Dodaj do ulubionych

Przedszkola w Świdnicy

14.03.06, 09:01
Czy mogłybyście mi zasugerować jakieś przedszkole dla pięciolatki w tym
mieście? Będziemy się przeprowadzać i od września córka raczej już pójdzie
tam do przedszkola. Kompletnie nie znam miasta..Cz możecie coś polecić?
Obserwuj wątek
    • karolcia44 Re: Przedszkola w Świdnicy 14.03.06, 19:22
      Podciągam smile))
      • kimi15 Re: Przedszkola w Świdnicy 16.03.06, 09:30
        Polecam przedszkole nr 14 na ul.Słobódzkiego, moja córcia właśnie jest w tym
        roku w 5-cio latkach. Pani Dyrektor bardzo przyjemna, Panie wychowawczynie
        także. Dziecko jest zadowolone ( choć z natury bardzo nieśmiałe),ja także.
        • karolcia44 Re: Przedszkola w Świdnicy 17.03.06, 08:32
          Dzięki, że się odezwałaś. Mam kilka pytań: Jakie są godziny otwarcia tego
          przedszkola?Czy mają duże podwórko? Zajęcia dodatkowe? Pozdrawiam serdecznie.
          • kimi15 Re: Przedszkola w Świdnicy 17.03.06, 09:34
            A gdzie mniej więcej będziecie mieszkać? To przedszkole jest na Osiedlu
            Młodych. Podwórko duże i sporo różnych sprzętów do zabawy. Godziny otwarcia
            chyba 6.30-16, ale to trzeba dokładnie sprawdzić bo ja swoje dziecko
            odprowadzam na 8.00 i odbieram po obiedzie o 14.00. Zajęcia dodatkowe -
            angielski, gimnastyka korekcyjna, tańce. Właśnie dzisiaj przedszkolaki mają
            występ taneczny w świdnickim teatrze w związku z "Wyborami Małej Miss". Wczoraj
            byłyśmy na próbie generalnej, wyszło świetnie. Są to tańce polskie: polonez,
            krakowiak, kujawiak. Jak dzisiaj dzieci będą ubrane w stroje to będzie to
            naprawdę bardzo ładne. Pozdrawiam
    • aluniaaa Przedszkole Montessori - Prywatne 17.03.06, 15:23
      zapisalismy naszego synka ( w grudniu sonczy 3 latka) doprywatnego przedszkola
      "Promyk" (za McDonaldem),koszt okolo 200 z wyzywieniem.Polecane i zachwalane z
      kimbymnie rozmawiala.Pani dyrektorka przesympatyczna. Z czystym sumieniem we
      wrzesniu bede mogla zostawic tam synka.
      • karolcia44 Re:Przedszkole... 21.03.06, 09:00
        Będziemy mieszkać (o ile dobrze pamiętam)na Sikorskiego. Gdzieś dość blisko
        TESCO. Bardzo bym chciała aby moja córka brała właśnie udział w jakiś zajęciach
        tanecznych. Dzięki za namiar. Muszę się jeszcze zorientować jak daleko to od
        nassmileJeśli chodzi o przedszkola Montessori to wydaje mi się, że lepiej tam
        zacząć posyłać dziecko gdy jest młodsze a nie gdy ma już skończone 5 ( w
        kwietniusmile.Też się nad takim kiedyś zastanawiałam ale nie było u nas w
        pobliżu...Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka