misia-easy 01.08.08, 00:44 Szukam dobrego, przyjaznego przedszkola w okolicach Ursynowa. Może ktoś może coś polecić? W moim starym zwolnili cały personel. Może ktoś zna jakieś fajne miejsce. Będę wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stopjedzeniustokrotek Re: Jakie dobre przedszkole na Ursynowie? 01.08.08, 08:47 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=587&w=82722881 Odpowiedz Link Zgłoś
stopjedzeniustokrotek Re: Jakie dobre przedszkole na Ursynowie? 01.08.08, 08:48 www.jezykowadolinka.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
anias06 Re: Jakie dobre przedszkole na Ursynowie? 01.08.08, 15:45 Od września otwieram przedszkole edukacyjno-sportowe Mali Olimpijczycy na Nowoursynowskiej (blisko metra Imielin).Moim marzeniem jako jest stworzenie takiego miejsca w którym dzieci ,rodzice i nauczyciele czują się dobrze(bezpiecznie, stabilnie ).Program przedszkola jest bardzo rozbudowany(codziennie sport ,angielski,dociekania filozoficzne dla maluchów i wiele innych).Może moja opinia nie jest obiektywna ,ale chcę stworzyć dobre przedszkole ,do którego sama poślę swoje dziecko.Sama od lat jestem nauczycielem.Mamy jeszcze kilka wolnych miejsc.Kontakt tel.505661225 ,tworzymy stronę int. www.mali-olimpijczycy.pl ZApraszam Odpowiedz Link Zgłoś
anias06 Re: Do anias06 06.08.08, 15:29 Witam Niestety nie dostałam wiadomości.Proszę przesłać jeszcze raz na pocztę przedszkola j.w Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mi_a Re: Do anias06 06.08.08, 16:34 Ale jak mam to zrobić? Wpisuję adres www.mali-olimpijczycy.pl ale nic się nie otwiera jedynie wiadomość o tym, ze ta domena jest zajęta... Odpowiedz Link Zgłoś
anias06 Re: Do anias06 06.08.08, 18:57 Adres przedszkola www.mali-olimpijczycy@wp.pl Stronę tworzymy i czekamy na domenę. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ewater11 Re: Jakie dobre przedszkole na Ursynowie? 01.08.08, 20:17 polecam maja baja na żabińskiego blisko stacji natolin. mała grupa 15 dzieci miłe ciocie i rodzinna atmosfera duże sale i własny placyk zabaw co jest dla mnie dużym plusem. odradzam klubik na lanciego dużo dzieci ciasno duszno łazienka malusienka a wychodzenie na plac zabaw masakra dzieci uciekaja a ulica obok Odpowiedz Link Zgłoś
mawta A z ktorego przedszkola chcesz zabrać dziecko? 02.08.08, 09:14 No właśnie -jak w tytule. Odpowiedz Link Zgłoś