szilak 04.04.05, 14:01 URODZIŁAM NA KRAŚNICKICH W LUBLINIE CHĘTNIE ODPOWIEM NA WSZYSTKIE PYTANIA OCZYWIŚCIE W MIARĘ WIEDZY I WOLNEGO CZASU Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cota Re: URODZIŁAM NA KRAŚNICKICH W LUBLINIE 04.04.05, 14:20 słyszałam, że są tam fanatycy karmienia naturalnego oraz porodów naturalnych..ja chcę mieć tylko cc i wiem, ze już Krąsnicka mi odpada.. PS. nie pisz dużymi literami, to oznacza krzyk. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_dragan Re: URODZIŁAM NA KRAŚNICKICH W LUBLINIE 04.04.05, 14:38 Ja bym chciala wiedziec wszystko bo tez sie tam wybieram juz za niecale 3 tyg Pozdrawiam Asia i Pola Odpowiedz Link Zgłoś
szilak Re: URODZIŁAM NA KRAŚNICKICH W LUBLINIE 05.04.05, 09:47 niewiem jak z tym fanatyzmem, ale nie widziałam żeby ktokolwiek usiłował karmić maluszka butelką, raczej wszystkie pacjentki bardzo tego chciały. nie wiem jak jest gdzie indziej ale ja taką samą opinię słyszałam o oddziale na jaczewskiego. co do cesarki to ja wiem jedno jeśli nie ma wskazań medycznych to i tak żeby ją mieć to trzeba sobie "załatwić" wszystko jedno gdzie.. Odpowiedz Link Zgłoś