lica3 25.02.06, 14:55 Witam Dość dawno nie było wątku o naszym przedszkolu. Czy są tu mamy robusiowe?? Jak wrażenia po balu przebierańców? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marzena.b1 Re: Niepubliczne przedszkole "Robuś" 25.02.06, 16:02 chcialabym zapisac swoja pocieche do tego przedszkola wiec moze przyblizycie mi mamy choc troche wizerunek tej placowki? slyszalam ze trudno sie dostac ale najbardziej interesuja mnie opinie o programie, wychowawcach? Odpowiedz Link Zgłoś
iwona371 Re: do marzena.b1 28.02.06, 10:06 Witaj, rok temu zapisalam swoja corcie (wtedy niespelna 1,5 roczna) do Robusia, ktory byl placowka tzw. domowej opieki. Teraz od wrzesnia jest to niepubliczne przedszkole i w zwiazku z tym standart opieki jest wyzszy (przynajmniej moim zdaniem). przedszkole jest pod nadzorem kuratorium, wszystkie opiekunki musza miec wyzsze wyksztalcenie, kierunek wychowanie przedszkolne, musi byc wypelniany program dydaktyczny. Jestem zachwycona opiekunka maluszkow pania Agnieszka, to wychowawczyni z powolania. Podoba mi sie tez zaangazowanie wlascicielki przedszkola. Widac, ze Robus jest jej pasja. i co najwazniejsze, o wszystkim mozna porozmawiac i sugestie rodzicow sa w wiekszosci wypadkow uwzgledniane lub przynajmniej dyskutowane pozdraiwam iwona Odpowiedz Link Zgłoś
iwona371 Re: Niepubliczne przedszkole "Robuś" 28.02.06, 10:02 Witam, witam nie wiem, jak to sie stalo, ze przeoczylam wpis Robusiowej mamy? O balu moja Ola mowila, ze sie bala i plakala. jak sie dowiedzialam pani Kasia byla przebrana za diabla. To chyba niezbyt fortunny pomysl.Mysle wiec, ze moj dzieciak nie bawil sie zbyt dobrze, niestety. W dodatku zgubila swoje przebranie. Tak, w tym wieku to sie, niestety, zdarza. Slyszalam tez, ze zmienila sie pani gotujaca obiadki i mamy teraz bardzo wykwintny jadlospis. Czy aby nie za bardzo wykwintny. Jaka jest Twoja opinia? pozdrawiam Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
iwona371 Re: Niepubliczne przedszkole "Robuś" 20.03.06, 15:41 Witam, witam, czy sa jakies nowe wiesci? Moja Ola dzis poszla pierwszy raz do przedszkola po dwutygodniowej przerwie i nie jestem na biezaco. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś