Dodaj do ulubionych

jutro pasowanie

12.10.05, 20:35
ale dumna jestem . i mam przebranko trujacego grzyba. dzieki wam zrobilam.
SAMA. musze mezowi koszule wyprasowac. ciekawe ile to trwa.
Obserwuj wątek
    • pacynka27 Re: jutro pasowanie 13.10.05, 09:45
      Co ile trwa? Prasowanie koszuli czy pasowanie na przdszkolaka smile smile
      U nas czegos takiego nie ma (ale moze jeszcze będzie - zapytam panią).
      Fajna sprawa z takim uroczystym pasowaniem.
    • iwciad Re: jutro pasowanie 13.10.05, 10:25
      U nas też jest jutro pasowanie na przedszkolaka. żałuję że nie mogę tego
      zpbaczyć bo rodzice nie zostali zaproszeni. Synek bardzo to przeżywa bo już
      słyszał że Pani Dyrektor będzie dotykać "czarodziejską" kredką ramienia, tak
      jak rycerzy.Poza tym mają przyjechać jacys artyści z teatru i mają zabawiać
      dzieci. A że w tym dniu jest Dzień Nauczyciela to pewnie będzie ogólnie
      świątecznie i miło.W tamtym roku były jeszcze dyplomy a dzieci to należało
      ubrać na galowo.Już koszulę również wyprasowałam.
      Powodzenia!
      • gag10 Re: jutro pasowanie 13.10.05, 11:02
        U nas pasowanie jest przewidzine na koniec paździrnika. Ponieważ przedszkole
        nazywa się Żaczek to zgodnie z nazwą dzieci zostaną pasowane na Żaczka,
        wystapią w biretach i pelerynkach. Sama jestem ciekawa jak to będzie
        wygladałosmile Pozdrawiam.
        • mamamalej1 Re: juz po 13.10.05, 15:24
          piosenki wierszyki tance ciastka galaretki owoce napoje a kolorystyka bialo
          czerwona. nasz kapelusz naj naj naj. zrobilam mnustwo zdjec. jej ale ta moja
          Lusia rosnie... nawet malenstwo uwiezionew brzucholu dygalo se troszeczke
          • aniaop Re: juz po 13.10.05, 17:17
            U nas pasowanie odbylo sie wczoraj, trwalo godzine. Najpierw dzieci powiedzialy
            mnostwo wierszykow i zaspiewaly kilka piosenek (kiedy one zdazyly sie az tyle
            nauczyc?). Potem pani dyrektor pasowala lizakiem na przedszkolaka, starszaki
            zalozyly maluchom medale zuchow i zaspiewaly piosenke. Na koncu wspolne zabawy
            ruchowe z rodzicami, przy muzyce. Tez zrobilam mnostwo zdjec i bylam taka
            dumna z mojego przedszkolaka, ze az lzy staly mi w oczach.
            Na pasowanie zaproszeni byli obydwoje rodzice (musielismy zwolnic sie z pracy),
            to pierwsza taka wazna uroczystosc przedszkolaka i pierwsze wystepy przed duzym
            gronem widzow.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka