Dodaj do ulubionych

Przedszkole przy ul. Kobielskiej-proszę o radę!!!!

16.01.06, 21:59
Nie znalazłam nigdzie żadnej informacji na temat przedszkola przy ul.
Kobielskiej w Warszawie, a niedługo będę chciała posłać tam moją córeczkę.
Dodam że jest to przedszkole do którego ja uczęszczałam i kiedyś było bardzo
fajnie wink A jak jest teraz???
Proszę, jeśli posyłacie tam swoje dzieci lub jeśli słyszałyście coś na temat
tego przedszkola, napiszcie coś - będę Wam baaaardzo wdzięczna !!!

Pozdrawiam ciepło
Mama Oli
Obserwuj wątek
    • karolcia801 Re: Przedszkole przy ul. Kobielskiej-proszę o rad 17.01.06, 09:05
      A powiedz o które przedszkole Ci chodzi..to w blokach na Kobielskiej czy to na
      tyłach żłobka?Jeżeli chodzi Ci o Kobielską 55A to moge Ci opowiedziec troszkę smile
      • bbbbb2 Re: Przedszkole przy ul. Kobielskiej-proszę o rad 19.01.06, 11:48
        witam

ja chętnie posłucham, od wrześńia synek zaczyna karierę przedszkolną, teraz
        chodzi do żłobka.
        pozdrawiam, Basia
        • karolcia801 :) 19.01.06, 12:08
          więc ja z przedszkola jestem baardzo zadowolona. W zasadzie brałam pod uwage to
          przedszkole albo przedszkole w blokach na kobielskiej ale tam przestraszyły mni
          te balkony i przeciagi ? Chociaż koleżanki syn tam chodzi i jest zadowolona.No
          ale ja zdecyd.sie na to za żłobkiem.Sala dla maluchów nie jest za duża ale jest
          czysta (mają zamiar wymienic podłoge w maluchach), jest spory wybór zabawek,
          jest ubikacja-jedna i jedna umywalka (to na poczatku mi sie niepodobało ale
          dzieci sobie świetnie daja rade)maluchy nie myja zębów ze wzgledu na jedna
          umywalkę (no ale rano mozna umyćsmileno i dzieci leżakują w tej sali co sie bawią-
          są rozkładane leżaczki.To sa obecnie chyba jedyne minusy ale naprawde nie takie
          uciążliwe!
          My mamy super wychowawczynię! Jest bardzo miła kadra! Dobre jest to że
          wychowawczyni przechodzi razem z dziecmi do dalszych grup.jest z nimi aż do
          konca "kariery"przedszkolnej! Zostaje tylko pomoc wychow. Plac zabaw mozna
          zobaczyć smile no jest jeszcze tej starej daty ale jest pełno drzew, cienia -moja
          córa jest zadowolona z placu smile Gdy córka (jest obecnie w maluchach) zrobiła
          kupke, siusiu w majty nie było żadnych upomnień, złych słów. Zawsze panie
          poinformowały, pomogły itd. Moja córka jest nieśmiała (raczej może była)nie
          chciała rozmawaiać, tylko kiwała głowa lub na moigi pokazywała o co chodzi.I
          jak znalazła koleżankę-bratnia dusze i na leżakowaniu zaczeła trajkotac z ta
          koleż.to pani troszke uciszała ale nie przerywała dyskusji bo wiedziała że
          córka w ten sposób zaczyna się rozkrecac!To mi się spodobało!
          Jedzenie mają dobre.Panie pomagaja przy jedzeniu.
          Wszystkie moje watpliowści, obawy zniknęły gdy pierwszego dnia wszystkich
          nowych i starych przedszkolaków witała z usmiechem pani dyrektor.Chodzi tez do
          grup, pomaga dzieciom, informuje rodziców o postępach itd. Fajna sprawa. Córak
          naprawde jest zadowolona.
          Placówka jest otwarta chyba od 6,30 i na poczatku wszystkie dzieci ida do grupy
          zbiorczej a potem o 7,30 przychodza panie poszczególnych grup izabierają dzieci
          do sal.
          Są teatrzyki,wystepy raz w miesiącu (ale to norma w każdej placówce),fotograf,
          zabawy Mikołajowe, karnawałowe (też norma). Są trzy wyznaczane z góry terminy
          płatności-bardzo wygodna rzecz.
          Ja wiem że dobrze wybrałam (chociaż podsumowanie tego przedszkola powinnam
          postawić na koniec przedszk.smile A tu adres internetowy przedszkola:
          www.ums.com.pl/p89/
          pzdr
          • bbbbb2 Re: :) 19.01.06, 12:19
            dziękuję za błyskawiczny odzewsmile
            do której czynne jest przedszkole, jakie są dodatkowe zajęcia z takich
            codziennych zajęć i w którym dokładnie jest miejscu?
            pozdrawiam, Basia
            • karolcia801 Re: :) 19.01.06, 12:26
              Przedszkole czynne jest do 17,00 (o 16 dzieci sa zbierane do grupy obok do tej
              samej do której rano się zbierają).
              W maluchach jest tylko rytmika. W starszych grupach jest jangielski, taniec,
              korektywa.
              Zerknij na adres internet. smile
              A to jest dokładnie za żłobkiem na Grochowskiej, może dokładniej: jest lecznica
              Rondo gdzie jest adidas itd. Za tym budynkiem jest żłobek a za tym złobkiem
              jest przedszkole po równej lini. Na stronie chyba jest pokazane
              umiejscowienie smile
              Pozdr.
    • karolcia801 poprawny adres 19.01.06, 12:17
      www.vms.com.pl/p89/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka