Dodaj do ulubionych

Majowe testowanie

• chiyo28 Re: Majowe testowanie 15.05.09, 08:44
      mama_inka - gratulacje !!!!!! przekazuj reszcie ciazowe fuidki smile
    • soneczko_81 Re: Majowe testowanie 16.05.09, 22:47
      hej smile
      gratuluję pozytywnego testu smile
      my staramy się od 7 miesięcy o drugie dziecko i też nam nie wychodzi.
      28 maja mamy czwartą rocznicę ślubu i w tym dniu ponownie będę robić test-choć w
      sumie prawdę powiedziawszy tracę pomału nadzieję i chęci.
      jeszcze raz gratuluję i pozdrawiam smile
      Gosia
      • mama_inka Re: Majowe testowanie 17.05.09, 11:04
        Cześć kochane. bardzo wam dziekuje za gratulacje.Przesyłam oczywiście fluidki
        ciążowe !!!!!!!!!!!!!!!!!!! oby Wam przyniosły szczęście.
        Słoneczko_81 nic sie nie martw przyjdzie i na ciebie kolej.Ja czekałam 1o
        miesięcy na druga ciążę.Też traciłam nadzieje i chęci.Lekarz mi powiedział że
        jak urodziłam jedno to i drugie muszę urodzić.Nie miałam żadnych objawów raz
        mnie tylko szarpło na wymioty jak zobaczyłam serek mocarellę który uwielbiałam
        do tej pory smile .Głowa do góry bedę trzymac kciuki żeby ci sie udało.
        Pozdrawiam
        • serpentynka850 Re: Majowe testowanie 18.05.09, 13:20
          Niestety , moje oczekiwanie na testowanie już się zakończyło. Miałam testować jutro a dziś niestety pojawił się @. Jest mi cholernie smutno , liczyłam na to , że dołączę do styczniowych mamusiek...Do kitu to wszystko. Pozdrawiam Was serdecznie i trzymam kciuki za pozostałe przyszłe mamy. Może chociaż Wy nie spotkacie się ze mną w wątku czerwcowym sad
          • bjarkan Re: Majowe testowanie 18.05.09, 13:39
            Serpentynko, głowa do góry! Mnie się też w maju nie udało, ale jestem pewna, że uda mi się w czerwcu i Tobie na pewno też smile Lepiej rodzić w lutym niż w styczniu, bliżej do wiosny big_grin Trzymaj się i do zobaczenia na czerwcowym wątku smile
            • moze_mama Re: Majowe testowanie 18.05.09, 15:47
              hej hej smile Dołaczam sie do Was Kochane smile testowanko około 28 maja, 5cs,
              pozdrawiam smile
            • serpentynka850 Re: Majowe testowanie 18.05.09, 16:19
              bjarkan dzięki za słowa otuchy smile już sie zameldowałam w czerwcowych testowaniach. Do zobaczenia!!!
              • majeczkad Re: Majowe testowanie 18.05.09, 18:59
                U mnie niestety @ przyszła. Do " zobaczenia" w
                czerwcowych testowaniach.
                • chiyo28 Re: Majowe testowanie 18.05.09, 21:47
                  u mnie tez nic z tego. @ przylazła jak w zegarku sad do zobaczenia na
                  czerwcowych.
                  • soneczko_81 Re: Majowe testowanie 19.05.09, 17:26
                    mama_inka dzięki za słowa otuchy winkno niech wreszcie któraś złamie tą złą passę
                    wink nie możemy wszystkie się przerzucić na czerwiec wink mnie do testu pozostało 9
                    dni ale czuję, że nic z tego nie wyjdzie sad znowu sad
                    • martynka_b_k Re: Majowe testowanie 20.05.09, 08:11
                      soneczko_81 napisała:

> mama_inka dzięki za słowa otuchy winkno niech wreszcie któraś złamie tą złą passę
                      > wink nie możemy wszystkie się przerzucić na czerwiec wink mnie do testu pozostało 9
                      > dni ale czuję, że nic z tego nie wyjdzie sad znowu sad

mnie też do testu zostało 9 dni. Okres powinnam dostać około 27 ale
                      postanowiłam, że jeśli nie dostanę to poczekam do 29. Dziś bolą mnie już bardzo
                      piersi wiec raczej dostanę go wcześniej sad
    • anik.0 Re: Majowe testowanie 20.05.09, 14:37
      niestety @ przyszła. może w następnym miesiącu się uda. gratuluje
      wszystkim tym, którym się udałao i trzymam kciuki za pozostałe
      • majkaba Re: Majowe testowanie 20.05.09, 15:07
        Przykro mi Anik. Powodzenia w nowym cyklu!
        • anik.0 Re: Majowe testowanie 21.05.09, 19:36
          Wielkie dzięki. Przy pierwszym dzidziusiu staralismy sie około 6 m-
          y. Mam nadzieję , że i tym razem nie potrwa to zbyt długo, bo czuję
          wielkie rozczarowanie kiedy @ przychodzi.
    • martynka_b_k Re: Majowe testowanie 21.05.09, 11:08
      i jak dziewczyny idzie testowanie ja mam dziś 8 dzień po owu. Kupiłam 2 testy
      ale mąż kazał mi sie wstrzymać do następnego tygodnia. Jestem taka niecierpliwa
      już bym chciała wiedzieć i dołączyć do szczęśliwych mam
    • maniunia27 Re: Majowe testowanie 21.05.09, 11:46
      Czesc dziewczyny. Ja testowalam 2 maja i oczywiscie wynik byl
      negatywny. Kolejna data testowania przypada mi na 30 maja. Obecnie
      jestem po owulacji i chcialam sie zapytac czy moze któras tak miala
      ze na 1,5 tygodnia przed spodziewana @ odczuwala chroniczne
      zmeczenie i zniechecenie. Tak mam od 2 dni ze nic mi sie nie chce,
      wczoraj nawet nie mialam sily cwiczyc i po 10 minutach musialam
      przestac. Poszlam od razu do lozka i moglabym zasnac o 8:30. Nawet
      nie mam ochoty na "przytulanko" z mezem. sad
      • tusia.gru Re: Majowe testowanie 21.05.09, 17:18

• galgo Re: Majowe testowanie 25.05.09, 15:38
          Witam i dopisuje sie do listy

aniasommer - 1 maj (1cs)
          kumkus - 1 maj
          maniunia27 - 1 maj
          karolinkaa3a - 1 maj
          zoja.pl - 3 maj-
          gdyniankaanka_24 - 4 maj
          agapola - 4 maj
          Domama - 4 maj
          mejbibejbii - 6 maj
          menka79 - 7 maj
          olielle - 8 maj (4cs)
          jolusia77 - 9 maj
          emuriel - 10 maj (1cs)
          mama_inka - 12 maj(9cs)
          asia31_0 - 12 maj
          magdaleine1 - 11/12 maj(4cs)
          amelia730 - 13 maja(2cs)
          agaciatko1 - 13 maj (2cs)
          paskuda22 - 14 maj(1cs)
          katharin - 14 maj
          witchy83 - 14 maj(1cs)
          agatek.2 - 15 maj
          mandarynka-net - 15 maj (1cs)
          bjarkan - 16 maj
          majeczkad - 16 maj(2cs)
          serpentynka850 - 19 maj (1cs)
          chiyo28 - 18 maj (5cs)
          anik.0: 18 maj(3cs)
          majkaba - 24 maja (17cs)
          llayla - 29 maj (5cs)
          tusia.gru - 28 maj (1cs)
          galgo - 31 maj (1cs)
    • martynka_b_k Re: Majowe testowanie 22.05.09, 08:13
      nie wytrzymałam i zrobiłam dziś test i niestety na razie jedna kreska. Mam
      nadzieję, że @ nie przyjdzie i wtedy zrobię raz jeszcze dziś dopiero 9 dzień po
      owu. sad
      • misia53 Re: Majowe testowanie 22.05.09, 19:52
        A ja chyba jutro zrobie testowanie bo nie moge sie doczekac tak samo jak Wy, co
        prawda do @ ze 3 dni...
        • soneczko_81 Re: Majowe testowanie 22.05.09, 23:48
          nie rozumiem was- po co się tak nakręcacie! nieważne czy 3 czy 5 dni do okresu -
          test i tak wyjdzie negatywny bo nie ma jeszcze odpowiedniej ilości hormonu by
          wyszedł na teście. musicie swoje odczekać- mnie test przy pierwszych dziecku
          wyszedł pozytywny po 5 dniach opóźnienia okresu... wytrwałości moje drogie wink
    • majkaba Udało się!!!!! 24.05.09, 19:48
      Jednak zrobiłam dziś test i... dwie krechy!!! Udało się!!! Nareszcie!!! W 17
      cyklu starań! Co zabawne, w mojej pierwszej ciąży ujrzałam dwie krechy w dniu
      matki, 3 lata temu. Istnieje więc pewne prawdopodobieństwo, że obie moje
      pociechy będą miały urodzinki tego samego dnia smile
      • magdaleine1 Re: Udało się!!!!! 24.05.09, 20:42
        Gratulacje wink
      • tusia.gru Re: Udało się!!!!! 24.05.09, 21:21
        Serdeczne gratulacje, byłaś cierpliwa i udało się smile

No ja niestety odpadam, @ przyszla wczoraj o 4 dniza wcześnie...więc
        następne podejście...
      • ziuta2040 Re: Udało się!!!!! 25.05.09, 07:12
        super garatuluje bardzo bardzo. ja powtórze test właśnie jutro, może
        będzie wyraźniejsza krecha, bo jest blada.no ale cóż trzeb apoczekać.

pozdr
        • wikikul testowanie 25.05.09, 09:02
          czesc ja też pod wielkim napięciem środa czwartek powinnam dostać @ i pewnie tak sie stanie strasznie bolamnie piersi i w dole brzucha czasami pobolewa czuje csie jak na @. Dodam że to mó drugi cykle bez tabletek w poerwszym uważaliśmy ale teraz juz na maksa. Tylko czy trafilismy mamy tylko piatki soboty i niedziele bo w tygodniu delegacja. A moze sie uda
          • martynka_b_k Re: testowanie 25.05.09, 09:22
            Byle do piątku!. Jeśli dostanę @ to chyba wcześniej bo już od paru dni b. bolą
            mnie piersi i pobolewa brzuch. Wydaje mi się, że raczej w tym miesiącu lipa z
            tego. Dziw mnie jedynie fakt, że kawa jest taka niedobra od wczoraj.
            • wikikul Re: testowanie 25.05.09, 10:13
              I nie wttrzymałam zrobiłam test przed momentem chociaz do @ jescze dwa trzy dni i tylko jedna kreska. To czekam n @ bo te ból piersi i brzucha to napewno ni na ciąże
              • majkaba Re: testowanie 25.05.09, 10:16
                Nie poddawaj się jeszcze Wikikul. Ja w tym cyku (zaciążonym) miałam
                właśnie objawy identyczne jak na @ (ból brzucha i piersi). A test
                rzeczywiście zrobiłaś za wcześnie.
                Tak więc trzymam kciuki smile
                • magdaleine1 Re: testowanie 25.05.09, 10:30
                  Zgadzam sie z poprzedniczka ja również mialam objawy jak na @(bol
                  podbrzusza oraz piersi),bylam 100%pewna ze przyjdzie @ a tu taka
                  niespodzianka smile.Trzymam kciuki.
          • majkaba Re: testowanie 25.05.09, 10:12
            Gratulacje Ziuta smile Nasze pociechy będą dokładnie w tym samym
            wieku smile Jak jest druga krecha to na pewno ciąża. Testy mylą się
            czasem w drugą stronę, tzn nie wykazują drugiej krechy nawet jak
            jest ciąża. Ale jak już ta druga krecha jest, to ciąża na pewno też.
            Test nie pokaże przecież czegoś, czego nie ma. Tak przynajmniej
            twierdzi moja pani ginekolog
            • wikikul Re: testowanie 25.05.09, 11:02
              dzieki za te słowa mam nadzieje że sie uda ale mam przeczucia że to napewno @.
      • soneczko_81 Re: Udało się!!!!! 25.05.09, 13:14
        no moje gratulacje smile dobrze, że komuś w tym miesiącu się udało wink
        ja niestety dziś dostałam @ i w ten sposób zamknęłam 7 cykl starań. przerzucam
        się na czerwiec wink ehhh w życiu nie myślałam,że starania o 2drugie dziecko będą
        szły tak pod górkę sad
    • martynka_b_k Re: Majowe testowanie 27.05.09, 08:19
      dziś 34 dzień cyklu @ dalej nie ma. Czyli jest jakaś szansa smile tylko wstrzymam
      się jeszcze do piątku ja lubię mieć cykle nawet do 38 dni. Nie mam żadnych
      objawów, czuję się bardzo dobrze. Miałam przez chwilę typowe samopoczucie jak
      przed @ ale przeszło całkowicie a @ nie ma. Najgorsze jest to, że strasznie
      pokłóciłam się z mężem i powiedziałam mu, że mam nadzieję, że nie jestem w
      ciąży, bo nie chce mieć z nim dzieci. Ach te głupie baby!
      • galgo Re: Majowe testowanie 27.05.09, 08:31
        hehe, wszystkim nam sie tak czasem zdarza, on na pewno wie, ze nie
        mialas tego na mysli!
        Trzymam kciuki za Ciebie i za siebie troche tez, u mnie 30dc i
        cisza... Czekam do weekendu.
    • alaskademon Re: Majowe testowanie 27.05.09, 12:06
      Cześć! Jestem tu nowa. Często zaglądam na wasze forum ale dopiero dziś
      postanowiłam do was dołączyć. Nie wiem czy to potrzeba chwili czy hormony ale
      mam straszna ochotę z kimś "pogadać". Dziś 29dc. Która próba? Ciężko zliczyć ile
      razy mozna próbować przez 12lat. W sobotę wielkie testowanie. Ale czego się
      spodziewać? Oczywiście naszym marzeniem są dwie kreski, takie piękne
      <red>CZERWONE</red>. Staram się wypatrzeć jakieś sygnały... ale tym razem jakoś
      ich nie ma. Zawsze przed testem miałam wszystkie. Pewnie wiecie jak to jest.
      Bolały mnie piersi, pochwa wydawała się sina aż czarna, żołądkiem narywało i
      wszystkie inne możliwe. Teraz cisza... prawie. Ostatnio mój mąż śmiał się ze
      mnie , że wmawiam sobie objawy realne i niepotrzebnie się tym denerwuje. Teraz
      stwierdził, że dostaję paranoi. Mam jakieś dziwne objawy, nawet nie wiem
      czego... Mam wrażenie, że ktoś mi nadmuchał brzuch-tak mi w nim bombelkuje.Co
      dziwne nie w okolicach macicy ale tak wysoko, pod samymi piersiami. Zauważyłam
      jak od strony pach w kierunku piersi pojawiają się żyły. Nie jakieś super grube
      ale widać je gołym okiem. I co najbardziej upierdliwe - strasznie mnie swędzą
      sutki a na piersiach dostałam jakichś strasznie swędzących krostek. Aha, i włosy
      mi wyłażą garściami. Czyli zbierając to do kupy objawy nie ciążowe. Tak mi się
      wydaje bo nawet nie mam kogo zapytać. Mama nie żyje, sióstr nie posiadam... taka
      trochę sama jak palec jestem. Więc dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki bo jak
      mówi mój mąż - te bombelki świadczą o tym że urodzę mu aligatorka wink Ale wierzę
      , że kiedyś ktoś powie do mnie "mamo".
    • martynka_b_k Re: Majowe testowanie 28.05.09, 08:35
      niestety ja w tym miesiącu odpadam sad Ale nie załamuje się bo jedziemy na
      wakacje dosyć daleko i martwiłabym się czy wszystko będzie w porządku a tak będę
      korzystać. Pić zimne piwko i opalać się a zaraz po bierzemy się z mężem do
      roboty smile))
      • galgo Re: Majowe testowanie 28.05.09, 12:39
        bardzo mi przykro martynko,
        obawiam sie, ze moge do Ciebie dolaczyc, dzis 31 dc, jajniki i
        podbrzusze bola mnie jak na @, mam tez jakies dziwne plamienie,
        ktore nie wiem jak zinterpretowac, ale dobry znak to pewnie nie
        jest...
        • juleg alaskademon:-) 28.05.09, 13:50
          Rozumiem, że od 12 lat się staracie o dziecko, czy robiliście jakieś badania?

Co do objawów to pojawiają się one raczej około 4-5 tc, także takie wczesne mogą
          być z różnych powodów, ale z całego serca życzę Wam, żeby to był Wasz miesiącsmile
          • alaskademon Re: alaskademon:-) 28.05.09, 15:21
            Oczywiście że tak. I według kilku lekarzy zarówno z mojej strony jak i męża nie
            ma problemów ani przeciwwskazań. Nie ma żadnych problemów... tylko dziecka brak.
            Ala byle do soboty...
            • juleg Re: alaskademon:-) 28.05.09, 17:28
              No to może jakaś przeszkoda psychiczna, trzymam mocno kciuki, jesteś z wawy
              może? Napisz koniecznie jaki wyniksmile
              • alaskademon Re: alaskademon:-) 29.05.09, 09:02
                Cześć! Nie wiem co myśleć. Moje wszystkie objawy na "aligatorka" nagle zniknęły.
                Pozostały tylko swędzące niemiłosiernie sutki. Okres powinnam dostać dopiero
                jutro ale o dziwo - pobolewają mnie jajniki i bąbluje mi w brzuch. W moim
                przypadku jest to dziwne bo mam 32 lata i nigdy nie miałam żadnych objawów przed
                miesiączką. Mój organizm odzywa się dopiero w drugi dzień i wtedy przechodzę
                katusze. I chyba tylko dlatego zdobiłam dziś test.... i co?
                No właśnie - nie wiem czy mam halucynacje i zwidy ale widzę cień drugiej kreski.
                Taką bardzo, bardzo bladą ale na tyle wyraźną, że dostrzegł ją mój mąż... wiec
                moja nadzieja dostała takich małych skrzydełek... pędzę do apteki po czulszy test
                ps. pozdrowienia z Zabrza no i trzymam kciuki za wszystkie staraczki,
                zafasolkowane i świeżo upieczone mamusie
                • miska83 Re: alaskademon:-) 29.05.09, 09:26
                  o ludzie!!! to szybko chwal sie co ci wyszlo!! mam nadzieje ze drugo
                  test pokaze wyrazniejsze 2 kreseczki i po tylu latach wreszcie ci
                  sie uda! bardzo,bardzo mocno trzymam za ciebie kciuki! i czekam na
                  wiadomoscismile
                  • galgo Re: alaskademon:-) 29.05.09, 09:36
                    alaskademon - trzymam kciuki i napisz jak tylko bedziesz wiedziec
                    cos wiecej!

