keti7 19.01.07, 20:39 Witam! W tym roku zamierzam zapisać do tego przedszkola mojego trzyletniego synka. Będę wdzięczna za wszystkie informacje i wraźenia związane z tym przedszkolem. Pozdrawiam Mama Piotrka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coggitto Stegny 23.01.07, 16:21 To ja podciągnę, bo interesują mnie opinie na temat wszystkich przedszkoli w okolicach ulicy Śródziemnomorskiej i Bonifacego na Stegnach. Jak na razie dotarły do mnie informacje, że przedszkola na Portofino i Barcelońskiej nie są godne polecenia. Aczkolwiek chętnie zweryfikuję te pogłoski. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotanet Re: Przedszkole na Portofino w W-wie - jakie jes 26.01.07, 12:03 witam, napewno nie polecam przedszkola przy bonifacego obok przychodni moja 3 letnia córeczka chodzila tam i po tygodniu ją zabralam. pierwszy dzień poszl zadowolona bo chciala chodzić do przedszkola i juz wyszla z placzem, i tak caly tydzien wieczorami w domu lezala i lezki jej lecialy bo bala sie tam isc. i faktycznie panie krzyczaly wprowadzaly jakis dziwny zasady w tych czasach nie ludzkie. przenioslam ja po tygodniu na ulice kaspijską jak reką odjąl odbieram ja zadowoloną duzo sie nauczyla naprawde polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolajek10 Re: Przedszkole na Portofino w W-wie - jakie jes 01.03.07, 18:23 Mój synek też chodzi na Kaspijską i jesteśmy bardzo zadowoleni. Pewnie są w tej samej grupie u Pani Ewelinki. Niestety często chorował i dużo opuścił, ale przedszkole uwielbia i chętnie tam chodzi, a to najważniejsze. Początki jednak były trudne, nie trzeba się jednak zrażać. Odpowiedz Link Zgłoś
niunia071 Re: Przedszkole na Portofino w W-wie - jakie jes 05.03.07, 16:52 A dlaczego przedszkola na Portofino i na Barcelońskiej nie są godne polecenia? Rozważam zapisanie synka właśnie na Portofino ze względu na lokalizację i chciałabym czegoś więcej się dowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotanet Re: Przedszkole na Portofino w W-wie - jakie jes 08.03.07, 07:24 witam, dokladnie tez moja córeczka chodzi do pani Ewelinki. my ranki mamy czasami jeszcze ciężkie ale podobno po 5 minutach placz przechodzi.naszczęście nie choruje i chodzi caly czas. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolajek10 Re: Przedszkole na Portofino w W-wie - jakie jes 08.03.07, 10:31 Nie poznałyśmy się jeszcze w przedszkolu, a odnalazłyśmy się w necie. Czy świat nie jest dziwny ??????? Do zobaczenia w realu. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotanet Re: Przedszkole na Portofino w W-wie - jakie jes 08.03.07, 12:48 dokladnie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
grzanka23 Re: Przedszkole na Portofino w W-wie - jakie jes 08.03.07, 15:18 Od wrzesnia moja 4 latka tez idzie do przedszkola na Kaspijska.Tak jak slyszalam od mam to chyba najlepsze przedszkole na Stegnach. Sa dobre panie przedszkolanki,ktore dbaja o nasze dzieci,dobrze gotujace kucharki,jest czysto i schludnie. Odpowiedz Link Zgłoś
antenka33 Re: Przedszkole na Portofino w W-wie - jakie jes 02.04.07, 19:45 Moje dziecko też chodzi do przedszkola na Kaspijską. Jesteśmy z niego bardzo zadowoleni. Zanim zapisałam dziecko do tego przedszkola odwiedziłam kilka innych placówek. I muszę przyznać, że inne przedszkola na pierwszy rzut oka (z wyglądu, wyposażenia)na tle Kaspijskiej wypadły blado. Jest czyściutko, kolorowo. Do tego dochodzą sympatyczne panie i przepyszne jedzonko - jak twierdzi moje dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
agugutek Re: Przedszkole na Portofino w W-wie - jakie jes 10.04.07, 16:26 Czy mogłybyście mi powiedzie, jak liczne są grupy w przedszkolu na Kaspijskiej? Szukam przedszkola dla synka od przyszłego roku i to jest blisko babci więc dośc poważnie biorę je pod uwagę. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
antenka33 Re: Przedszkole na Portofino w W-wie - jakie jes 10.04.07, 22:39 W każdej grupie (I, II, III i 0) jest po 25 dzieci. Ale różnie z tym bywa. Wiadomo dzieci chorują, są ferie, przerwy świąteczne itp. Czasami się śmiałyśmy z innymi mamami, że nasze dzieci chodzą do przedszkola prywatnego tyle, że za mniejsze pieniądze. A tak poważnie - to przedszkole jest naprawdę świetne. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
agugutek Re: Przedszkole na Portofino w W-wie - jakie jes 13.04.07, 15:07 Dzięki za informację. To chyba norma w warszawskich przedszkolach, taka liczebnośc w grupie, prawda? Myślę i się rozglądam, bo mieszkamy na Kabatach, a tu jak wiadomo przedszkoli nie ma, więc muszę szukac gdzieś dalej. Byłabym nawet skłonna wozic małego na Czerniaków, tam mam sprawdzone przedszkole, ale to godzina w jedną stronę. Uff, najchętniej bym go w ogóle nie oddała Odpowiedz Link Zgłoś