dorotadu Re: PRZEDSZKOLE W TYCHACH, KTÓRE POLECACIE I DLAC 08.11.05, 10:39 moja mała chodzi do przedszkola im Kubusia Puchatka - podobno jest dobre - ale jak mam oceniac jeśli nie mam porównania jest to przedszkole niepubliczne koło sp 22 Odpowiedz Link Zgłoś
aniask_mama Re: PRZEDSZKOLE W TYCHACH, KTÓRE POLECACIE I DLAC 08.11.05, 11:26 Mój syn chodzi do "Promyka" - niepubliczne przedszkole przy Parku Misiów. Nie wiem, czy polecam, bo każdy ma pewnie swoje widzimisię, ja w każdym razie, zanim wybrałam przedszkole, "zwiedziłam" chyba 4 czy 5 i to przypadło mi do gustu. Mały lubi tam chodzić, jest sporo fajnych zajęć dodatkowych (plastyka, rytmika, tańce, tenis, komputer, basen.... a angielski i francuski w ramach zajęć bezpłatnie). Było to jedyne przedszkole z oglądanych, gdzie od progu była pani (w jednym weszłam i czekałam 15min, zanim ktoś się mną zainteresował), mogłam sobie swobodnie pooglądac przedszkole (w innym pani była zdzwiona, że takiego czegoś sobie życzę), zostac na poczatku z dzieckiem w sali... Odpowiedz Link Zgłoś