ja niestety wypadlam z gry w tym miesiacu, przepisuje sie na
                    czerwiec. to byla pierwsza oficjalna proba, wiec nie powinno mnie
                    dziwic, ze sie nie udalo, tak czy siak bardzo mi smutno...
                    • juleg Re: alaskademon:-) superrrrrrrrrrrrr! 29.05.09, 09:43
                      Czyli jednak intuicja kobiety to podstawa!smile Miałam kiedyś taki cień i byłam w
                      ciąży a maluch wtedy zaczynający życie właśnie przebiegł jak strzała po
                      pokojuwink jestem dobre myśli i czekamsmile
                      • wikikul Re: alaskademon:-) superrrrrrrrrrrrr! 29.05.09, 18:33
                        Ja zmykan na czerwcowe testowanie.
                • alaskademon Re: alaskademon:-) 30.05.09, 05:24
                  No i jedna wielka niewiadoma i znów nie wiem co mam myśleć. Zrobiłam rano dwa
                  testy (z tej samej próbki moczu). Jeden taki sam jak wczoraj, zakupiony w ilości
                  - około mnóstwo - na Allegro. Czułość najprawdopodobniej 25. I jest druga
                  kreseczka nawet wyraźniejsza niż wczoraj. Drugi test z Apteki - Bobo test -
                  niebieski o czułości 10 nic nie wykazał. Czeski film nikt nic nie wie. Ale @ nie
                  ma i tym się pocieszam.
                  • alaskademon Re: alaskademon:-) 30.05.09, 11:42
                    no i mogę przepisać się na czerwiec... przyszła
                    • juleg Re: alaskademon:-) 30.05.09, 14:53
                      O kurczę!!! Skąd ta druga kreska, nawet blada, dziwnesad Bardzo mi
                      przykro.............................................sad
                    • miska83 Re: alaskademon:-) 01.06.09, 08:41
                      strasznie mi przykro! trzymaj sie...
                  • alaskademon Re: alaskademon:-) 31.05.09, 13:29
                    Wiecie co wariuje. @ to dwie krople wczoraj i dwie dzisiaj... i to wszystko co o
                    tym myśleć??? może ktoś tak miał? i co może oznaczać jeśli na teście ciążowym
                    pojawia się druga kreska ale po 4 godzinach???
                    • juleg Re: alaskademon:-) 31.05.09, 13:33
                      po 4h się nie liczy, ale ta mała ilość krwi jest dziwna, zrób jutro betę koniecznie!
                      • sylwia198888 Re: alaskademon:-) 03.06.09, 22:03
                        mi tez po 4 godzinach, moze po 5 wyszła 2 kreska i to nie ma znaczenia!!!!
                        zależy który test, najlepiej kup sobie jeszcze jeden z innej firmy i sprawdz
                        jeszcze razsmile polecam pink testsmile
                      • sylwia198888 Re: alaskademon:-) 03.06.09, 22:04
                        mi juz 2 tyg sie spóżnia okres, śluz mam cały czas ale nie lepki tylko bardziej
                        biały i czasami ma bóle w brzuchu jak na okres!!! czy ktoś ma podobnie?????
    • llayla Re: Majowe testowanie 04.06.09, 20:08
      Dziewczyny, najprawdopodobniej się udało smile W dniu spodziewanej @ na
      teście nic nie wyszło, a dziś bladziutka druga kreska - ale jest!
      Sataram się jeszcze nie napalać ale wszystko we mnie krzyczy że to
      jest to smile
      pozdrawiam serdecznie
      • galgo Re: Majowe testowanie 04.06.09, 22:11
        trzymam kciuki llayla, oby sie potwierdzilo!
        na czerwcowym forum juz sa tlumy, nie potrzebna nam tam jestes wink
        • llayla Re: Majowe testowanie 05.06.09, 20:33
          Dziękuję smile na dzisiejszym teście też dwie kreski! Wspaniałe
          uczucie smile
          Wszystkim starającym się życzę powodzenia!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka