thesaloniki 22.12.09, 18:47 Dziś rano kiedy weszłyśmy do przedszkola pani wychowawczyni poinformowała nas, że w sali jest 14 st C. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zonasmoka Re: 14stopni C 22.12.09, 18:57 Nie zostawiłabym dziecka w takiej temperaturze i poszłabym do dyrektorki wyjaśnić sprawę, przecież to jest niedopuszczalne zeby dzieci przebywały w takich warunkach. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: 14stopni C 22.12.09, 19:11 Moze awarie mieli. ja nałozyłabym dodatkowa bluze i zostawiła. Odpowiedz Link Zgłoś
meg.3 Re: 14stopni C 25.12.09, 19:15 zonasmoka napisała: > Nie zostawiłabym dziecka w takiej temperaturze i poszłabym do dyrektorki wyjaśn > ić sprawę, przecież to jest niedopuszczalne zeby dzieci przebywały w takich war > unkach. Albo od razu "wyżej" ze skargą. A czy to pani wina, że w przedszkolu było zimno? A może była awaria w nocy? To co pani jak przyszła rano do pracy (może jako pierwsza z nauczycielek) to co miała zrobić! Nie przjmować dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
zonasmoka Re: 14stopni C 25.12.09, 19:57 A Pani potrafi czytać ze zrozumieniem tekstu?? Napisałam że poszłabym do dyr. wyjaśnić sprawę, dowiedzieć się dlaczego jest taka temperatura za nim zostawiłabym moje dziecko. Nie mówie że jest to Pani wina, ale nigdy wiedząc żę w przedszkolu jest tak zimno nie zostawiłabym dziecka, a jeżeli po wyjaśnieniu sytuacji okazało by się że jest awaria i bedzie taka temp cały czas, nie zostawiłabym dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
lee_a Re: 14stopni C 22.12.09, 20:00 no, ale powiedziała z jakiego powodu? czy tak po prostu oznajmiła? Odpowiedz Link Zgłoś
katka74 Re: 14stopni C 23.12.09, 16:01 Od dwóch dni mam taka tem. w pracy. Nie da sie spokojnie egzystować. Na pewno nie zostawiłabym dziecka w przedszkolu. Odpowiedz Link Zgłoś
zebra12 U nas było +16, ale na dworze :) 25.12.09, 20:44 A u nas na dworze dziś było +16... Odpowiedz Link Zgłoś