kowal-ska 24.11.05, 12:23 Jak to jest z paczkami na choinkę przedszkolną? Czy dzieci dostają tylko słodycze, czy są może jeszcze jakieś zabawki. A co jeśli część rodziców nie zgadza się na droższe paczki? Ile wydaliście na tę przyjemność? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolcia801 Re: prezenty na choinkę 24.11.05, 15:18 no włąśnie sama się zastanawiam jak to bedzie u nas, bo w naszej I grupie nie ma rady rodziców..płacimy 30zł darowizny. Więc może z tych pieniedzy przedszkole cos kupi...Sama nie wiem za ile i jak to ma wygladać Odpowiedz Link Zgłoś
msto05 Re: prezenty na choinkę 24.11.05, 15:22 My rodzice zawsze na jakimś zebraniu ustalamy kwotę i zawartość paczki - w tym roku to jest 25 zł - tzw. "trójka Rodziców" wybrana też na zebraniu zajmuje się tymi paczkami. A co w nich jest? Na pewno słodycze, dla chłopców jakieś samochodziki, dla dziewczynek bądź laleczki bądź torebeczki czy inne dziewczyńskie akcesoria + jakieś np. kredki, flamastry, karteczki - z założenia wszystkie dzieci dostają to samo (tzn. np.hłopcy mają te same samochodziki, no może w różnym kolorze). Trójka kupuje to zawsze trochę wcześnie, zazwyczaj w hurtowniach, pakuje w takie same torebki i gotowe. Odpowiedz Link Zgłoś
kssia Re: prezenty na choinkę 24.11.05, 22:33 My płacilismy 30 zł. W paczkach maja byc oczywiście słodycze a na zebraniu rodzice zadecydowali żeby były drewniane klocki lub układanki. Mam maluszka 2,5 roku , mam nadzieje , że sie jej spodoba. Paczki ma rozdawac Mikołaj) pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś