rozbik1 18.11.12, 19:50 Witam chciałabym prosić o świeże opinie jak jest w Imidzie, ile kosztuje znieczulenie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sharzan-ka Re: IMID OPINIE 18.11.12, 22:34 co do spraw "organizacyjnych" typu koszty itp to najlepiej dowiedzieć się u źródła.... wszystko się szybko może zmieniać co do wrażeń ... mam dwie koleżanki, które urodziły tam (IMiD) w tym roku, obie miały poród wywoływany Jednej zrobili CC po 12 godz porodu naturalnego (była 17 dni po najpóźniejszym terminie porodu), po 2 godzinach rozwarcia pełnego (dziecko nie wstawiało się w ogóle w kanał) Drugą bardzo długo katowali różnymi metodami wywołania i po trzech dobach urodziła naturalnie. Pierwsza mimo wszystko chwali sobie ten szpital, druga nawet koło niego nie chce przejeżdżać. Odpowiedz Link Zgłoś
enjo Re: IMID OPINIE 27.11.12, 22:19 oni chyba po prostu lubia wywolywac. ja pierwszy porod (2010r) u nich tez mialam wywolany testem oxytocynowym. teraz mialam posladkowo ulozone dziecko i na kwalifikacji do cc (ktore nie jest oczywiste przy drugim porodzie) tez zaproponowali wywolanie. ucieklam. na Inflanckiej, gdzie ostatecznie rodzilam, w przypadku ulozenia posladkowego stawiaja albo na pelna naturalnosc (nawet zzo nie chcieli mi podac) albo robia cc. absolutnie wykluczyli jakiekolwiek wywolywanie... i badz tu, pacjencie, madry... Odpowiedz Link Zgłoś