Dodaj do ulubionych

Warszawa-Centrum

• agnesand Re: Warszawa-Centrum 09.03.05, 16:22
      Witam
      właśnie zapisałam dziecko na nowolipki 10 a. czy ma ktoś coś do powiedzenia na
      temat tej placówki.
      • renatas4 Re: u. Nowy Świat 20.04.05, 16:19
        Poszukuję informacji o przedszkolu na ul. Nowy Świat 43 lub Pl. Dąbrowskiego
        10, czy któraś z mam zaprowadza tam swoje dziecko?
    • robea3 Re: Warszawa-Centrum 11.05.05, 11:06
      Proszę o informacje na temat przedszkola przy Placu Dąbrowskiego i przy
      Natolińskiej
      dziękuję
      Beata
      • agnjan Re: Warszawa-Centrum 08.09.05, 23:04
        chyba nikt w końcu nie napisał o przedszkolu na placu PLACU Dąbrowskiego, to ja
        napiszę smile

moje starszaki tam chodziły - bardzo byliśmy wszyscy zadowoleni, choć nie bez
        niedociągnięć... jedna pomoc została stamtąd zwolniona, do niektórych pań ponoć
        jacyś rodzice mieli wątpliwości - ja byłam zadowolona smile nasze panie były
        OK smile fajna pani dyrektor, zielone przedszkola (niestety podobno już od tego
        odeszli, nie wiem dlaczego), pani psycholog na stałe - bardzo dobra; niestety
        z dwóch placyków zabaw jeden wybetonowany i na słońcu, ale na szczęście
        mniejszy na trawie i z drewnianymi zabawkami; przedszkole dobrze wyposażone,
        dużo różnych zajęć, moje dzieci całkiem nieźle jadały, więc nie wiem, czy
        jedzenie dobre...

chyba maluchy też tam pójdą, chyba że praca mi się zmieni (przedszkole pod
        oknami pracy)

jakbym miała oceniać szkolnymi ocenami to solidne 4+
        • jackass_1 Re: Warszawa-Centrum - Dubois 09.09.05, 21:29
          Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia z Przedszkolem nr 11 przy ul. Dubois
          (Muranów)? Jestesmy po pierwszym tygodniu, po pierwszym zebraniu i narazie
          wszystko wygląda całkiem dobrze, chyba zbyt dobrze. W Internecie nie znalazłam
          żadnych informacji o tym przedszkolu. Jak oceniacie podejście pań do dzieci?
          Czy rzeczywiście przedszkole to tak bardzo stawia na współpracę z rodzicami,
          jak twierdzi kadra? Dziekuje wszystkim za informacje. Mama malucha.
          • jackass_1 Re: Warszawa-Centrum - Dubois 11.09.05, 11:04
            Ponawiam pytanie o przedszkole na Dubois. O tylu przedszkolach są informacje, a
            o tym cisza w całym internecie. Z góry dziękuję za pomoc. Mama malucha
    • sschulz Re: Warszawa-Centrum 26.07.16, 23:02
      Drogie mamy szukam żlobka dla mojej 1,5 rocznej córeczki najlepiej jakiegoś duwjęzycznego, czy któraś cos słyszała na ten temat albo może cos polecić? Mam parę typów ale jestem ciekawa waszych opinii
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka