milenium5 26.01.04, 12:00 Mamy bal w przedszkolu i moje dziecko koniecznie chce być Bobem Budowniczym. Vzy ktoś może wie, gdzie można taki strój kupić? Albo wypożyczyć? Ratunku pomóżcie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwias3 Re: strój boba na bal 27.01.04, 09:41 mam ten sam problem, Przemek też koniecznie chce być Bobem. Nie wiem gdzie można wynająć, ale w prosty sposób można strój wykonać: kupić, albo pożyczyć od kogoś ogrodniczki, koszulę w kratę. Żółty kask można zrobić z kartonu i pomalować. W sklepach dziecięcych są takie plastikowe komplety narzędzi, do tego uszyć prosty pas ze szluwkami i powkładać młotek, kombinerki itp. A kiedy macie bal? Bob-Przemek ma 3 lutego pozdrawiam sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
milenium5 Re: strój boba na bal 28.01.04, 09:21 Dzięki za pomysł. Ogrodniczki mam, narzędzia też, kask może kupię. Bal mamy w piątek. Pozdrwiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jagasz Re: strój boba na bal 28.01.04, 14:29 Wejdź na stronę www.stroje.com.pl Jest tam wypozyczalnia strojów dla dzieci. Pozdrawiam aga Odpowiedz Link Zgłoś