Dodaj do ulubionych

przedszkole Progresja

02.04.12, 20:11
Witam, czy sa tu rodzice, ktorych dzieci chodza do tego przedszkola Progresja na Erazma z Zakroczymia - Tarchomin? Jestem bardzo ciekawa opinii, poniewaz chcialabym poslac tam swoje 2.5 letnie dziecko, a nie moge w necie znalezc opini innych rodzicow.
Obserwuj wątek
    • 70paulina Re: przedszkole Progresja 16.04.12, 18:02
      wydaje mi się ,że kiedyś było lepiej ; teraz bym nie poleciła. za często zmieniają się też wychowawcy
      • vxy92 Re: przedszkole Progresja 21.12.22, 15:49
        Moja córka uczęszcza do tego przedszkola. Bardzo chwali wiec i ja jestem zadowolony
      • vxy92 Re: przedszkole Progresja 23.12.22, 20:11
        Jestem pod wrażeniem ilości atrakcji jakie w tym przedszkolu mają dzieci.
        • vxy92 Re: przedszkole Progresja 23.12.22, 20:35
          Jedzenie też sprawdzone i urozmaicone. Nie wyobrażam sobie innej instytucji, do której mogłabym posłać dzieci. Gorąco polecam!
          • vxy92 Re: przedszkole Progresja 23.12.22, 20:59
            Zjawiskowe miejsce , cudownie wykończone z niepowtarzalna atmosfera - jakbym mógł to bym sam tak siedział po kilka godzin dziennie ! Klasa i profesjonalizm !
    • bj32 Re: przedszkole Progresja 24.04.12, 10:41
      Nad przedszkolami chyba ma nadzór jakaś instytucja? Nie MEN aby? Czy gmina? Czy tam kto? Może warto wyższą instancję zainteresować zagadnieniem, bo średnio termin na odpowiedź z rozmaitych instytucji jest 30 dni, nie 120, więc coś jest nie bardzo...
      • vxy92 Re: przedszkole Progresja 23.12.22, 02:51
        Przedszkole Progresja na wysokim szczeblu. Nie jesteśmy zawiedzeni
    • mamcia07 Re: przedszkole Progresja 19.06.12, 20:58
      Witam, sprawa jest dość prosta. Nadzór nad takimi placówkami prowadzi Kuratorium Oświaty. Należy tam zgłosić swoje niepokoje. "Zgodnie z art. 14a ustawy o systemie oświaty zajęcia w zespołach wychowania przedszkolnego lub punktach przedszkolnych prowadzą nauczyciele posiadający kwalifikacje wymagane od nauczycieli przedszkoli określone w § 4 rozporządzenia Ministra Edukacji Narodowej i Sportu z dnia 10 września 2002 r. w sprawie szczegółowych kwalifikacji wymaganych od nauczycieli oraz określenia szkół i wypadków, w których można zatrudnić nauczycieli niemających wyższego wykształcenia lub ukończonego zakładu kształcenia nauczycieli (Dz. U. Nr 155, poz. 1288)."
      A więc komu dobro dzieci na pierwszym miejscu a nie bicie piany na forum to uda się do odpowiedniej instytucji i zadziała. Pozdrawiam
    • anizieli Re: przedszkole Progresja 06.04.15, 19:13
      Mój syn chodzi do przedszkola Progresja na Erazma z Zakroczymia. Jesteśmy z przedszkola bardzo zadowoleni. Ciocie to osoby opiekuńcze, ciepłe, życzliwe. Na początku jak płakał nosiły syna na rękach, pomagały przy jedzeniu, są cały czas zainteresowane dzieckiem i jego potrzebami. Syn nabrał śmiałości, teraz często nie chce wychodzić z przedszkola do domu. Kameralne przedszkole, miła atmosfera. Ja osobiście polecam.
      • maja1229 Re: przedszkole Progresja 14.01.16, 11:00
        Moja córka chodzi do przedszkola progresja na Erazma z Zakroczymia juz 1,5 roku i również jesteśmy bardzo zadowoleni a co najważniejsze dziecko. Bardzo rozwojowe przedszkole, kameralne, miłe ciocie, dobre jedzenie. Nigdy dziecko nie czeka na przyjście rodziców ponieważ ma urozmaicone zajęcia i chętnie tam by zostawała dłużejsmile. Polecam
      • vxy92 Re: przedszkole Progresja 24.01.23, 01:59
        Również polecam. Moje oczekiwania są spełnione na każdym obszarze ☺️
      • vxy92 Re: przedszkole Progresja 24.01.23, 08:28
        Podpinam się do wszystkich tych słów. Moje dziecko również bardzo się otworzyło w przedszkolu. Bardzo dobrze świadczy to o placówce wink
    • vxy92 Re: przedszkole Progresja 23.12.22, 10:39
      Bardzo serdecznie polecamy. Dziecko ma wspaniałą opiekę smile)
      • vxy92 Re: przedszkole Progresja 24.01.23, 08:44
        Moje drugie dziecko też. tu zapisze. Wydaje mi się że jest to najlepsza rekomendacja
    • vxy92 Re: przedszkole Progresja 23.01.23, 18:22
      Wszystko super, bez żadnych zalotów. Córa zadowolona. Chętnie chodzi do przedszkola wink)
      • vxy92 Re: przedszkole Progresja 24.01.23, 09:33
        Dziecko będzie to miejsce wspominało tylko z tylko dobrymi przeżyciami. Cały czas zachwala. Jak on jest zadowolony to my jako rodzice również
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka