aluu 21.03.05, 18:00 Mam pytanie, czy musicie kupić sobie jakiś "zielony" wenflon, bo podobno mój szpital nie dysponuje czymś takim. Nie wiem czym ten różni sie od jakiegoś innego... przecież coś takiego powinno być na wyposażeniu szpitala... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mufka51 Re: Zakup wenflonu... 21.03.05, 18:41 Boze, co to za szpital?Mogą nie miec pampersów,ale venflonów?!!!!!Az mnie zgroza ogarnia co jeszcze mogą kazać ci kupić gdyby nie daj Boże były jakieś komplikacje! Odpowiedz Link Zgłoś
aluu Re: Zakup wenflonu... 21.03.05, 23:01 Też mnie to martwi, dlatego zastanawiałam się jak jest w innych szpitalach??? Odpowiedz Link Zgłoś
zapominajka1979 Re: Zakup wenflonu... 22.03.05, 08:18 to nierealne,wenflony muszą znajdować się na wyposarzeniu! a co z pacjentkami, które są przywożone z ostrego dyżuru albo gdy zakupiony wenflon się zapcha, gdy nie wyjdzie pierwsze wkłucie-a wiadomo że nie można tym samym wenflonem kłuć ponownie...coś mi sę zdaje że ten szpital przekroczył swoje kompetencje i próbuje naciągać ludzi.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pannajoanna Re: Zakup wenflonu... 22.03.05, 08:11 Brzmi nieprawdopodobnie. Jak to nie maja wenflonow ?? Przeciez to podstawowe wyposazenie kazdego szpitala. Mam nawet watpliwosci czy mozna to kupic w aptece. Przeciez nikt nie stosuje wenflonow do uzytku domowego. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_dragan Re: Zakup wenflonu... 22.03.05, 10:26 Zapytaj jeszcze raz o co chodzi bo moze cos nie zrozumialas. Moja mama jest lekarzem i pierwszy raz o czyms takim slyszy Pozdrawiam Asia i Pola Odpowiedz Link Zgłoś