kar2002 25.10.06, 14:55 Witam! Czy jest we Wrocławiu jakieś przedszkole do którego rodzice nie przyprowadzają chorych dzieci. Może ktoś posyła dziecko do takie przedszkola? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maklima Re: Przedszkole-Wrocław 25.10.06, 19:30 o jakich chorobach mówisz??? moja ma alergię, wynikającą z mniej astmę a co za tym idzie powiekszony trzeci migdał wiec non stop mówi przez nos i kaszle- jednak nikogo ne zarazi tym wszystkim... pozatymi przypadłościami nic nam nie dolega, jak ma gorączke to nie idzie więcej dolegliwości nie odnotowujemy... Odpowiedz Link Zgłoś
kate8025 Re: Przedszkole-Wrocław 25.10.06, 20:49 jest jedno na pewno/ Przedszkole sióstr Elżbietanek na januszowickiej. Tam na tablicy wisi, że katar też choroba i dzieci z katarem nie będą przyjmowane. Podobno to praktykują. Mówie podobno, bo moje dziecko tam nie chodzi. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Przedszkole-Wrocław 26.10.06, 18:47 wisiec to wisi, gorzej z przestrzeganiem - 2-3 dni w przedszkolu zawsze konczyly sie paskudna infekcja. Znikad sie to nie bralo... Chodzimy na Skwerowa. Pani dyrektor (przedszkole prywatne) zapowiedziala na pierwszym zebraniu ze nie chce miec dzieci chorych w przedszkolu i dzieci rodzicow nie przestrzegajacych tej zasady będą z przedszkola wyrzucane. Tez chorujemy (szczegolnie mlodszy syn, dla ktorego jest to pierwsze przedszkole). Znacznie mniej, lżej, ale jednak. Odpowiedz Link Zgłoś
king.a777 Re: Przedszkole-Wrocław 28.07.15, 15:24 Przedszkole mojej córki-) Bright Beginners w Wysokiej. Świetne miejsce i naprawdę pilnują - chore dzieci są odsyłane do domu. Odpowiedz Link Zgłoś