girly1 23.01.07, 11:47 Czy znacie to przedszkole? zastanawiam sie nad zapisaniem dziecka na Baleya lub Korotyńskiego? które wybrać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_pysiaczkow Re: Baleya, Ochota 25.01.07, 11:16 moje dzieci sa na Korotyńskiego - dla mnie bardzo dobre przedszkole Odpowiedz Link Zgłoś
kwirynia Re: Baleya, Ochota 25.01.07, 18:52 zdecydowanie Korotyńskiego. Może troszkę droższe, ale naprawdę warto Będziesz zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
girly1 Re: Baleya, Ochota 26.01.07, 14:27 a nie ma problemu z przyjęciem do przedszkola? z tego co wiem jest oblegane,my mieszkamy bardzo blisko, wiec chyba rejonizacja ma tu znaczenie..??ktore dzieci maja pierszeństwo? Odpowiedz Link Zgłoś
lenap1 Re: Baleya, Ochota 27.01.07, 22:43 Dziewczyny, a może wiecie coś na temat przedszkola na ul.Grzeszczyka lub Okińskiego? Czy w przedszkolu na Korotyńskiego ,mozna przyprowadzać dziecko przed godzina 7 rano? Odpowiedz Link Zgłoś
kwirynia Re: Baleya, Ochota 28.01.07, 09:12 Moje dziecko chodzi na Okińskiego, a co chcesz wiedzieć? Ja w sumie jestem zadowolona, nie jest to złe przedszkole, chociaż miałam parę uwag i pretensji do pani. Ważne jest też na jaki zespół trafisz. Na Grzeszczyka też chyba nei jest źle. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
grazbed Re: Baleya, Ochota 28.01.07, 10:46 Do przedszkola na Baleya chodził kiedyś znajomy maluch. Mieszkał w bloku obok i pewnego razu dał nogę z placu zabaw, bo zachciało mu się iść do domu. Panie zauważyły to jak był już za płotem. Było to ładnych parę lat temu . Przedszkole nie ma specjalnie dobrej opinii niestety, znajomi właśnie zabrali dziecko z Baleya i przenieśli na Korotyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja95 Re: Baleya, Ochota 18.02.07, 11:10 Bardzo proszę o opinie na temat przedszkola na Okińskiego! Czy dzieci mają właściwą opiekę, czy panie starają się je zająć, czy jest przyjaźnie itd. Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka79 Re: Baleya, Ochota 28.01.07, 19:46 Na grzeszczyka to jest super Tak naprawdę wszędzie jest super, jak się trafi na dobre wychowawczynie - to od nich zależeć będzie dobre somopoczucie dziecka i rodziców Odpowiedz Link Zgłoś
lenap1 Re: Baleya, Ochota 28.01.07, 22:29 Czy można przyprowadzic dziecko do przedszkola przed godzina 7 rano?Jest tak możliwośc na Grzeszczyka lub Okińskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
ewita80 Re: Baleya, Ochota 18.02.07, 21:09 Znam dobrze te dwa przedszkola: na Balwya i na Korotyńskiego. Realizują podobny program. W obydwu dużo się dzieje - pozytywnego. Jest dużo imprez z udziałem dzieci i rodziców na różne okazje, dużo ciekawych wycieczek.To Baleya miało nieciekawą opinię - ale chodzi tu o nauczycielkę, która już tam nie pracuje. Polecam jedno i drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
zinkal Re: Baleya, Ochota 19.02.07, 20:37 interesuje mnie przedszkole na Okińskiego. Jednak patrząc na plzc zabaw na dworze jest bardzo ubogi zaledwie dwie huśtawki więc czym dzieci zajmują sie będąc na powietrzu. Czy wewnątrz też jest tak słabo wyposażone? Z tego co wiem na 15 dzieci zdrowych zostanie przyjętych 5 niepełnosprawnych? Czy jest ktoś kto zdecydował się posłać tam swoje dziecko? Odpowiedz Link Zgłoś
qsti5 Re: Baleya, Ochota 30.05.14, 13:21 ciekawe jakie wycieczki i jakie wyjścia. Nawet na Dzień Dziecka - nic, dostają dzieci prezent i tyle. Jest dokładnie jeden występ w roku- na Dzień Matki. Brak jakichkolwiek dodatkowych zajęć. Pani Dyrektor chyba oszczędza na wszystkim żeby dostać potem nagrodę od miasta za dobre oszczędność. Odpowiedz Link Zgłoś
qsti5 Re: Baleya, Ochota 30.05.14, 13:17 PRZEDSZKOLE NA BALYEA- NIE POLECAM Zupełnie nic się tam nie dzieje, dzieci rzadko nawet wychodzą na dwór. Moje dziecko chodziło tam 2 lata i przez ten czas miało 3 wycieczki (2 razy kolorado i do supermarketu SIMPLE). Mimo propozycji rodziców do Szanowanej Wielmożnej Egocentrycznej Pani Dyrektor odnośnie wycieczki np na starówkę, nie było możliwe zorganizowanie niczego poza kolorado w czerwcu. Od około 3 miesięcy jedna nauczycielek jest chora, nie ma zastępstwa. Dzieci zostają z Panią, która pomaga przy posiłkach. Kto może niech zapisze dziecko gdzie indziej, ja swoją dwójkę zabrałam z przedszkola. Kto nie ma wyjścia już proponuje od początku zapisać się do Rady Rodziców i zmieniać rzeczywistość. Może pod wpływem grupy Pani Dyrektor ruszy z miejsca i zacznie zajmować się dziećmi a nie własnymi paznokciami. Dla porównania, w innych Ochockich przedszkolach np. Okińskeigo czy Korotyńskiego naprawdę dużo ciekawych rzeczy się dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś