karolcia44 14.03.06, 09:01 Czy mogłybyście mi zasugerować jakieś przedszkole dla pięciolatki w tym mieście? Będziemy się przeprowadzać i od września córka raczej już pójdzie tam do przedszkola. Kompletnie nie znam miasta..Cz możecie coś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kimi15 Re: Przedszkola w Świdnicy 16.03.06, 09:30 Polecam przedszkole nr 14 na ul.Słobódzkiego, moja córcia właśnie jest w tym roku w 5-cio latkach. Pani Dyrektor bardzo przyjemna, Panie wychowawczynie także. Dziecko jest zadowolone ( choć z natury bardzo nieśmiałe),ja także. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia44 Re: Przedszkola w Świdnicy 17.03.06, 08:32 Dzięki, że się odezwałaś. Mam kilka pytań: Jakie są godziny otwarcia tego przedszkola?Czy mają duże podwórko? Zajęcia dodatkowe? Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
kimi15 Re: Przedszkola w Świdnicy 17.03.06, 09:34 A gdzie mniej więcej będziecie mieszkać? To przedszkole jest na Osiedlu Młodych. Podwórko duże i sporo różnych sprzętów do zabawy. Godziny otwarcia chyba 6.30-16, ale to trzeba dokładnie sprawdzić bo ja swoje dziecko odprowadzam na 8.00 i odbieram po obiedzie o 14.00. Zajęcia dodatkowe - angielski, gimnastyka korekcyjna, tańce. Właśnie dzisiaj przedszkolaki mają występ taneczny w świdnickim teatrze w związku z "Wyborami Małej Miss". Wczoraj byłyśmy na próbie generalnej, wyszło świetnie. Są to tańce polskie: polonez, krakowiak, kujawiak. Jak dzisiaj dzieci będą ubrane w stroje to będzie to naprawdę bardzo ładne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aluniaaa Przedszkole Montessori - Prywatne 17.03.06, 15:23 zapisalismy naszego synka ( w grudniu sonczy 3 latka) doprywatnego przedszkola "Promyk" (za McDonaldem),koszt okolo 200 z wyzywieniem.Polecane i zachwalane z kimbymnie rozmawiala.Pani dyrektorka przesympatyczna. Z czystym sumieniem we wrzesniu bede mogla zostawic tam synka. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia44 Re:Przedszkole... 21.03.06, 09:00 Będziemy mieszkać (o ile dobrze pamiętam)na Sikorskiego. Gdzieś dość blisko TESCO. Bardzo bym chciała aby moja córka brała właśnie udział w jakiś zajęciach tanecznych. Dzięki za namiar. Muszę się jeszcze zorientować jak daleko to od nasJeśli chodzi o przedszkola Montessori to wydaje mi się, że lepiej tam zacząć posyłać dziecko gdy jest młodsze a nie gdy ma już skończone 5 ( w kwietniu.Też się nad takim kiedyś zastanawiałam ale nie było u nas w pobliżu...Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś