violik4 23.02.04, 15:30 Cześć Dziewczyny! Poszukuję informacji o przedszkolach w Markach tzn państwowym nr 1 na Piłsudskiego i jakimś prywatnym może być w okolicach Marek (Ząbki, Tarchomin) Dziękuje z góry za informacje. Violka - mama Maciasa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiaap Re: Marki k Warszawy 23.02.04, 17:53 Placówki niepubliczne w Gminie Bialoleka. moze cos sie przyda pozdrawiam asia · Społeczna Szkoła Podstawowa nr 2 ul. Dziatwy 6 tel. 614-46-92 · Społeczne Gimnazjum STO ul. Dziatwy 6 tel. 614-46-92 · Przedszkole KONRADEK ul. Podróżnicza 19b tel. 811-56-02 · Przedszkole MISIO ul. Modlińska 248d tel. 819-05-50 · Przedszkole PLASTUŚ ul. Mehoffera 57 tel. 814-35-77 · Przedszkole SKRZAT ul. Uczniowska 10 tel. 614-48-17 · Przedszkole SMERF ul. Nowodworska 22 tel. 676-68-35 · Przedszkole SS Służebniczek NMPNP ul. Mehoffera 2 tel. 614-99-25 · Przedszkole SS Franciszkanek ul. Wałuszewska 48 tel. 811-04-77 · Przedszkole STONOGA ul. Pancera 16 tel. 670-30-23 · Odpowiedz Link Zgłoś
gruszka_edziecko Re: Marki k Warszawy 24.02.04, 11:48 Wiem, że na pograniczu Marek i Ząbek działa od niedawna prywatne przedszkole Pinokio. Niestety nic więcej o nim nie wiem (ich reklamę widać przy ul. Radzymińskiej w pobliżu M1). W Ząbkach jest prywatne przedszkole Oliver (polsko-angielskie) słyszałam o nim pozytywne opinie. Jest też Krasnal, którego osobiście szczerze odradzam (no chyba, że przez ostatnie 1,5 roku zaszły tam jakieś zasadnicze zmiany). Inne znane mi przedszkola są bliżej ul. Chełmżyńskiej, czyli zupełnie nie w Twoą stronę. Zresztą chyba nie ma tu nic godnego uwagi. Kilka prywatnych przedszkoli działa na Zaciszu-może tam coś znajdziesz? (zajrzyj do wątku "Praga Pn, Targówek, Zacisze"). Odpowiedz Link Zgłoś
violik4 Re: Marki k Warszawy 26.02.04, 09:18 Cześć Dziewczyny! Dziękuję za te informacje. Mam prośbę czy któraś z Was posyła dzieci do przedszkola obojętnie jakiego( prywatnego lub państwowego) w Markach? Proszę napiszcie czy Wasze pociechy są z nich zadowolone. Proszę poratujcie mnie. Violka mama Maciasika Odpowiedz Link Zgłoś
monikapm Re: Marki k Warszawy 30.03.04, 13:27 Ja mam podobny problem. Szukałam i szukam przedszkola po drodze do Marek ( z Warszawy). Najpierwsz szukałąm państwowych, ale tam mi powiedziano (są trzy w Markach), że dziecka mi nie przyjma bo jestem z innej gminy i koniec rozmowy. Przerzuciłam się na państwowe i dużo dobrego słyszałam o OLIVERZE w Ząbkach, KRASNAL przestajke mi się już podobać, niemiła pani w rozmowie telefonicznej, widać że mają dużo zgłoszeń i coś mi nie pasowało. Wiemże na pograniczu Zacisz i Bródna jest przedszkole PUCHATEK czy jakoś tak i znajomych syn chodzi (2 lata) i jest on i oni bardzo zadowoleni. Juz wymiekam w poszukiwaniach, bo teraz się zastanawiam czy zapisać Zuzke do prywatnego gdzieś tam w okolicy, czy do państwowego w Warszawie, gdzieś po drodze do pracy i babci. Czy ją wozić tak codziennie i męczyć, czy wracać szybko i ją odbierać, ale wtedy wiadomo że już nigdzie raczej się nie wybiorę, nie będzie chciało się wracać, do znajomych, sklepu, czy gdziekolwiek gdy trzeba coś załatwić. Odpowiedz Link Zgłoś
gruszka_edziecko Re: Marki k Warszawy 30.03.04, 14:01 Zajrzyj do wątku o Zaciszu; z tego co pamiętam, dziewczyny pisały o Puchatku, zresztą w samych superlatywach. O Oliverze i Krasnalu pisałam już wyżej Dodam tylko, że Krasnal raz na całe życie odrzucił mnie po wizycie na dniu otwartym, gdzie na pytanie "Dlaczego jest tak dużo zepsutych zabawek?" pani odpowiedziała słodko, że "Dzeci psują, a kto by nadążył to reperować". Potem o krasalu jeszcze słyszałam od innych-ani razu dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
mooj Re: Marki k Warszawy 13.08.04, 16:05 podłączam się z pytaniem o puchatka watku o Zaciszu znaleźć nie potrafię Odpowiedz Link Zgłoś
mooj Re: Marki k Warszawy 14.08.04, 15:37 znalazłem forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=587&w=5601310&a=5601349 Odpowiedz Link Zgłoś