leosia2 Mokotów - piwarskiego 12.04.06, 16:46 jakieś opinie? Przedszkole wygląda super czy jest również super? poprosze o opinie Odpowiedz Link Zgłoś
mstabin Re: Mokotów - Pola Mokotowskie 22.08.06, 11:35 Rodzice miszkajacy w okolicy ul Rostafinskich - gdzie posylacie swoje maluchy? dziekuje i pozdrawiam mstabin Odpowiedz Link Zgłoś
mamaoli6 Re: Mokotów - Pola Mokotowskie 22.08.06, 19:12 mieszkamy na asfaltowej, a Ola chodzi do przedszkola na olszewska. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
bella43 Re: Warszawa-Mokotów 22.08.06, 14:56 A czy Przedszkole 148 na Kazimierzowskiej 45 jest dobre???? Dziękuje za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
majuno Re: Warszawa-Mokotów 22.08.06, 17:06 Jaka jest wasza opinia na temat przedszkola - Bajkowa Kraina. Bardzo prosze o Wasze opienie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
selin77 Warszawa-Mokotów Bryły 26.08.06, 17:48 A ja polecam przedszkole na Bryły. Super przedszkole. Pierwszy synek już chodzi do szkoły ale zawsze chętnie idzie i odwiedza Panie. A młodszy pójdzie tam za rok. Pozdrawiam Selin Odpowiedz Link Zgłoś
haanuszka264 Re: Warszawa-Mokotów 07.01.22, 18:13 Ja wiem, ze na Mokotowie jest placówka Pomarańczowej Ciuchci. My co prawda uczęszczamy do Ciuchci na Bielanach więc samemu musisz się zorientować czy Ci odpowiada. Ale my generalnie jesteśmy zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
alenakatl Re: Warszawa-Mokotów 21.07.22, 09:07 Ja najbardziej polecam Pomarańczową Ciuchcię. Jest to bardzo nowoczesne przedszkole, program nauczania jak i metody są świeże i skuteczne. Odpowiedz Link Zgłoś
aakraw243 Re: Warszawa-Mokotów 14.08.22, 13:49 Fajnym przedszkolem jest Pomarańczowa Ciuchcia, położone w dobrej lokalizacji z darmowym parkingiem. Nowoczesne, ale też przytulne z własnym zacisznym placem zabaw. Odpowiedz Link Zgłoś
papuska Re: Warszawa-Mokotów 30.11.22, 20:59 Międzynarodowe przedszkole dwujęzyczne Tequesta na Przejazd 2. My jesteśmy bardzo zadowoleni z tego wyboru, ale przede wszystkim nasza córka chętnie tam chodzi. Fajne ciocie, które troskliwie opiekują się dziećmi. Różne zajęcia, niewielkie grupy. No i kontakt z językiem od małego! Odpowiedz Link Zgłoś