beri123 12.07.04, 14:34 Niestety nie znalazłam na liście TOP 10 żadnej położnej z Międzylesia. Jeśli ktoś zna taką będę wdzięczna za namiary. pozdrawiam i z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beri123 Re: dobra położna MIĘDZYLESIE/ Szpital kolejowy 12.07.04, 23:11 podbijam wątek, bo bardzo ta informacja jest mi potrzebna. proszę o info jeśli ktos rodził w międzylesiu Odpowiedz Link Zgłoś
131ka Re: dobra położna MIĘDZYLESIE/ Szpital kolejowy 23.07.04, 22:17 Rodziłam w Międzylesiu 8 i 4 lata temu.Było wspaniale.Polecam super położną panią Celinę Grygo, która uratowała moje drugie dziecko przed tragedią.Jest położną z prawdziwego powołania!Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
myszaste MIĘDZYLESIE- kto tam rodził? 13.07.04, 12:50 Nie znalałam na forum absolutnie żadnych wieści z Międzylesia. Bardzo proszę napiszcie cokolwiek jak tam jest, chyba znajdzie sie chociaż jedna osóbka, kóa tam rodziła przy takim nawale "brzuszków". Z góry dzięuję!Myszaste Odpowiedz Link Zgłoś
131ka Re: MIĘDZYLESIE- kto tam rodził? 23.07.04, 22:20 Rodziłam tam dwoje dzieci.Ze szpitala byłam zadowolona i wybrałabym go po raz trzeci.Polecam wspaniałą położną panią Celinę Grygo uratowała moję dziecko przed... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maadzia2 Re: dobra położna MIĘDZYLESIE 13.07.04, 22:21 -------------------------------------------------------------------------------- ja rodziłam w międzylesiu córkę 5 lat temu i synka 10.05.2004 więc jestem na czasie i jest super,5 lat temu rodziłam tam córcię (poród rodzinny)i naprawdę byłam super zadowolona z opieki położnej w trakcie porodu a także po nim ( uzyskałam odpowiedź na każde pytanie, położna przychodziłą kilkakrotnie w czasie dnia i pytała czy pomóc mi coś przy dziecku, czy jadło itd), dwa miesiące temu urodziłam tam synka także z mężusiem , dzięki pomocy lekarza i położnej trwało to 3 godziny i obyłam się bez znieczulenia!!!9a myśl o znieczuleniu pomogła mi przetrwać 9 msc...)jest to szpital, w który nie traktuje się pacjentek ani ich dzieci przedmiotowo,są tam dobrzy lekarze - specjaliści, jest ciepła atmosfera i można bez problemu liczyć na pomoc personelu co jest w tych pierwszych dniach po porodzie ogromnie ważne, rodziło w nim także wiele moich koleżanek pomimo tego że mieszkają po drugiej str wisły, które mają taką samą opinię na ten temat, jednymi słowy gorąco polecam,poród rodzinny w osobnej sali 200 zł, znieczulenie bezpłatne, sale porodeowe są przed remontem ale są ok, są piłki , worki itd , pokoje w których leży się do końca pobytu z dzidzusiem są kolorowe dopiero co wyremontowane , może szpital ogólnie nie jest efektowny ale oddział położniczy jest naprawdę ok pod każdym względem , mam namiar na lekarza w razie pytań piszcie na maadzia2@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
myszaste Re: dobra położna MIĘDZYLESIE 16.07.04, 09:03 Napisałam mailika na podany adres,b. czekam na odpowiedz. Pozdrawiam serdecznie, Myszaste i Synek 37tyg. Odpowiedz Link Zgłoś
pass.09 Re: dobra położna MIĘDZYLESIE 25.07.04, 00:00 Bardzo polecam wspaniałą położną z wielkim powołaniem panią Celinę Grygo. Pomogła mi przy trudnym porodzie i dzięki Niej dziecku nic złego się nie stało. Serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
myszaste Re: dobra położna MIĘDZYLESIE 11.08.04, 20:17 Z własnego doświadczenia polecam Basię Truszczyńską - spokój, kompetencja i umiejętność wybijania mi z głowy nie najmądrzejszychpomysłów.Super.Siostrę Celinę też poznałam i jest przemiłą osóbką. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś