Dodaj do ulubionych

Przedszkole nr 23

24.02.05, 08:35
W Warszawie przy ul. Czerniakowskiej 128 istnieje od 40 lat przedszkole nr
23. Wszystkie dzieci i rodzice są bardzo zadowoleni, ponieważ w tym
przedszkolu najwazniejsze jest dobro dziecka. Maluchy są pod opieką cudownego
personelu,lekarza,psychologa,logopedy.Dzieci się nie nudzą, gdyż mają dużo
zajęć:angielski,rytmika,lekcje tańca,korektywa.Pani dyrektor Małgorzata
Kędzierska czuwa, aby wszystkie dzieci były zadowolone i szczęśliwe. Posiłki
są bardzo smaczne i Nasze pociechy chętnie wszystko zjadają.Dziękujemy gronu
pedagogicznemu i całemu personelowi za pomoc w wychowywaniu i kształceniu
Naszych dzieci.

Ewelina i Aneta
Obserwuj wątek
    • pipi11 Re: Przedszkole nr 23 24.02.05, 09:33
      A cóż obchodzi ta wspaniała informacja mamy z Lublina, Strzelina czy Koziej
      Wólki? Zapewniam Cię, że to nie jest forum tylko mam z naszej stolicy!!!Takie
      informacje warto umieszczać na forum regionalnym!
      • myl777 Re: Przedszkole nr 23 28.07.05, 12:33
        Pipi11 to może w ogóle niech istnieją tylko fora regionalne, bo co mnie
        obchodzą przedszkola w Koziej Wólce? A fora istnieją m.in o to aby wymieniać
        się wrażeniami i najwyraźniej to wystąpiło. A to, że masz kompleks "koziej
        wólki" to już jest twój problem.
        Właśnie interesowała mnie opinia o tym konktertnym przedszkolu,znalazłam ją na
        forum, więc spełniło swoją funkcjęsmile A twoją odpowiedź uważam za złośliwą i
        nacechowaną sporą ilością kompleksówwink
        Pozdrawiam wszystkie mamysmile również te z Koziej Wólkismile)))
        • lajla9 Re: Przedszkole nr 23 18.08.05, 20:33
          Jestem mamą 2 dzieci, które chodzą do tego przedszkola. Wspaniała pani dyrektor
          i ciocie. Atmosfera super. W TYM PRZEDSZKOLU ZAWSZE COŚ SIĘ FAJNEGO DZIEJE
          (imprezy, wycieczki, festyny, konkursy itd.). Rzeczywiście w tym przedszkolu
          dobro dzieci i zadowolenie rodziców są dla pani dyrektor najważniejsze. Czy
          jest coś złego w tym, że dyrektor dba o swoją opinię wśród rodziców? Nie
          wyobrażam sobie, żeby mogło być inaczej. Znam wielu rodziców - spotykamy się na
          przedszkolnych imprezach, zajęciach otwartych. Wszyscy mają bardzo dobre zdanie
          o tym przedszkolu i o pani dyrektor, która jest osobą niezwykle ciepłą i
          otwartą na problemy rodziców. W trudnych sytuacjach zawsze poświęca dużo czasu
          rodzicom i im pomaga . Gorąco polecam.
    • nikita52 Re: Przedszkole nr 23 14.08.05, 23:49
      O ile mi wiadomo lekarza nie ma od roku. Dzieci mają wspaniałe ciocie dbajace o
      nie zawsze, rozumiejace ich problemy a przede wszystkim bawiące się z nimi. A
      dyrektor.... no cóz ??? Każdy ma wady i zalety. Dobrze gdy zalet jest więcej...
      a tu niestety!!!
    • nikita52 Re: Przedszkole nr 23 14.08.05, 23:54
      Lekarza nie ma w przedszkolu od roku. "Wszystkie dzieci i rodzice są bardzo
      zadowoleni, ponieważ w tym przedszkolu najwazniejsze jest dobro dziecka." A ja
      byłam pewna na 100% ze najważniejsze jest dobro rodziców i icj zdanie o pani
      dyrektor... moze się mylę???? a może nie !!!
      • mama_kasi Re: do nikita52 16.08.05, 17:47
        Hej.
        Byłam zainteresowana tym przedszkolem. Możesz napisać coś więcej? Chyba nie
        jesteś specjalnie zachwycona tym przedszkolem? Byłam na ich stronie
        interentowej i byłam pod wrażeniem.
        Pozdrawiam
        • nikita52 Re: do nikita52 16.08.05, 22:56
          Masz zamiar posłac Kasię od wrzesnia do tego przedszkola??? Wiesz szczerze
          zastanowiłabym sie bardzo mocno. Nie wszystko złoto co się świeci. Ładnie
          urządzone, przemiłe panie nauczycielki ale dyrektor ???? Jesli chcesz więcej
          szczegółów pisz na nikita52@gazeta.pl Pozdrawiam
          • lahore Re: do nikita52 18.08.05, 19:16
            Ja też chcę posłać synka od września do tego przedszkola. Jakbyś mogła podać
            więcej szczegółów? Co tam jest nie w porządku? Pani dyrektor rzeczywiście
            trochę przerażająca, taka przesłodzona, ale przecież to nie ona zajmuje się
            dziećmi. Pozdrowienia Ewa
            • nikita52 Re: do lahore 18.08.05, 20:28
              Świetnie oceniłas p. dyrektor słodka do bólu. Im mniej z nią kontaktów tym
              lepiej. Słodycz lejąca się z ust na spotkaniach przed zapisem dzieci jest
              szokująca - później może nie mieć dla was czasu a rozmowę. A panie opiekując
              się dziećmi sa super. Tylko ta atmosfera słodkiego "jadku". Powodzenia
              • lajla9 Re: do lahore 18.08.05, 20:54
                Nie zgadzam się z opinią, że pani dyrektor nie ma czasu dla rodziców. Czasem
                rzeczywiście zawalona jest papierkową pracą i nie zawsze wtedy, kiedy rodzic
                chce, może mu poświęcić czas od razu. Przecież jest dyrektorem i musi wykonać
                swoją pracę. Często zobowiązują ją narzucone "z góry" terminy. Trochę
                zrozumienia drodzy rodzice. Ja mam bardzo dobre doświadczenia. Nigdy nie
                zostałam odprawiona bez załatwienia sprawy, najwyżej umówiłam się na inny
                termin. Jestem bardzo wdzięczna pani dyrektor, ponieważ pomogła mi w trudnej
                sytuacji, chociaż nie musiała. I z tego, co wiem nie tylko mnie. Poza tym
                nieraz przy różnych okazjach miło sobie porozmawiałyśmy. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka