Dodaj do ulubionych

Rodzić w gminie Piaseczno

27.04.04, 19:27
Proszę napiszcie czy którać z Was tam rodziła, jak tak to jakie tam są warunki itp(może adres szpitala). Ja wie, że do porodu jeszcze daleko ale muszę się naszykować czy przeprowadzić się przed porodem czy już po.
Rodziłam w szpitalu bielańskim i tak sobie pomyślała, że może w gminie Piaseczno jest dobry szpital (Interesują mnie porody rodzinne).
Pozdrawiam i proszę napiszcie, każda informacja będzie dla mnie ważna
Agnieszka
Obserwuj wątek
    • magdulka52 Re: Rodzić w gminie Piaseczno 28.04.04, 09:53
      A gdzie w gminie P-no masz szpital z oddziałem położ- ginek.??????????
      Ja mieszkam tu od 29 lat i jest tutaj tylko jeden szpital - totalne dno, gdzie
      zresztą jest zlikwidowana porodówka od wielu, wielu lat......
      A może wybudowali tu jakiś szpital o którym nie wiem????
      pozdrawiam
      • aprze Re: Rodzić w gminie Piaseczno 28.04.04, 11:04
        Ja obecnie wynajmuję mieszkanie na bielanach a IX-X przeprowadzam się do Józefosława. Termin porodu mam 3.XI i nie wiem czy tak gdzieś w pobliżu jest jakaś porodówka. Osoba od której wynajmuje mieszkanie wie, że się wyprowadzę i zaczeła już szukać kogoś na nasze miejsce. Jeśli jest tam jakiś szpital gdzie mogę rodzić z mężem to OK lecz jeśli nie ma to ja muszę ją poinformować, że mieszkam do porodu. Napiszę jeszcze, że jest to starsza osoba i pomimo tego, że wyprowadza się dopiero na jesień to ona już teraz zaczeła szukać spokojnej osoby która wynajmie od niej mieszkanie
        Dziękuję za wszystkie informacje
        Pozdrawiam Agnieszka
        • aniaop Re: Rodzić w gminie Piaseczno 28.04.04, 11:31
          Mieszkam w Piasecznie a 2 lata temu urodzilam dziecko w Warszawie na Zelaznej.
          Szpitala z oddzialem polozniczym w najblizszej okolcy nie ma (najblizej jest w
          Warszawie na Madalinskiego). A porodowke w dennym piaseczynskim szpitalu
          zlikwidowali chyba ze 20 lat temu, ze wzgelu na czeste zakazenia u noworodkow.
          • aprze Re: Rodzić w gminie Piaseczno 28.04.04, 12:00
            dziękuję za informacje. Pojadę zobaczyć jak wygląda szpital na Madalińskiego
            Pozdrawiam Agnieszka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka