kate8025 09.03.06, 21:45 Poradźcie mi proszę dobrego dentyste dla przedszkolaka we Wrocławiu, takiego, który nie zrazi malucha do wizyt komtrolnych i ewentualnego leczenia. Z góry dziękuję pozdrawiam A. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ando-69 Re: dobry dentysta dla malucha Wrocław 09.03.06, 23:44 Na Inowrocławskiej, tam gdzie ostry dyżur dentystyczny do południa funkcjonuje normalny gabinet na fundusz . Dr Gierowska jest osoą spokojną, cierpliwą i nie straszy dzieci, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
kate8025 Re: dobry dentysta dla malucha Wrocław 09.03.06, 23:57 dzięki sliczneando-69 Odpowiedz Link Zgłoś
kate8025 Re: dobry dentysta dla malucha Wrocław 10.03.06, 11:01 A może jeszcze jakiś, może w dzielnicy Krzyki, też jest jakiś godny polecenia? Odpowiedz Link Zgłoś
buanitka Re: dobry dentysta dla malucha Wrocław 10.03.06, 15:17 Moja córeczka miała 2 latka, kiedy 1 raz odwiedziliśmy dentystę. Byłam bardzo zadowolona. Super podejście do dziecka. Nic na siłę. Bez płaczu. Pierwsza wizyta (bez leczenia) za darmo. Znajduje się na ulicy Bezpiecznej. Tu jest link do strony internetowej. Osobiście byliśmy u lek. Bąka - bardzo fajny stomatolog, wszystko wytłumaczył i pięknie zajął się córeczką. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
kate8025 Re: dobry dentysta dla malucha Wrocław 10.03.06, 15:22 dzięki, ale gdzie ten link? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
buanitka Re: dobry dentysta dla malucha Wrocław 10.03.06, 15:23 ups -przepraszam ) tutaj: www.dentalproject.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: dobry dentysta dla malucha Wrocław 10.03.06, 15:59 Prodentis ul. Trwała 7 (zaraz koło szmatexu) tel. 783 04 98 milo, sympatycznie, bez stresów. Polecam panią doktor Ewę (syn sąsiadki do niej chodzi) i pania doktor Joanne Oszywę (mój 5-latek u niej leczy zęby) plomba swiatłoutwardzalna kolorowa (mają niebieskie, zielone i żółte, inny kolor sprowadzą na indywidualne zamowienie - podobo) - 60 zł, plomba biała światloutwardzalna (dla dziecka) - 50 zł Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: dobry dentysta dla malucha Wrocław 10.03.06, 16:00 acha, leczą też na kasę chorych, tylko wiadomo - okres oczekiwania na wizyte jest bardzo długi... Odpowiedz Link Zgłoś
kate8025 Re: dobry dentysta dla malucha Wrocław 10.03.06, 16:06 Dzieki, wszystkim za odpowiedzi wielka bużka dla Was wszystkich. Ta ul. Trwała jest mi najbliższa, ze względu na dojazd, Bezpieczna to drugi koniec miasta niestety. Prosze jeszcze o telefon na Trwałą jeśli to możliwe i odpowiedź ile kosztuje wizyta bez leczenia(mam nadzieje że nie będzie potrzebne), a chce żeby dziecko pierwsza wizyte wspominało miło i żeby potem nie było problemów z leczeniem, żeby się nie bała. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kate8025 Re: dobry dentysta dla malucha Wrocław 10.03.06, 16:15 przepraszam oczywiście podałas numer telefonu, a ja sierota dopiero teraz zauważyłam Odpowiedz Link Zgłoś