r-yba 18.04.08, 10:47 Moze zanim ukaże się komunikat o wolnych miejscach w przedszkolach pomóżmy tym, których dzieci się nie dostały w trakcie elektronicznej rekrutacji. Jeśli ktoś z Was wie o wolnych miejscach w przedszkolu, napiszcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kara13 Re: Gdzie są w Warszawie wolne miejsca ? 18.04.08, 11:26 Sródmiećie : napewno na Solcu, podobno na Wilczej Odpowiedz Link Zgłoś
jodie22 Re: Gdzie są w Warszawie wolne miejsca ? 18.04.08, 12:41 16-go w poludnie 2 osoby nie doniosly potwierdzenia woli na okopowej, wczoraj nie sprawdzalam juz bo udalo sie gdzies indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
asimama Re: Gdzie są w Warszawie wolne miejsca ? 18.04.08, 13:54 w którym na okopowej, bo są dwa? Odpowiedz Link Zgłoś
kedrok1 Re: Gdzie są w Warszawie wolne miejsca ? 18.04.08, 12:44 Na śniadeckich było jeszcze kilka Odpowiedz Link Zgłoś
r-yba Re: Gdzie są w Warszawie wolne miejsca ? 18.04.08, 13:16 Na Wilczej juz nie ma miejsc Odpowiedz Link Zgłoś
kara13 Re: Gdzie są w Warszawie wolne miejsca ? 18.04.08, 20:57 Dzisiaj odkryłam jedną rzecz. Zalogowałam się w systemie rektutacji, chciałam poczytać o przedszkolu, wchodze a tam w opisie gdzie jest liczba miejsc jest tez podane ile jest wolnych miejsc. nie wiem czy te dane są aktualne ale chyba tak bo poktywają się z tymi informacjami podanymi na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
r-yba Re: Gdzie są w Warszawie wolne miejsca ? 18.04.08, 23:00 A ja się nie mogę zalogowac ! Nie pamiętam loginu anie hasła, nigdzie nie ma informacji o jakimś przypominaczu ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
fittonia Re: Gdzie są w Warszawie wolne miejsca ? 19.04.08, 09:36 ja tez sie nie moge zalogowac,bo system pozbawil mnie hasla,chetnie bym zobaczyla co pojawia sie nowego na koncie dzicka,czy informacje o przyjeciu dziecka do przedszkola tez sa?chociaz pani dyr w przedszkolu tez miala problem z wejsciem w profil mojeje corki Odpowiedz Link Zgłoś
elamoma Re: Gdzie są w Warszawie wolne miejsca ? 19.04.08, 11:37 Ja się zalogowałam bez problemu,ale źadnych nowych info nie było a tym bardziej o wolnych miejscach.Czekam dalej wrrr.niech ten koszmar juź się skończy. Odpowiedz Link Zgłoś
kobelk Re: Gdzie są w Warszawie wolne miejsca ? 19.04.08, 12:28 informacja o wolnych miejscach przedszkolach w tej chwili to nie jest żadna specjalna lista, tylko informacja zawarta w szczegółowych informacjach o danym przedszkolu. na portalu vulcan jest lista przedszkoli i trzeba wyszukać dane przedszkole i wejść w info szczegółowe tam jest podział na poszczególne grupy i m.in. liczba miejsc ogółem i liczba miejsc wolnych. Odpowiedz Link Zgłoś
katinka Re: Gdzie są w Warszawie wolne miejsca ? 19.04.08, 17:57 według mnie to o czym piszesz, o wolnych miejscach, ja widziałam już dawno kiedy rozpoczęła się rekrutacja. To są chyba wszystkie miejsca na dany rocznik a nie że teraz ile jest ich wolnych. Odpowiedz Link Zgłoś
kobelk Re: Gdzie są w Warszawie wolne miejsca ? 19.04.08, 18:47 jednego nie można im odmówić a mianowicie czujności. Chyba ktoś ze strony dostawcy śledzi posty na forum i szybko reaguje bo jak pisałam tego newsa to na 200% w opisach Oddziałów oprócz pozycji "liczba wszystkich miejsc" była również pozycja "wolne miejsca". Odpowiedz Link Zgłoś
kara13 Re: Gdzie są w Warszawie wolne miejsca ? 19.04.08, 19:55 kobelk napisała: > jednego nie można im odmówić a mianowicie czujności. Chyba ktoś ze > strony dostawcy śledzi posty na forum i szybko reaguje bo jak > pisałam tego newsa to na 200% w opisach Oddziałów oprócz > pozycji "liczba wszystkich miejsc" była również pozycja "wolne > miejsca". tak samo było z punktami na samym początku Odpowiedz Link Zgłoś
olenkas13 Re: Gdzie są w Warszawie wolne miejsca ? 19.04.08, 20:04 Info o wolnych miejsca dopiero będziemy ( dyrektorzy ) przekazywac do BE. Moge powiedziec, że sa wolne miejsca na Ochocie : Grojecka przy Banacha, P. 111 Ładysława, P 99 Siewierska, chyba 101 Chotomowska ale nie jestem pewna. Odpowiedz Link Zgłoś
