nowakaga5 21.08.11, 20:49 Czy możecie polecić jakąś położną na Karowej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koral777 [...] 23.08.11, 12:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
baranek326 [...] 01.09.11, 20:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
magdagl Re: Karowa - położna 02.09.11, 11:38 Tylko Agnieszka Mucha-delikatna,rzeczowa,miła,konkretna..Urodziłam córkę z nią i teraz mam nadzieją,że również na nią trafię..a i wspomnę,że rodziłam z tzw.dyżuru,nie prywatnie i pani Mucha była niezawodna. Teraz też nie zamierzam płacić za prywatną opiekę położnej,mam nadzieję,że i za drugim razem bedzie ok. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agoos91 Re: Karowa - położna 16.09.11, 00:40 Ja polecam dr Monike Kalinowska prowadzi moja druga ciaze i choc nie bylo jej przy moim pierwszym porodzie to dzwonila co chwila i sie dowiadywala jak mi idzie. a i jeszcze moge polecic dr Romejko Odpowiedz Link Zgłoś