Dodaj do ulubionych

start systemu

11.04.11, 19:05
witam, może ktoś pomoże, a może robię coś źle?
nie mogę otworzyć swojej strony na której rejestrowałam syna. w ogóle nie pojawia mi sie strona na której się logowałam. czy to normalne? pytam bo za dwa dni będą wyniki i chyba będę musiała udać się po nie do przedszkola.
Obserwuj wątek
    • nansiija Re: start systemu 11.04.11, 19:58
      Ja tez nie moge sie zalogowac. Moze po prostu zablokowali ta opcje do czasu "wywieszenia" wynikow. Jezeli w srode nadal bedzie z tym problem to przedzwonie do nich na infolinie.
    • ulla0577 Re: start systemu 12.04.11, 11:26
      Ja też nie mogę się zalogować. Na początku byłam lekko zestresowana ale chyba faktycznie zablokowali i odblokują jutro jak będą wyniki.
      • tolula Re: start systemu 12.04.11, 19:12
        dzięki, więc tak chyba ma być zobaczymy jutro
    • monia19722 Re: start systemu 12.04.11, 23:11
      Dziewczyny, sprawdzcie rano skrzynke mailową; ja w dniu ogłoszenia wyników rano dostałam informację na podane w formularzu adresy @ że "dziecko o numerze pesel...zostało przyjetę do przedszkola nr...." smile
      • dziub_dziubasek Re: start systemu 13.04.11, 07:18
        Ja na razie nic nie mam. Uświerknę chyba do tej 15...
      • krypteia Re: start systemu 13.04.11, 13:15
        monia19722 napisała:

> Dziewczyny, sprawdzcie rano skrzynke mailową; ja w dniu ogłoszenia wyników rano
        > dostałam informację na podane w formularzu adresy @ że "dziecko o numerze pese
        > l...zostało przyjetę do przedszkola nr...." smile

W Warszawie raczej nie wysyłają maili, trzeba czekać do 15.00 i samemu sprawdzić
        • karahasan Re: start systemu 13.04.11, 13:20
          są wyniki, nam się udało, przedszkole pierwszego wyboru
        • tolula Re: start systemu 13.04.11, 13:46
          nam też się udało!!! tam gdzie chcielismy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka