Re: Jak nie masz objawów 11.01.09, 19:05 Dziewczyny - zawiechy ciag dalszy palmienia juz od 2 dni nie ma, małpy też...ech...wisze tak i wisze... Odpowiedz Link Zgłoś
gootica Re: Jak nie masz objawów 11.01.09, 20:23 Ja tam podbijam wątek, bo coś nam z lekka opadł...(wątek oczywiście) Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: Jak nie masz objawów 15.01.09, 18:39 Chyba się powoli podwieszać zaczynam bo @ brak, objawów na @ brak, ciąży brak Dobrze, że mnie nie brak! Odpowiedz Link Zgłoś
corkaswejmamy Re: Jak nie masz objawów 15.01.09, 19:24 nooooooooooo, dobrze, że ciebie nie brak Bo z tego pierwszego to chyba trzeba się cieszyć Odpowiedz Link Zgłoś
corkaswejmamy Re: Hop do góry! 12.01.09, 15:05 Ja wiem dlaczego wątek opada. Ano dlatego, że gruczoły mleczne co niektórym cycuchy zaczęły do góry podnosić!!!! Oto tajemnica umierającego wątku! I dobrze. I tak ma być! Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: Hop do góry! 12.01.09, 15:12 Ale trzeba go trzymac chociaz na pierwszej stronie bo zawsze jakies zawiesozne się znajda, jak nie teraz to później heh tylko i tak nie bardzo będą wiedziały o co w wątku chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
corkaswejmamy Re: Hop do góry! 12.01.09, 17:34 No z wątku to one nie załapią o co kaman, hahaha. Ale patrz, wątek co jak co szczęsliwy. Gootica zawiechę przez chwilę miała i teraz jeden rozbitek doleciał i ją zapłodnił Odpowiedz Link Zgłoś
gootica Re: Hop do góry! 12.01.09, 19:15 hahaha córak...żescie mi wywróżyły chyba tą odwiechę wielkie Buuuuuuuuuziole Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: Hop do góry! 12.01.09, 19:24 NO ci przeciez tez wóżyłam z fusów nie? Mówiłam zes zmęczona, senna więc ciąża! Odpowiedz Link Zgłoś
corkaswejmamy Re: Hop do góry! 12.01.09, 19:25 widzisz gootica! strasznie się cieszę. Jesteś bohaterką dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
mw144 Gotica gratulacje!!! 13.01.09, 08:37 ... o ile jeszcze do zawieszonych zaglądasz. A nowe zawieszone, no cóż... przeczytają jakieś 4 tys. postów w styczniowych testowaniach i bedą w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
gootica Re: Gotica gratulacje!!! 13.01.09, 18:25 Pewnie, ze zagladam do was Dziewczyny, będę was wspierać z całych sił, zeby Wam odwiecha opadła haha i jeszcze raz wszystkim dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś
ang80 Re: Gotica gratulacje!!! 13.01.09, 19:46 Pozwolcie, ze i ja sie dolacze, bo na dzien dzisiejszy jestem zawieszona chyba najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
corkaswejmamy Re: ang80 14.01.09, 12:54 no, pasujesz tu jak żadna z nas ale to ma i swoje dobre strony. Jeszcześ nie stracona. Odpowiedz Link Zgłoś