Dodaj do ulubionych

Warszawa - Bartnica

05.02.10, 09:30
Witam

Ponieważ nie znalazłam aktualnej informacji o tym przedszkolu, zakładam nowy wątek.
Chciałabym posłać tam córkę od września i w związku z tym mam parę pytań: czy zadowoleni jesteście z przedszkola (zarówno Wy, jak i Wasze pociechy wink)
Jak wygląda opieka nad maluchami, czy mają urozmaicony dzień, czy raczej niewiele się dzieje? Czy są jakieś zajęcia dodatkowe?
I jak wygląda sprawa z jedzeniem: czy w razie alergii pokarmowej można się dogadać z kucharkami, czy raczej brak elastyczności w tym temacie?
Ogólnie chciałabym wiedzieć, czy to przedszkole jest godne polecenia smile
Będę wdzięczna za wszelkie opinie.
Obserwuj wątek
    • betimek Re: Warszawa - Bartnicza 05.02.10, 09:32
      Oczywiście chodziło mi o przedszkole przy Bartniczej wink Jesli można, proszę o poprawienie literówki w tytule.
      • ola Re: Warszawa - Bartnicza 05.02.10, 11:25
        chodziłam tam, ale 28 lat temu, więc Ci chyba nie udzielę aktualnych
        informacji wink

Tyle tylko, że te lata wspominam z dużym sentymentem smile
        • bbkk Re: Warszawa - Bartnicza 05.02.10, 14:11
          ola napisała:

> chodziłam tam, ale 28 lat temu, więc Ci chyba nie udzielę aktualnych
          > informacji wink
          >
          > Tyle tylko, że te lata wspominam z dużym sentymentem smile

to tak jak ja smile

widzialam na stronie ze dyrektorka jest obecnie p.Zygmunt - za moich czasow byla jedna z fajniejszych nauczycielek wiec mysle ze w przedszkolu dobrze sie dzieje
          • betimek Re: Warszawa - Bartnicza 07.02.10, 22:13
            Dobrze dziewczyny, że przedszkola swoje miło wspominacie. Ja swojego na Balkonowej nie darzyłam sympatią wink
            Dzięki za opinie smile Mam jednak nadzieję, że odezwie się ktoś, kto ma bardziej aktualne informacje o tym przedszkolu wink
            • kaarmelka Re: Warszawa - Bartnicza 28.04.10, 22:08
              Witam,

Chodziły tam obie moje córki. W zasadzie nie mam zastrzeżeń. Panie fajne, pani
              dyrektor równieżwink. Jedzenie smaczne. Dzieci uwielbiały przedszkole i swoje panie.
              Jak macie bardziej szczegółowe pytania, to pytajciewink

Pozdrawiam,
              • betimek Re: Warszawa - Bartnicza 09.05.10, 16:54
                Świetnie, że odezwała się mama z aktualnymi informacjami smile
                Bardzo się cieszę, że opinia pozytywna.
                Córka dostała się do tego przedszkola, więc na pewno pytania jakieś mieć będę.
                Na początek chciałam zapytać jak wygląda leżakowanie: czy dzieci śpią, muszą leżeć, mogą się bawić, jeśli nie mają w zwyczaju spania w ciągu dnia? I w jakich godzinach są zajęcia dodatkowe: przed leżakowaniem czy po?
                • megimach Re: Warszawa - Bartnicza 10.05.10, 11:35
                  moja córka obecnie tam chodzi jestem zadowolona, na szczegóły
                  odpowiem na pw, pisz jak coś
                • kaarmelka Re: Warszawa - Bartnicza 19.05.10, 22:28
                  Dzieci leżą, nie muszą spać. Raczej nie powinny przeszkadzać tym, co śpią.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka