mad772 06.05.05, 15:24 mam pytanie czy ktoras zna dr niemoczynskiego, czy wie jakim jest specjalista? poleca mi go maja kolezanka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mala.mi2 Re: dr niemoczynski 06.05.05, 16:17 ja u niego nie byłam ale słyszałam same pozytywy....a w dodatku niezły przystojniak...hi hi hi... moj mąż jak go zobaczył na zdjęciu w internecie to mi zabronił iść....hi hi pozdr, Ania & 24 tyg Hanusia Odpowiedz Link Zgłoś
gosiasos Re: dr niemoczynski 06.05.05, 21:55 Prowadze u niego ciążę i juz jestem na końcówce (na jutro mam termin), chyba jest to dobry lekarz szczególnie do ciąż z problemami moja na szczęście przebiegała wzorcowo i w sumie to się chyba nie wykazał. Zleca bardzo duzo badan laboratoryjnych, miałam chyba 5 razy toksoplazmoze, Hiv, i inne dodatkowe ktorych inni nie robia no ale poza cenami w laboratoriach - to dobrze o nim świadczy. Acha i ma obsesje na punkcie tycia w ciazy, Uważa ze powinno się przytyc ok.9 kg na cała ciąże, mnie tym strasznie dołował, kiedy stwierdził, że przytycie 13 kg przez 9 miesięcy jest PATOLOGIĄ. Odpowiedz Link Zgłoś