r-yba Re: Gdzie są w Warszawie wolne miejsca ? 21.04.08, 19:26 Podobno są tworzone nowe grupy w przedszkolach. Dajcie znac w których jak coś wiecie. To duza szansa ! Jednak jeśli rzeczywiście nie dostało się blisko 3000 trzylatków, takich dodatkowych grup powinno powstać ponad 100 ! Ale trzymajmy kciuki ! Odpowiedz Link Zgłoś
dusia_dusia Re: Gdzie są w Warszawie wolne miejsca ? 21.04.08, 19:52 W przedszkolu, do którego chodzi starsza córka, wywiesili dzisiaj listy przyjętych, z której wynika, że w grupie 3-latków jest 24 dzieci. To znaczyłoby chyba, że jest wolne jedno miejsce, ale lepiej się upewnić. Przedszkole nr 96 na ul. Wyspiańskiego, Stary Żoliborz Odpowiedz Link Zgłoś
paula330 Re: Gdzie są w Warszawie wolne miejsca ? 24.04.08, 19:33 Mój synek chodzi do przedszkola na rozłogi tu podobno otwierają drugi oddział trzylatków więc może byc sporo wolnych miejsc dla dzieci w tym wieku. Przedszkole polecam gdyż synek jest zachwycone i my z mężem również. Odpowiedz Link Zgłoś
ata_11 Re: Gdzie są w Warszawie wolne miejsca ? 22.04.08, 07:45 na bródnie ma byc przerobionych 5 przedszkoli zeby jeszcze przyjac po 1 grupie...taki plan a co z ego wyjdzie czas pokaze Odpowiedz Link Zgłoś
dominika_t Re: Gdzie są w Warszawie wolne miejsca ? 22.04.08, 08:18 co do Bródna to też dostałam taką informację. Dzisiaj jest spotkanie z Burmistrzem w tej sprawie. Z tego co wiem brane pod uwagę są Suwalska, Turmoncka i może Bazyliańska. Jutro coś będzie wiadomo Odpowiedz Link Zgłoś
jimio Re: Gdzie są w Warszawie wolne miejsca ? 22.04.08, 09:29 Witajcie, wczoraj przy liscie dzieci przyjetych (ma Bielanach) byla informacja, ze w czterech bielankich przedszkolach beda tworzone dodatkowe oddzialy. Niestety nie podam Wam dokladnych namiarow ktore, bo nie zwrocilam na to szczegolnej uwagi. Napewno w przedszkolu na Staffa i Broniewskiego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mercy2 Re: Gdzie są w Warszawie wolne miejsca ? 22.04.08, 09:46 Chyba Broniewskiego 81, mój maluch tam chodzi coś tak mi się wydaje, że chodzi o nasze przedszkole Odpowiedz Link Zgłoś
j0204 bielany 22.04.08, 16:05 bedą utworzone 4 nowe oddziały w przedszkolach na Staffa, Szegedyńskiej, Broniewskiego i Gajcego. Odpowiedz Link Zgłoś
kachi9 Re: Gdzie są w Warszawie wolne miejsca ? 22.04.08, 16:14 Ratunku! może ktoś wie coś o wolnych miejscach na Ursynowie? Może gdzieś powstanie choć kilka? Odpowiedz Link Zgłoś
katmak4443 Re: Gdzie są w Warszawie wolne miejsca ? 22.04.08, 16:19 A co z Mokotowem?! Czy tutaj ktoś coś wie...? Odpowiedz Link Zgłoś
makoc Re: Gdzie są w Warszawie wolne miejsca ? 23.04.08, 09:35 Ursynów, Teligi 3, na liście przyjętych jest tylko 40 dzieci, zakwalifikowanych było 50, czyzby to oznaczalo, ze 10 osob nie przynioslo potwierdzen woli i sa wolne miejsca??? Odpowiedz Link Zgłoś
_diabolique_ Re: Gdzie są w Warszawie wolne miejsca ? 23.04.08, 11:14 makoc napisała: > Ursynów, Teligi 3, na liście przyjętych jest tylko 40 dzieci, > zakwalifikowanych było 50, czyzby to oznaczalo, ze 10 osob nie > przynioslo potwierdzen woli i sa wolne miejsca??? Dokladnie to to oznacza Odpowiedz Link Zgłoś
bazylea1 Ursynow 23.04.08, 11:38 w przedszkolu 351 (Warchałowskiego) widziałam że na liscie ostatecznej było mniej dzieci niż zakwalifikowanych, bodajże 48 na 2 oddziały 3-latków (i mniej niz 25 na nowy oddział 4-laktow), nie wiem czy mozna "wkoczyc" na te wolne miejsca czy pierwszenstwo mają dzieci które tam skłądały podanie a się nie zakwalifikowały ale może warto się dowiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
esse1 Re: Gdzie są w Warszawie wolne miejsca ? 23.04.08, 09:21 W przedszkolu nr 7 na ul, Sowiej (Mariensztat) sa wolne miejsca. Moja córka jest z jesieni i dostała sie bez problemów. Mnóstwo wniosków było wypełnionych błędnie, lista dzieci przyjetych liczy 13 osób - docelowo ma byc 15 maluchów w grupie. A przedszkole bardzo fajne i ma świetne wychowawczynie. Odpowiedz Link Zgłoś