Dodaj do ulubionych

Wita Was moderator :)

08.04.03, 12:34
Kochani!
Właśnie dostałam miłą wiadomość, że od teraz opiekuję się tym forum.
Witam więc wszystkich serdecznie i zapraszam. smile
I od razu mam wielką prośbę:
Wiele osób szuka informacji o konkretnych przedszkolach. Podawajcie w
tytułach postu nazwę miasta, o które Wam chodzi. Bo przecież w różnych
miastach mogą być ulice o tej samej nazwie...
---
Marta, mama 4,5-letniej Marysi, zwanej Masią smile)
Obserwuj wątek
    • agasz3 Re: Wita Was moderator :) 08.04.03, 13:21
      Ciesze sie i pozdrawiam. Cieszę się, że jest wogóle takie forum jak przedszkole-
      szkoda tylko, ze do tej pory służy przede wszystkim wymianie informacji na
      temat przedszkoli-instytucji, a mniej dotyczy naszych przedszkolnych problemów
      i radości naszych przedszkolaków. Pozdrawiam wszystkich przedszkolnych rodziców
      Agnieszka
      • gruszka_edziecko Re: Wita Was moderator :) 08.04.03, 13:38
        Myślę, że teraz jest taki gorący okres-zapisy do przedszkola. Dlatego też jest
        to temat dominujący. Poza tym forum jest nowe i mało "oswojone". Mam nadzieję,
        że to się zmieni.
        To forum jest nie tylko o przedszkolach, ale przede wszystkim przedszkolakach (
        a raczej dzieciach w wieku przedszkolnym) i ich sprawach. Tu można pisać o
        przedszkolnych kłopotach i radościach (oby tych pierwszych jak najmniej było).
        O przygotowaniu do przedszkolnego startu, o relacjach z rówieśnikami. O
        dodatkowych zajęciach dla dzieci. Można podyskutować o tym, czego oczekujemy od
        placówek, którym powierzamy opiekę nad naszymi dziećmi.
        Tak ja to sobie wyobrażam...wink
        • mariajolanta1 Re: Wita Was moderator :) 08.04.03, 14:00
          Marto, bardzo się cieszę że to właśnie Ty przejęłaś pieczę nad przedszkolakami.
          Fajnie że jest takie miejsce dla naszych przedszkolaków - mimo że Magdusia do
          przedszkola idzie dopiero w sierpniu zaliczam Ją do ich grona.

Mariola
          • gruszka_edziecko Re: Wita Was moderator :) 08.04.03, 19:14
            Dziękujęsmile
            A wiesz, że my "prawie" sąsiadki? Na regionalnym wypatrzyłam, ze jesteś z
            Zielonki. A my z Ząbek...
            • mariajolanta1 Re: Wita Was moderator :) - do Marty 09.04.03, 16:11
              To superr!!!!
              Jakbyś miała czas!!! i ochotę to możemy sobie pogadać michalakjola@wp.pl

Mariola

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka