Dodaj do ulubionych

Przedszkole przy ul.Dolnej

10.01.05, 12:50
Czy ktoś może wypowiedzieć się na temat tego przedszkola. Bardzo proszę o
odzew.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • mamusiamaciusia Re: Przedszkole przy ul.Dolnej 11.01.05, 15:37
      Jeśli chodzi o Warszawę, to wiem tylko tyle, że to przedszkole ma mały ogródek
      i to przy samej ulicy. tak mi mówiła sąsiadka, która jednocześnie polecała
      przedszkole na Nabielaka.
      • hkobus Re: Przedszkole przy ul.Dolnej 12.01.05, 09:11
        tez przygladam sie temu przedszkolu, ale nie znalazlam go w zadnej bazie
        przedszkoli...ogrodek jest jak najbardziej przy Dolnej, a moja opienkunka
        widziala nie najlepsze sceny w tym orgodku i na placu zabaw w pobliskim parku:
        dzieci pluly na panie, krzyki, wrzaski... Zgodnie z rekomendajcami bylam na
        zajeciach intergacyjnych w zeszla srode w przedskolu na Nabielka,calkiem nie
        daleko Dolnej, i bardzo dobre wrazeniw. DZis tez idziemy (16,20 do 17, bez
        zapisow), a na piatek mamy zaproszenie na koncert do przedszkola....
        • dorka151 Re: Przedszkole przy ul.Dolnej 12.01.05, 14:09
          A czy możesz napisać na czym polegają te zajęcia?
          • hkobus Re: Przedszkole przy ul.Nabielaka 13.01.05, 09:07
            Zajecia trawja 45 min, na razie przychodzi 2-3 dzieci, z opiekunami. Po
            zamknieciu list, od kwietnia maja sie takei zajecia odbywac 2 razy w tygodniu,
            i dzieci nawet stopniowo maja zostac bez mam. Na razie dzieci poznaja zabawki,
            sale, szafki, stoliki, lazienke- dla mojego szkraba to nie lada atrakcja- tyle
            zabawek i swiat w rozmiarze XS. Bylysmy dwa razy dopiero, wczoraj dzieci
            wyklejaly balwanka, ostatnio graly na instrumentach. Pani pokazuje rozne puzle,
            prosi o odniesienia na miejsce, zasuwanie krzeselek, taka mala wprawka. W
            kazdym razie dzieci o 17 chca jeszcze sie bawic i zostac, czli maja b.
            pozytywny obraz tego co je czeka od wrzesnia...Ja jetsem zadowolona!
            • dorka151 Re: Przedszkole przy ul.Nabielaka 13.01.05, 10:32
              Dziękuję za odpowiedź, jestem zinteresowana tym przedszkolem i w przyszłym
              tygodniu wybiorę się, ale njpierw na rozmowę z panią dyrektor. Moje dziecko o
              16.00 dopiero budzi się z popołudniowej drzemki, więc 16.20 to dla mnie trochę
              za wcześnie, muszę mu stopniowo przestawić spanie.
              pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka