Dodaj do ulubionych

Niepubliczne przedszkole "Robuś"

25.02.06, 14:55
Witamsmile
Dość dawno nie było wątku o naszym przedszkolu. Czy są tu mamy robusiowe??
Jak wrażenia po balu przebierańców?
Obserwuj wątek
    • marzena.b1 Re: Niepubliczne przedszkole "Robuś" 25.02.06, 16:02
      chcialabym zapisac swoja pocieche do tego przedszkola wiec moze przyblizycie mi
      mamy choc troche wizerunek tej placowki? slyszalam ze trudno sie dostac ale
      najbardziej interesuja mnie opinie o programie, wychowawcach?
      • iwona371 Re: do marzena.b1 28.02.06, 10:06
        Witaj,
        rok temu zapisalam swoja corcie (wtedy niespelna 1,5 roczna) do Robusia, ktory byl placowka tzw.
        domowej opieki. Teraz od wrzesnia jest to niepubliczne przedszkole i w zwiazku z tym standart
        opieki jest wyzszy (przynajmniej moim zdaniem). przedszkole jest pod nadzorem kuratorium,
        wszystkie opiekunki musza miec wyzsze wyksztalcenie, kierunek wychowanie przedszkolne, musi
        byc wypelniany program dydaktyczny. Jestem zachwycona opiekunka maluszkow pania Agnieszka, to
        wychowawczyni z powolania. Podoba mi sie tez zaangazowanie wlascicielki przedszkola. Widac, ze
        Robus jest jej pasja. i co najwazniejsze, o wszystkim mozna porozmawiac i sugestie rodzicow sa w
        wiekszosci wypadkow uwzgledniane lub przynajmniej dyskutowane
        pozdraiwam
        iwona
    • iwona371 Re: Niepubliczne przedszkole "Robuś" 28.02.06, 10:02
      Witam, witam
      nie wiem, jak to sie stalo, ze przeoczylam wpis Robusiowej mamy? O balu moja Ola
      mowila, ze sie bala i plakala. jak sie dowiedzialam pani Kasia byla przebrana za
      diabla. To chyba niezbyt fortunny pomysl.Mysle wiec, ze moj dzieciak nie bawil
      sie zbyt dobrze, niestety. W dodatku zgubila swoje przebranie. Tak, w tym wieku
      to sie, niestety, zdarza.
      Slyszalam tez, ze zmienila sie pani gotujaca obiadki i mamy teraz bardzo wykwintny jadlospis. Czy
      aby nie za bardzo wykwintny. Jaka jest Twoja opinia? pozdrawiam
      Iwona
      • lica3 Re: Niepubliczne przedszkole "Robuś" 20.03.06, 12:46
    • iwona371 Re: Niepubliczne przedszkole "Robuś" 20.03.06, 15:41
      Witam, witam,
      czy sa jakies nowe wiesci? Moja Ola dzis poszla pierwszy raz do przedszkola po dwutygodniowej
      przerwie i nie jestem na biezaco.
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka