Dodaj do ulubionych

Inflancka i KTG / część I

07.05.12, 19:57
Piszę ten wątek dla dziewczyn, które zamierzają tam rodzić a jeszcze nie były na KTG aby uniknęły niepotrzebnych pielgrzymek od miejsca do miejsca - z własnego doświadczenia z dzisiejszego dnia .
- Jeśli masz już chociaż małe skurcze, coś niepokojącego wówczas zgłaszasz się na Izbę Przyjęć i tam Ci zrobią KTG;
- Jeśli masz skierowanie/ zalecenie od swojego Gina bo już jest termin porodu albo po terminie ale nic się nie dzieje, udajesz się do Przychodni po drugiej stronie budynku i tam robisz KTG, a potem o jego wynikach informuje Cię lekarz i zaleca kiedy kolejny raz na KTG;
- jeśli chcesz uniknąć kolejki i wciskania się " po prośbie " to na kolejne KTG zapisujesz się w recepcji tam gdzie jest przychodnia, ustalasz konkretny dzień i godzinę i na 100 % pewność, że zrobisz KTG bez niespodzianek;
- w tym samym miejscu w przychodni odbywa się zdejmowanie szwów po porodzie smile
Mam nadzieję , że trochę pomogłam
Obserwuj wątek
    • lalalab Re: Inflancka i KTG / część I 07.05.12, 20:16
      Bardzo! dziękuję. Zamierzam tam rodzić i dobrze mieć te informacje. Nie mam skierowania na ktg, a jedynie zalecenie, aby w dniu terminu zgłosić się na IP i poprosić o badanie.
    • masak-rua Re: Inflancka i KTG / część I 08.05.12, 00:49
      super rady
      Ale na forum "Szpitale"
      • fipula Re: Inflancka i KTG / część I 08.05.12, 13:56
        ok dzięki następna wskazówkę wpiszę na forum Szpitale smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka