Dodaj do ulubionych

Przedszkole na Portofino w W-wie - jakie jest?

19.01.07, 20:39
Witam!
W tym roku zamierzam zapisać do tego przedszkola mojego trzyletniego synka.
Będę wdzięczna za wszystkie informacje i wraźenia związane z tym przedszkolem.
Pozdrawiam
Mama Piotrka
Obserwuj wątek
    • keti7 Re: Przedszkole na Portofino w W-wie - jakie jes 23.01.07, 14:30
      • coggitto Stegny 23.01.07, 16:21
        To ja podciągnę, bo interesują mnie opinie na temat wszystkich przedszkoli w
        okolicach ulicy Śródziemnomorskiej i Bonifacego na Stegnach.

Jak na razie dotarły do mnie informacje, że przedszkola na Portofino i
        Barcelońskiej nie są godne polecenia. Aczkolwiek chętnie zweryfikuję te
        pogłoski. smile
    • keti7 Re: Przedszkole na Portofino w W-wie - jakie jes 26.01.07, 11:25
    • dorotanet Re: Przedszkole na Portofino w W-wie - jakie jes 26.01.07, 12:03
      witam,
      napewno nie polecam przedszkola przy bonifacego obok przychodni moja 3 letnia
      córeczka chodzila tam i po tygodniu ją zabralam. pierwszy dzień poszl
      zadowolona bo chciala chodzić do przedszkola i juz wyszla z placzem, i tak caly
      tydzien wieczorami w domu lezala i lezki jej lecialy bo bala sie tam isc. i
      faktycznie panie krzyczaly wprowadzaly jakis dziwny zasady w tych czasach nie
      ludzkie. przenioslam ja po tygodniu na ulice kaspijską jak reką odjąl odbieram
      ja zadowoloną duzo sie nauczyla naprawde polecam.
      • mikolajek10 Re: Przedszkole na Portofino w W-wie - jakie jes 01.03.07, 18:23
        Mój synek też chodzi na Kaspijską i jesteśmy bardzo zadowoleni. Pewnie są w tej
        samej grupie u Pani Ewelinki. Niestety często chorował i dużo opuścił, ale
        przedszkole uwielbia i chętnie tam chodzi, a to najważniejsze. Początki jednak
        były trudne, nie trzeba się jednak zrażać.
        • niunia071 Re: Przedszkole na Portofino w W-wie - jakie jes 05.03.07, 16:52
          A dlaczego przedszkola na Portofino i na Barcelońskiej nie są godne polecenia?
          Rozważam zapisanie synka właśnie na Portofino ze względu na lokalizację i
          chciałabym czegoś więcej się dowiedzieć.
        • dorotanet Re: Przedszkole na Portofino w W-wie - jakie jes 08.03.07, 07:24
          witam, dokladnie tez moja córeczka chodzi do pani Ewelinki. my ranki mamy
          czasami jeszcze ciężkie ale podobno po 5 minutach placz przechodzi.naszczęście
          nie choruje i chodzi caly czas.
          • mikolajek10 Re: Przedszkole na Portofino w W-wie - jakie jes 08.03.07, 10:31
            Nie poznałyśmy się jeszcze w przedszkolu, a odnalazłyśmy się w necie. Czy świat
            nie jest dziwny ??????? Do zobaczenia w realu.
            • dorotanet Re: Przedszkole na Portofino w W-wie - jakie jes 08.03.07, 12:48
              dokladnie smile pozdrawiam.
              • grzanka23 Re: Przedszkole na Portofino w W-wie - jakie jes 08.03.07, 15:18
                Od wrzesnia moja 4 latka tez idzie do przedszkola na Kaspijska.Tak jak
                slyszalam od mam to chyba najlepsze przedszkole na Stegnach.
                Sa dobre panie przedszkolanki,ktore dbaja o nasze dzieci,dobrze gotujace
                kucharki,jest czysto i schludnie.
                • antenka33 Re: Przedszkole na Portofino w W-wie - jakie jes 02.04.07, 19:45
                  Moje dziecko też chodzi do przedszkola na Kaspijską. Jesteśmy z niego bardzo
                  zadowoleni. Zanim zapisałam dziecko do tego przedszkola odwiedziłam kilka
                  innych placówek. I muszę przyznać, że inne przedszkola na pierwszy rzut oka (z
                  wyglądu, wyposażenia)na tle Kaspijskiej wypadły blado. Jest czyściutko,
                  kolorowo. Do tego dochodzą sympatyczne panie i przepyszne jedzonko - jak
                  twierdzi moje dziecko.
                  • agugutek Re: Przedszkole na Portofino w W-wie - jakie jes 10.04.07, 16:26
                    Czy mogłybyście mi powiedzie, jak liczne są grupy w przedszkolu na Kaspijskiej?
                    Szukam przedszkola dla synka od przyszłego roku i to jest blisko babci więc
                    dośc poważnie biorę je pod uwagę. Z góry dziękuję.
                    • antenka33 Re: Przedszkole na Portofino w W-wie - jakie jes 10.04.07, 22:39
                      W każdej grupie (I, II, III i 0) jest po 25 dzieci. Ale różnie z tym bywa.
                      Wiadomo dzieci chorują, są ferie, przerwy świąteczne itp. Czasami się śmiałyśmy
                      z innymi mamami, że nasze dzieci chodzą do przedszkola prywatnego tyle, że za
                      mniejsze pieniądze. A tak poważnie - to przedszkole jest naprawdę świetne.
                      Pozdrawiam.
                      • agugutek Re: Przedszkole na Portofino w W-wie - jakie jes 13.04.07, 15:07
                        Dzięki za informację. To chyba norma w warszawskich przedszkolach, taka
                        liczebnośc w grupie, prawda? Myślę i się rozglądam, bo mieszkamy na Kabatach, a
                        tu jak wiadomo przedszkoli nie ma, więc muszę szukac gdzieś dalej. Byłabym
                        nawet skłonna wozic małego na Czerniaków, tam mam sprawdzone przedszkole, ale
                        to godzina w jedną stronę. Uff, najchętniej bym go w ogóle nie oddała wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka