Witam serdecznie.

Nie wiem czy to dobre miejsce na ten wątek...ale może ktoś pomoże

Od 8 miesiecy sama wychowuje dwójkę dzieci. Starszy syn chodzi do przedszkola, i do tegoz samego przedszkola zgłosiłam córeczkę pewna, ze sie dostanie.... Error. System weryfikacji elektronicznej oraz p.dyr. nie kwalifikują mnie jako matkę samotnie wychowującą

Bo- ojciec dzieci żyje, nie przebywa w więzieniu oraz nie jest pozbawiony praw do opieki nad nimi... Moja sytuacja jest nie wesoła. pracuję na 1/4 etatu, bo nie mogę obecnie pozwolić sobie na więcej. Ze względu na brak opieki nad córcią. Tak zostaje na chwilę z babcią. Sama ich utrzymuję, z tej mojej marnej pensji. czekam na sprawę o alimenty, która już nie długo sie odbędzie.
Odwołałam sie co do tych wyników rekrutacji, wczoraj dostałam odp.że nie przedłożyłam dokumentów które weryfikują mnie jako matke samotnie wychowujacą.... I ręce mi opadły

Miałam jedynie opinie z MOPSu, że samotnie wychowuje dzieci. Czy to za mało? za parę dni zbiera sie komisja do naboru uzupełniającego, i nie wiem co mogę jeszcze zrobić? Będę MEGA wdzięczna za jakieś wskazówki.
--