Dodaj do ulubionych

warszawa ursus

07.01.11, 13:57
szukam dla swojego 3 latka miejsca gdzie mogłabym go oddać na kilka godzin dziennie na jakieś zajęcia grupowe.
Obserwuj wątek
    • agnieszka369 Re: warszawa ursus 07.01.11, 19:38
      Zapisz synka do przedszkola.Z której części Ursusa jesteście? Ja co prawda wożę swojego syna do przedszkola do Włoch ale mogę Ci podpowiedzieć gdzie w Ursusie są przedszkola.Pozdrawiam
      • tolula Re: warszawa ursus 08.01.11, 16:47
        mieszkamy na gołąbkach. obdzwoniłam państwowe przedszkola i nie ma miejsc. zapraszają na zapisy w marcu, a na prywatne najzwyczajniej w świecie nas nie stać. zawsze mogę jeszcze dowozić małego tylko gdzie no i nie za kosmiczne pieniądze.
        • aga415 Re: warszawa ursus 08.01.11, 20:31
          Hej,
          Zobacz sobie tego linka, zaglądaj tam często może zwolni się miejsce,
          edukacja.warszawa.pl/index.php?wiad=3126
          mój synek chodzi do przedszkola nr 29, dużo osób z Ursusa tam dowozi swoje dzieci,
          Nie wiem jak teraz jest ale jeszcze niedawno ktoś zrezygnował i przyjeli nowe dzieci do 3 latków, wiesz jak pójdziesz osobiście, poprosisz Panią dyrektor, napiszesz podanie z numerem telefonu, jak zwolni się miejsce to do ciebie zadzwonią:
          www.p29.waw.pl/index.php?menu=aktualnosci
          Fajne zajęcia są też w Bibliotece w Ursusie na Skoroszach klubik dla dzieci poczytaj sobie:
          portal.bpursus.waw.pl/skorosze
          Pani Basia kierownik placówki jest świetna, bardzo miła i naprawdę kochana kobieta.

i na Plutonu Torpedy
          Tu zajęcia prowadzi Pani Ania -bardzo fajna, miła, z dobrym podejściem do dzieci, fachowo się nimi zajmuje:
          portal.bpursus.waw.pl/bd64
          Oba miejsca sprawdziłam, w nich spędziłam dużo czas z moim pierworodnym (własciwie od jego 1 urodzin do 3 lat byliśmy ciągle w klubiku)
          Pozdrawiam
          Powodzenia
        • agnieszka369 Re: warszawa ursus 08.01.11, 20:41
          My do państwowego się nie dostaliśmy.Na Gołąbkach masz bardzo fajne przedszkole ,które prowadzą siostry.Nabór do niego trwa od początku stycznia więc musisz się spieszyć.Przedszkole do którego chodzi mój syn kosztuje:700 zl opłata stała +7 zł wyżywienie dziennie.Pozdrawiam
    • tolula Re: warszawa ursus 08.01.11, 23:58
      aga dzięki za info o tych miejscach nie wiedziałam. na pewno pojedziemy do biblioteki.
      czekam jeszcze na pomysły
      • egulek Re: warszawa ursus 13.01.11, 08:46
        W przedszkolu bambino czesne jest 500 PLN - widziałam plakaty z taką informacją.
        • agnieszka369 Re: warszawa ursus 14.01.11, 09:12
          W przedszkolu bambino przy ul.Rakietników czesne to 950 zł.Pozdrawiam
          • zosia0703 Re: warszawa ursus 22.01.11, 17:08
            Własnie tez sie rozgladamy, z panstwowymi to chyba nie ma szans w tym roku, na Ursusie jeszcze nie wiedza ile bedzie grup dla 3-latków, bo zobacza ile sie 5-latków zgłosi, ostatnio jak czytałam artykuł w wyborczej to 5-latków jest tyle, ze moze nie byc w ogole miejsc w Panstwowych, ale moze az tak zle nie bedzie jak pisza, ale tak czy inaczej to rozgladamy sie za prywatnym, znajomi z Górnej Drogi mocno nam polecaja Przedszkole Krokodylek, ich syn tam chodzi, cos wiecie moze o tym przedszkolu? za tydzien maja dzien otwarty, dajcie zna czy cos wiecie i czy sie moze wybieracie sie za tydzien, jakis Bal karnawalowy maja
            • moccia1 Re: warszawa ursus 03.02.11, 23:18
              wydaje mi sie ze 5-cio latki od wrzesnia ida do szkolnej zerowki, bo wiekszosc przedszkoli nie prowadzi zerowek. Jest szansa, ze przedszkola panstwowe sie troche zluzują.
              • dzialka55 Re: warszawa ursus 11.03.11, 23:05
                Dotyczy to tylko przedszkoli państwowych w przedszkolach niepublicznych np. w Mikolajku jest zerowka dla 5-latków i 6-latków tj. Roczniki 2005 i 2006.
    • tolula Re: warszawa ursus 23.01.11, 22:26
      niestety nic nie wiemy o krokodylku i z chęcią byśmy skorzystali z dnia otwartego ale niestety mamy już zaplanowany wyjazd więc nas nie będzie, ale dajcie znać jak było.
      • sylvik83 Re: warszawa ursus 24.01.11, 22:56
        polecam Domek Przedszkolaka na ul. Ryżowej, opłata to 760 zł za pobyt dziecka od 7.15-17.45, natomiast od 7.15-13.00 - 460 zł
      • tolula Re: warszawa ursus 14.03.11, 20:04
        dokumenty złożone, zobaczymy co będzie dalej. mam nadzieję, że będzie dobrze
    • dzialka55 Re: warszawa ursus 14.03.11, 14:32
      Przedszkole Mikołajek- Ursus- organizuje zajęcia adaptacyjne dla 2,3-latków- 2 razy w tygodniu po 2 godziny zegarowe; koszt ok. 280 zł/m-nie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka