Dodaj do ulubionych

Dom z baśni

30.12.04, 13:16
nie mogę się doinformować. Pisałam emaila i nic nie odpowiedzieli, a ja chcę
się czegoś dowiedzieć o tym przedszkolu.
Obserwuj wątek
    • aniawys Re: Dom z baśni 30.12.04, 20:20
      To, co ja wiem na ich temat, to tyle, że chyba rok temu na wakacjach była z
      nimi afera opisywana w Stołecznej, bo działali bez zgód kuratorium i innych
      urzędowych rzeczy. Zapamiętałam to, bo akrat wtedy szukaliśmy przedszkola dla
      Zosi i zmobilizowało mnie to, żeby dokładnie sprawdzać przedszkola, do których
      się udawaliśmy w celu obejrzenia.
      Jak jest teraz, nie wiem, ale wiem, że wtedy był spory smrodek wokół nich... A
      oni szli w zaparte i twierdzli, że są ok mimo, że nie byli...
      Tyle wiem.
      Ania.
      • bubu27 Re: Dom z baśni 02.01.05, 22:03
        dziękismile
        • fizelotta Re: Dom z baśni 04.01.05, 23:45
          Hej.
          Ja natomiast mam takie doświadczenia z "Domem z baśni". W marcu 2004 poszłam na
          Lektykarską kontrolnie dowiedzieć się co i jak. Odniosłam pozytywne wrażenie
          zarówno dotyczące p.dyrektor jak i przedszkola. W kwietniu zapisałam swoją
          córkę do grupy 3-latków i miałam czekać na informację dotyczącą podpisania
          umowy. Ponieważ nikt się do mnie nie odezwał przez 3 m-ce, zadzwoniłam
          ponownie i dowiedziałam się, że przedszkole zmienia lokalizację. Nie było
          jeszcze wiadomo czy będzie to Bemowo czy Zacisze. Pani miała oddzwonić -
          niestety nie zrobiła tego. Potem kilkakrotnie dzwoniłam, ale nikt nie odbierał
          telefonu. Przyszedł sierpień, a ja zostałam na lodzie. Wszystkie przedszkola na
          Żoliborzu deklarowały komplet. Na szczęście udało mi się znaleźć miejsce w
          Akademii Uśmiechu, z czego zarówno ja jak i moja córka jesteśmy bardzo
          zadowolonesmile
          Pozdrawiam
          fizelotta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka