slon10 30.10.05, 20:29 Poszukuje dobrego przedszkola w Radości, najchetniej państwowego. W sumie prywatne tez moze byC. Prosze o informacje o wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pas_ya Re: przedszkola w Radości 17.11.05, 09:23 Radość ul.Wilgi ileś tam. Na jednej ulicy jst duże państwowe a zaraz za nim małe prywatne. Moja córka chodzi do tego prywatngo. Jestem zadowolona i ona też. Jest też tu na forum,tuż obok tego,wątek pt."Anin,Wawer" a tam caaała masa informacji. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
koloris5 Re: Do pas_ya 23.01.06, 20:16 Proszę Cie powiedz mi coś więcej na temat tego przedszkola na Wilgi. Przeprowadzamy się do Radości na wiosnę i byłoby to blisko naszego zamieszkania. Może mogłabyś podać mi nr. telefonu do przedszkola? albo nr. ulicy? Odpowiedz Link Zgłoś
mkz5 Re: przedszkola w Radości 18.11.05, 22:52 Przedszkole "Prymulka" ulica Prymulkowa.Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
slon10 Re: przedszkola w Radości 20.11.05, 16:06 Witam. Bardzo prosze o wiecej info na temat Prymulki. Ogladalam to przedszkole i niepokoi mnie kilka rzeczy: po pierwsze tylko dwie grupy- czy starsze dzieci maja odpowiednie zajecia przygotowujące do zerówki, czy przypadkiem wszystkie nie sa razem (tak bylo jak odwiedzilam któregos popoludnia to przedszkole. Rowniez kwestia podwórka. Jest bardzo malutki. Czy te dzieciaki maja gdzie sie wybiegać? Jak oceniasz nauczycielki? Bede wdzieczna za wszystki uwagi i informacje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia99222 Re: przedszkola w Radości 26.11.05, 12:22 Dziecko koleżanki " ukończyło " Prymulkę i z tego co wiem, to świetnie sobie radzi w zerówce( nie kontynuuje w przedszkolu , bo kolezanka chce,żeby sie "wdrożyło" w szkołę, do której będzie chodziło ). Z tego co wiem, to to przedszkole jest " ciepłe ", dzieci są traktowane indywidualnie, rodzice informowani na bieżąco o postępach , czy np fakcie,że dany przedszkolak ma słabszy dzień, albo ,ze jest nie w humorze itd.Jest tam ponoć po prostu bardzo miło, i tak jak ktoś wspomniał, program jest przerabiany naprawdę fachowo , z pomysłem. Rzeczywiście , jedynie podwórko nie jest za wielkie, ale to chyba jest do przezycia : )To tyle, co wiem na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
mkz5 Re: do mkz5 22.11.05, 23:18 Witaj!!! Zna to przedszkole moja koleżanka i jest zadowolona. Ma dziecko w grupie starszej i twierdzi, że duzo się tam robi. Podobno na dole są stoliki, a na górze tylko sala (pusta) dla maluchów więc może dlatego dzieci małe były też chwilowo na dole. Jesli jesteś zainteresowana to wybierz się tam i obejrzyj. Jak pewnie sama wiesz każdy czego innego oczekuje... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
koloris5 Re:Do pas-ya 24.01.06, 18:03 Czesc, napisalam do Ciebie wcześniej, proszę cie odpowiedz.... Odpowiedz Link Zgłoś